Mire jók a rosszfiúk? (Bad Boys 1.) (1995) 176

Bad Boys
118' · amerikai · akció, vígjáték 16

Lowrey (Will Smith) igazi nőfaló, míg barátja, Burnett (Martin Lawrence) példás és rendszerető családapa. Mi bennük a közös? Csak annyi, hogy ők ketten a miami rendőrség legelvetemültebb nyomozói. Hogy megőrizzék egy gyilkosság csinos szemtanújának a bizalmát, minden különbözőségük ellenére… [tovább]

Szereposztás

Will SmithMike Lowrey
Martin LawrenceMarcus Burnett
Téa LeoniJulie Mott
Tchéky KaryoFouchet
Joe PantolianoConrad Howard kapitány
Marg HelgenbergerAlison Sinclair kapitány
Nestor SerranoSanchez nyomozó
Michael ImperioliJojo
Kevin CorriganElliot
Theresa RandleTheresa Burnett

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 20

Várólistára tette 51


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Régen annyira imádtam ezt a filmet. Vicces és némelyik része izgalmas. Tetszettek a poénjaik, ahogy szívják egymás vérét. De már egy kicsit uncsi már nekem a film. Szeretem Martin Lawrence-t nagyon vicces fickó vannak jó filmjei. :) Will Smith is imádom néha tud vicces és komoly is lenni ezt szeretem benne. :)

Zoja009

A kis ugribugri Martin Lawrence, jól kis összeszokott páros lett Will Smith-szel. Akció, lövöldözős, poénhegyek van itt minden.

kamububu 

Fiatalként imádtam ezt a filmet. Másfél évtizeddel később újranézve, azért már nem estem tőle hasra. A humora kicsit megkopott, kicsit kilencvenesévekbeli. Viszont most tudtam úgy nézni, hogy már ismerem a rendezőt, egészen pofás és tőle nagyon klasszikus képsorokkal alaposan megtűzdelt anyagot láthattunk. Azért egyáltalán nem volt ez rossz, lehet hogy újabb tíz év múlva megint megnézem :)

Serafina_Darion

Miért nem lehet ilyen jó filmeket csinálni mostanában. Karakterekkel, történettel, és olyan zenével amik feledhetetlen. *.*


Folytatása

Összehasonlítás

Bad Boys


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján