Mire jók a rosszfiúk? (Bad Boys 1.) (1995) 208

Bad Boys
118' · amerikai · akció, vígjáték 16

Lowrey (Will Smith) igazi nőfaló, míg barátja, Burnett (Martin Lawrence) példás és rendszerető családapa. Mi bennük a közös? Csak annyi, hogy ők ketten a miami rendőrség legelvetemültebb nyomozói. Hogy megőrizzék egy gyilkosság csinos szemtanújának a bizalmát, minden különbözőségük ellenére… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Will SmithMike Lowrey
Martin LawrenceMarcus Burnett
Téa LeoniJulie Mott
Tchéky KaryoFouchet
Joe PantolianoConrad Howard kapitány
Marg HelgenbergerAlison Sinclair kapitány
Nestor SerranoSanchez nyomozó
Michael ImperioliJojo
Kevin CorriganElliot
Theresa RandleTheresa Burnett

További szereplők

Kedvencelte 24

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Már nem először láttam ezt a filmet, de még mindig jó. Előbb is végig néztem volna, ha nem zavarnak meg folyton. spoiler Vicces és izgalmas, szórakoztató volt. Tetszettek a poénjaik, ahogy Mike és Marcus egymás vérét szívják, de mégis a legjobb haverok. :-) Mind a két színészt nagyon bírom, a filmjeiket is ugyanúgy. Nagyon szórakoztatóak ők így ketten. :-) Jókat lehet rajtuk nevetni. A sztori akciódús, látványos, és vicces, de azért mégis nagyon komoly téma, Mike és Marcus pedig próbál helyt állni, a lövöldözések közepette. A nőt Julie-t nem igazán csíptem kicsit irritáló volt, de a kutyák nagyon cukik voltak. :-) A zenék is illenek a filmhez, és a két szuper zsaruhoz. :-)

bkata12 

Lehet rosszkor kaptam el ezt a filmet, de nem tetszett kifejezetten. Szirmai nekem eleve annyira lehúzta Michael Bay-t, hogy már úgy ültem neki, hogy ajjajj… De pont ettől még tetszhetett volna, mert ha alacsonyak az elvárásaim, akkor majdnem minden jobban tetszik. De közben annyi jót hallottam erről a filmsorozatról, hogy magasak is voltak az elvárásaim. Kavaros, na, én se értem :DD A lényeg, hogy a 7 csillag leginkább annak a pár poénnak, amit értékelni tudtam és Will Smith-nek köszönhető, akit hihetetlenül megszerettem az Aladdin óta. Azért mostmár kíváncsi lettem a többi részre, úgyhogy egyszer biztosan továbbnézem.

Hippoforaccus 

Minőségi darab, ami még 25 év és több tucat nézés után sem unalmas. Humor, lövöldözés, száguldozás, golyózápor, meg vicces jelenetek. Ja és sok felrobbanó dolog.

Zoja009 

A kis ugribugri Martin Lawrence, jól kis összeszokott páros lett Will Smith-szel. Akció, lövöldözős, poénhegyek van itt minden.

kamububu 

Fiatalként imádtam ezt a filmet. Másfél évtizeddel később újranézve, azért már nem estem tőle hasra. A humora kicsit megkopott, kicsit kilencvenesévekbeli. Viszont most tudtam úgy nézni, hogy már ismerem a rendezőt, egészen pofás és tőle nagyon klasszikus képsorokkal alaposan megtűzdelt anyagot láthattunk. Azért egyáltalán nem volt ez rossz, lehet hogy újabb tíz év múlva megint megnézem :)

Serafina_Darion 

Miért nem lehet ilyen jó filmeket csinálni mostanában. Karakterekkel, történettel, és olyan zenével amik feledhetetlen. *.*

Mr_Catharsis91 

Először azt hittem, hogy Téa Leoni Megan Fox, de aztán rájöttem, hogy nem. Nah mindegy. Eléggé hasonlítanak. :D
Maga a film klasszikus szombat ebéd utáni, családi agy-kikapcsolós film. A film végére azért Bay kiélhette magát azokkal a robbantásokkal, amik a védjegyévé váltak aztán. Sokáig hiányoltam is. :D


Népszerű idézetek

system456 

Marcus: – Ez csak szalámi. A párizsinak nincs vezetékneve.
Julie: – Ami azt illeti a párizsinak 30 neve is van, tudja, mert különböző részekből rakják össze az egészet, például oldalasból, meg belekből, meg gyomorból, meg fülekből meg ilyesmikből, aztán beleteszik egy darálóba és összekutyulják az egészet és aztán ebben a formában kerül elő, tudja, ezzel tömi most a fejét.


Folytatása

Összehasonlítás

Bad Boys


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján