Kedvencelte 1

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

desertangelable 

Amikor megláttam, hogy hatvan százalék körül van az értékelése a filmnek az oldalon, akkor azt gondoltam, hogy ez biztos valami béna, közhelyekkel teli tömegbetörős film lesz. De nem. Engem meg tudott lepni és fenn tudta tartani a figyelmemet. Nem mondom, hogy nem lehetett volna egy kicsit jobban megcsinálni, de így sem éreztem időpocsékolásnak, szerintem egynek teljesen jó.

5 hozzászólás
Heni_D

Már az elején lehetett sejteni, hogy ki a jó és ki a rossz fiú. Ennek ellenére nekem tetszett a film. Viszont, a főszereplő csaj miért nem akkor kutakodott, amikor egyedül volt a házban? Miért nem hívta már akkor a rendőrséget, amikor arra a bizonyos helyre bukkant? Okos nő volt, elvartam volna tőle, hogy okosan is viselkedjen. Kicsit csalódott vagyok, mert tudott volna ez sokkal izgalmasabb is lenni! De az alap ötlet nagyon bejött. :)
A szemüveges jó fiúkban sose bízz meg. :D

Ruby_εïз 

A cím szerintem egyáltalán nem illik ehhez a sztorihoz spoiler.
Van egy jelenet, ahol azonnal kitaláltam, mi lesz azután az egész filmben, és ez nagyon az elején van. Ahogy elkezdtem a gondolatmenetet, a férjem folytatta, és így is lett a filmben. Őrülten kiszámítható, sablonos történet. Számomra a szereplők is üresek voltak. Talán a férj a végén hozott egy kis tüzet.

Pcsenge100

Aki akarja nézni ezt a filmet és még nem látta ne este tegye meg. Nem mondom hogy félelmetes de van egy rész amikor úgy hátra ugrottam úgy meglepődtem. Nagyon csavaros, fordulatos, jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kontra_Judit 

Számomra izgalmas volt, bár már az elején tudtam, hogy ki lesz a hunyó. Pedig ritkán szoktam rájönni. De itt valahogy annyira egyértelmű volt. Meera és Henry kapcsolata túl szép volt.
Meera egy értelmes nő, előbb utóbb rájött dolgokra.


Hasonló filmek címkék alapján