Boszorkák (2004–2005) 8

A helyszín egy iskolaként működő, ódon kastély Európa szellemekkel és egyéb másvilági lényekkel benépesített országában, Angliában. A történet főszereplői az újbóli felemelkedésért harcoló bukott angyalok és boszorkányként praktizáló, halandó utódaik. A titokzatos múlttal rendelkező ifjú… [tovább]

Szereposztás

Christina ColeCassandra 'Cassie' Hughes
Michael FassbenderAzazeal
Jemima RooperThelma Bates
Jamie DavisLeon Tyler
Amber SainsburyRoxanne Davenport
Colin SalmonDavid Tyrel
Anna Wilson-JonesJo Watkins
Ronan VibertMephistopheles
Joseph MorganTroy
Laura PyperElla Dee

További szereplők

Várólistára tette 39


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

6 rész után
Nem ez a legerősebb boszorkányos sorozat, amit valaha láttam, de nem is rossz. Elég érdekes az elképzelés, van egy erős alap, viszont harmatgyenge kidolgozás, de azért élvezhető. Igen, a 6. rész összes kiszámíthatóságával együtt.
Értékelés: 8 csillag

9 rész után
Nem igazán bírtam spoiler de azért mégis csak spoiler erős túlzás volt őt kiírni. Talpon tud maradni a sorozat?
Értékelés: 6 csillag

14 rész után
Mi a fityfirity történik itt? Sose volt a kedvencem spoiler de valljuk be, hogy eléggé húzó karakter volt spoiler tehát ismét egy pocsék döntés volt kiírni őt is… Ráadásul ez az új spoiler nagyon gyenge. Nevetséges és gyerekes, mintsem gonosz….

Talán Thelma az egyetlen aki még tehet arról, hogy nem hagyom abba a sorozatot. Na meg, hát már csak 5 rész! Valahogy csak kibírom… Viszont Ella nagyon gáz!! Egy erős harcosként indult, egy szuper badass karakter. Elgondolkodtató és igazából az elején azt sem tudtam, hogy most jó-e vagy gonosz… Bár talán még mindig nem tiszta. De kiakaszt, hogy egy ilyen erős nő, egy ilyen erős karakter lényegében mindenkitől retteg és milyen kis undorító rib@nc. Azt sem tudja, mit akar… Most akar d*gni az ellenséggel vagy sem? Utálja vagy sem? Undorodik tőle? Esetleg fél? Basszus, annyira látszik, hogy pasik írták, nincs egy normális női szereplő… És a legerősebb női karakterből is viccet csinálnak.

Értékelés: 4 csillag

19 rész után
Nos, mivel ez is csak egy elkaszált sorozat teljesen egyértelmű, hogy nincs befejezve. Viszont így még rosszabb. És az utolsó 5 rész ténylegesen kész hullámvasút volt. Egyszerűen már nem lehetett eldönteni ki áll a jók oldalán és kik a rosszak… De egyszerűen maga a fogalom, hogy jó és a rossz sem volt egyértelmű. És akkor most ki irányít kit, ki szeret kit, ki utál kit…

Szóval, ha leszámítjuk azt, hogy nincs befejezve – amit azért legyünk őszinték, nem róhatjuk fel neki, hiszen ők terveztek 3. évadot is, csak tudnám miért… – is eléggé értelmetlen és érzelmi hullámvasút a sorozat vége. Az hogy nem tudjuk eldönteni, hogy valaki jó vagy rossz az egy krimiben tökéletes, de ebben nem állt meg a lábán.

Végleges értékelés: 3 csillag.

Sajnálom, pedig egész jól indult. :/

1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján