Az utolsó boszorkányvadász (2015) 230

The Last Witch Hunter
106' · amerikai, kanadai, kínai · akció, kaland, fantasy 16 !

Még a középkorban a boszorkányok félemlítették meg az emberiséget, és nagy háború folyt köztük. Az elpusztításukra boszorkányvadászokat képeztek ki, és köztük volt Kaulder (Vin Diesel) is, akinek sikerült a fúriák királynőjét megölnie, de ezzel a halhatatlanság átka szállt rá. Ma, amikor… [tovább]

magyar

Képek 5

Szereposztás

Vin DieselKaulder
Rose LeslieChloe
Elijah WoodDolan
Ólafur Darri ÓlafssonBelial
Rena OwenGlaeser
Julie EngelbrechtBoszorkány királynő
Michael Caine36. Dolan
Joseph GilgunEllic
Dawn OlivieriDanique
Inbar LaviSonia

További szereplők

Kedvencelte 19

Várólistára tette 112


Kiemelt értékelések

Chriss 

Szórakoztató, egyszer nézős boszorkány sztori. Nem volt ez olyan rossz, és képes volt lekötni végig. :)

LoneWolf 

Ez a film a szereposztással próbálta leplezni, hogy valójában egy erősen ZS-kategóriás művet takar. Nagyjából egy lapon említhetjük a Nicolas Cage féle Boszorkányvadászattal, vagy a Jeremy Renner által jegyzett Boszorkányvadászokkal (Hansel & Gretel). Vin Diesel inkább maradjon a bugyuta, Halálos Iramban és XXX típusú agyatlan robbanásparádéknál, de a fantasy műfajt hagyja békén. Ez nem neki való. Odáig tetszett a dolog, míg Elijah Wood-dal, amolyan Constantine-ra emlékeztető, természetfeletti nyomozásba kezdtek, a jó öreg jó zsaru, rossz zsaru módszerrel, de Rose Leslie (Trónok Harca) megjelenésével és az újra, meg újra fölhasznált emlékképek közt turkálással szépen unalomba fulladt a sztori, kiszámítható csavarokkal, középszerű effektekkel és, hogy emellé még Diesel fapofáját kelljen bámulni majd 2 órán keresztül? Nekem kicsit sok volt. Sajnos az sem segített befejezni, hogy a fő boszorkány egy amolyan alacsony költségvetésű Kerrigan (Starcraft) akart lenni, így ezt is lazán besorolhatom 2015 legnagyobb buktái közé…

KillerCat

Jó volt Dieselt más szerepben is látni. A képi világ és a hangulat is teljesen rendben volt.

victoria_m997

Meglepett. Tetszett, jó volt a történet, a hangulat, úgy összességében végig lekötött. Viszont hiányzott valami belőle. Vin nagyon király volt, de ami a legjobb volt az a szinkronhangja. Az illetőt akkor is napokig hallgatnám ha a hüvelygombáról és a mucsaröcsögei bikaviadalról beszélne *-*

Törpillaa 

Nekem tetszett a film. Jobb volt, mint amire számítottam.
Vin Diesel mint boszivadász nekem bejött. Rosie Leslie is nagyon jól alakította a szerepét tetszett. Elijah Wood meg kevésbé egy kicsivel többet vártam volna tőle.
Az alaptörténet nekem tetszett és a látványvilág a zenék is jók voltak.

nekedcsakRia

Egyöntetűen megszavaztuk, hogy nem az évszázad filmje, és jobb, hogy nem moziban láttuk. Ahhoz unalmas volt. Így itthon viszont egészen jó volt. Az alapötlet nem volt rossz, bár talán jobban is kivitelezhettek volna néhány dolgot. A látványvilág és a zenék jók voltak.

balagesh

Eléggé ambivalens érzéseket keltett bennem ez a film. Az első pillanattól világos volt, hogy az alkotók nem kapták el az ilyen filmek hangulatát. Sok béna filmet mentett már meg az atmoszférája, de itt ez nyomokban sem tartalmazott ilyesmit. Ehhez képest viszont volt egy nagyon jó alapötlet, ami többért kiáltott volna. Nem elhanyagolható, hogy a bénaságokon is jókat tudtam röhögni. Pl. ahogy Vin Dieselen lóg az álbajusz. Lényegében ilyesmi bénaságszerű volt, hogy megszerezték Alfredet és Frodót a nagy boszivadász mellé. Ez is valami olyasmit mutatott, hogy a szándék leginkább ennyi volt: „Te, csináljunk már ilyen boszorkánygyilkolós filmet. Csak azért oldjuk meg valahogy, hogy verekedés is legyen benne.” Valahogy elcsúszott tehát a léc alatt, és éppen nem nevezném szánalmasnak. Minimum lendülettel minimum élvezet. ++ alternatív sztoriértelmezésként a boszi királynő a természetanya, és fellázad az emberiség ellen, de sajnos az emberek lenyomják a természetet ismét. Majd mi megoldjuk a saját elpusztításunkat.

Laren_Dorr

Nem is volt annyira rossz, mint azt vártam. Tulajdonképpen nagyot dobott rajta, hogy volt egy kis World of Darkness hangulata. Többször eszembe jutott az a régi Vampire videojáték, a Bloodlines. Csak sajnos nem volt annyira véres és komor.
Egy kimosott agyú péntek estére megteszi.

mandu 

Eskü, hogy nagyon vártam ezt a filmet és próbáltam szeretni, de nem. Nagyon nem kategóriás. VISZONT SZEREPELT AUDREY (Scream) *-* Vagyis Bex. :3 Tökre meglepődtem. És ott volt Rose Leslie is (Trónok harca – Ygritte).
Egyébként abszolút nem nagy durranás az egész. El lehet lenni vele, de egy hét múlva már fogalmad sincs róla, hogy miről szólt az egész. :/

Jeffi

Nem jó annyira, de nézhető. Kicsit gyorsan hipp-hopp mennek a dolgok, és függ a vége, mint annak rendje és módja, hogyha folytatni akarja az ember.
Az áruló kiléte meg teljesen átlátszó volt -.-


Népszerű idézetek

Pandalin 

37. Dolan: A balta és kereszt történetében még 1 Dolant sem öltek meg.
Kaulder: Felmondasz?
37. Dolan: Nem. … Emelést kérek!

Pandalin 

Kaulder: Hol van az ajándék ipad-ed?
36.Dolan: Tovább ajándékoztam. Nem mindenki olyan tanulékony, mint te.
Kaulder: A papír már a múlté.
36.Dolan: Egyben hasznos a múlt rögzítésére.

1 hozzászólás
Pandalin 

Kaulder: Nem panaszkodhatok, minden napom után nyugodtabban alhat a világ.

Pandalin 

Kaulder: Mondd, hogy is szólt az esküd?
36. Dolan: Szembenézek a halállal az oldaladon. Nem pedig halálomig gürcölök.
Kaulder: 35 Dolan szolgált előtted. Most igyunk arra az egyre, akinek meghallgattam a tanácsait.
36. Dolna: Hogy aztán elfelejtsd azokat.

Sunshine 

Kaulder: Tudod, hogy én mitől félek?
– Úgyis elmondod.
Kaulder: Semmitől. Olyan unalmas.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján