Control (2007) 23

A film a ’70-es évek végén befutott posztpunk zenekar, a Joy Division énekesének és dalszövegírójának tragikusan rövid életét dolgozza fel. Ian Curtis mindössze 23 éves volt, amikor öngyilkosságot követett el. Curtis depresszióra való hajlama már kamaszkorában elzárja a családjától és a… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Sam RileyIan Curtis
Samantha MortonDebbie Curtis
Alexandra Maria LaraAnnik Honore
Joe AndersonPeter Hook
James Anthony PearsonBernard Sumner
Harry TreadawaySteve Morris
Toby KebbellRob Gretton
Craig ParkinsonTony Wilson
Control (2007)
Forgatókönyvíró
Operatőr

Kedvencelte 7

Várólistára tette 53


Kiemelt értékelések

Nadja_Blue

Joy Divison rajongóként muszáj volt látnom ezt a filmet és egyáltalán nem bántam meg. Ráadásul itt szerettem bele Sam Rileyba.

eNNBeus 

Joy Divison-ön és hasonló bandákon nőttem fel, de ez, egy csalódás. Értem hogy Corbijn csupán képileg akart hatást elérni, történetet mesélni, de akkor maradnia kellett volna a videoklipeknél. A nézőpontot sem igazán értem, miért a feleség könyvét kellett ehhez alapul venni, én nem erre vagyok kíváncsi ha egy zenészről meg akarom tudni miért hogyan alkotott. Amit ebben a filmben láttam az érdektelen és ráadásul unalmas is volt.

csokidani 

Corbijn, Corbijn; maradtal volna inkabb a jo kis videoklipeknel. Ennyire unalmas, ures, semmitmondo, barmifele melyseget nelkulozo filmet kesziteni egy ilyen nagy hatasu zenkar enekeserol. Ejj-ejj. Meg vagy fedve!


Hasonló filmek címkék alapján