Boszorkányvadászat (2011) 124

Season of the Witch
95' · amerikai · akció, kaland, fantasy 13

0 díj · 2 jelölés

Behman és Felson az évekig tartó háborúzás után megelégelik az egyház nevében elkövetett kegyetlenkedéseket, és megszöknek. Szülőföldjükön azonban a pestis várja őket. A papoknak meggyőződésük, hogy a járványért egy boszorkánysággal vádolt lány a felelős. A két szökevény a szabadságért cserébe… [tovább]

angol · magyar

Szereposztás

Nicolas CageBehman
Ron PerlmanFelson
Claire FoyA lány
Stephen Campbell MooreDebelzaq
Stephen GrahamHagamar
Robert SheehanKay
Christopher LeeAmbroise bíboros
Rory McCannparancsnok

Kedvencelte 7

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

Ruby_εïз 

N értem, miért ilyen alacsony a százaléka, szerintem ez egy nagyon jó film. Elcsépelt, talán, de az élményt megadja szerintem. Nekem sikerült!
Nagyon tetszett a cselekményszál, és egy darabig nem is hittem, hogy a lányban tényleg gonosz szellem lakik. spoiler Sejthető volt, hogy mi lesz a vége, de a kiszámíthatósága ellenére is nagyon tetszett.

Skadi

Dögunalmas, zs kategóriás f*s némi undormánnyal.

Kontra_Judit 

Stílusát tekintve (gondolom a címe valamit elárul) egy kaland, dráma és fantasy. Ami persze sosem volt a kedvencem. Nicholas Cage főszereplése miatt kezdtem bele, és amikor megláttam a szereposztást, feltűnt Claire Foy neve is, aki a Kis Dorrit c. minisorozatban játszotta Amy szerepét. Szerintem itt is nagyon ügyes volt, még lehet, hogy hallunk róla többet is, mivel fiatal színésznő!
Fő vonulat a pestis a filmben, ezért elég sok a gusztustalan jelenet. Gyenge gyomrúaknak egyáltalán nem ajánlott! A cselekményvezetés vontatott, időnként azon agyaltam, hogy abba kéne hagyni. (Viszont aranyszabály, hogy filmet, könyvet félbe nem hagyunk:) Akkor jött egy kis izgalom, amikor átkeltek a hídon és a férgek erdejébe jutottak.

Gyönyörű tájakat láthattunk közben (45 percnél, 46:50, 48:23-nál)

Törpillaa 

Nem nagyon fogott meg a film pedig imádom Nicolas Cage filmjeit de ebben nekem nem jött be. Számomra nem volt nagyon izgalmas és ahogy ment a film egyáltalán nem vonzott, hogy oda is nézzek.
Nicolas Cage ebben nem fogott meg pedig ennél sokkal de sokkal többet is tud és jó filmjei vannak.

GentleRain 

Nem volt rossz film, bár az elején nem gondoltam volna, hogy tényleg fantasy lesz belőle. De volt itt minden; pestis, boszorkányság, démonűzés, varázslat, gonosz hatalom, mágikus könyv, jó kis csaták és érdekes karakterek. Nicolas Cage miatt megérte megnézni, meg persze Ron Perlman miatt is. Nem lesz a kedvenc filmem, de kellemes kis fantasy-kaland volt.


Népszerű idézetek

Carmilla 

Felson: „Már nem szolgálom az egyházat!” – Láttad a pap ábrázatát? Mintha a szentelt vizébe hugyoztak volna!


Hasonló filmek címkék alapján