Kedvencelte 11

Várólistára tette 110


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem tetszett, jó kis karácsonyi film lenne belőle. Humoros volt, szórakoztató, hangulatos, és imádom a havat. :-D Szép látvány volt az a rengeteg hó. :-D A szereplők is elég jók voltak, a zenék is tetszettek, a sztori is jó volt. Volt, amin nevettem, és az a szánkós rész vicces volt. :-D A végére pedig majdnem mindenki megtalálta a párját. :-)

Haspók 

Mindig is kedveltem a tinikről, fiatalokról, barátságokról szóló filmeket és ha mindez télen is játszódik, sok sok hóval, akkor nem lehet kihagyni. Meg aztán az egyik karakter kedvencei a mini malacok, akárcsak nekem..és volt is a filmben egy cuki- muki malacka is <3

pvik13 

Chill meg cukiság meg karácsonyi hangulat de igazából semmi több :<

Pandalány

Nagyon megható és kedves film lett. Injább megható, mint vicces. Jó zenékjel, szimpatikus színészekkel, tetszett. És az a sok hó!! Ajj, de jó volt látni, legalább a képernyőn keresztül.

kiruu

Nagyon tini, nagyon ártatlan, de egynek nem rossz.

ziara

Mondjuk inkább 6,5, de olyan pont nincs. Tobin miatt majdnem felvittem, de végül nem. Felejthető karácsonyi tinifilm, de egyszer jól esett.

Lilla99 

Nem értem miért ilyen alacsony az értékelése ennek a filmnek, pedig szerintem nem ennyire rossz. Oké, lehet hogy azért van ez mert én élek-halok az ilyen elcsépelt, cuki filmekért, ez pedig 100%-osan az volt. Viszont akkor is úgy gondolom, hogy jobb értékelést érdemelne. Nagyon szerettem a karaktereket, mindenkit egytől egyig, szerintem nagyon megkedvelhetőek voltak. A humor, ami volt benne az is teljesen átjött és jó volt. Kedvencem spoiler. De persze a többieket is imádtam. Mondjuk komolyan, miért van az hogy szenteste mindenki egy bulin van ahelyett hogy otthon lenne? Bár lehet, ez csak nekem kérdés. Viszont mindenesetre nagyon aranyos kis film lett, és szerintem még a későbbiekben újra is fogom nézni.

2 hozzászólás
TejesMasni

Szívmelengető és szórakoztató film a barátságról és a főszereplő fiatalok hétköznapi életéről, ügyes-bajos gondjairól egy kis karácsonyi csodával és romantikával megfűszerezve. Kedves kis történet, dallamos zene kíséretében és szépséges havas tájakkal színesítve. Kellemes kikapcsolódást nyújt, igazi karácsonyi film! Ajánlom mindenkinek, aki szereti ezt a műfajt! :)

3 hozzászólás
viky0222 

Aranyos film, egészen kedvelhető szereplőkkel, de nem lett maradandó élmény. Még karácsonyi filmekhez viszonyítva sem. Élveztem, karácsonyi hangulatba hozott, de valahogy mégsem nyűgözött le, és megmondom őszintén, semmire nem emlékszek belőle. Tényleg semmire, ami sokat elmond. Úgy érzem kicsit sok mindent akartak belesűríteni, és semmit nem sikerült kibontani úgy, hogy hatása is legyen. Nem tudom, előkerül e még, bár maximum mindig olyan lesz mintha új filmet néznék. :D

julcseee 

Na jó. Most képzeljétek el, hogy nézitek a let it snow című filmet. Majd a felénél kinéztek az ablakon és…igen igen. Esik a hoooo!! Giccs? Te jó ég de mennyire. Imádom ? Igen ! Ja és a film is cuki amúgy , tipik karácsonyi tini film a szokásos meleg vonallal és happy enddel. De ez így van jól :)


Hasonló filmek címkék alapján