A kis boszorkány (Slayers 1.) (1995–1995) 34

Slayers · スレイヤーズ
23' · japán · akció, animációs, kaland, vígjáték, fantasy, sorozat, anime 12
1 évad · 26 rész

Lina Inverse egy fiatal boszorkány, aki banditákat gyilkolva próbál megélni. Egy nap találkozik a bátor, ügyes, ám igencsak butuska Gourry Gavriel harcossal, aki az útitársául szegődik. Lina célja, hogy megállítsa a félelmetes szörnyet, Shabranigdót, miután kiderül, hogy pont ő lehet a kulcsa a… [tovább]

Szereposztás

Hayashibara MegumiLina Inverse (hang)
Midorikawa HikaruZelgadis Graywords (hang)
Matsumoto YasunoriGourry Gavriel (hang)
Suzuki MasamiAmelia Wil Tesla Saillune (hang)
Koyasu TakehitoRezo (hang)
Touma YumiSylpheel Nels Lahda (hang)
Gouri DaisukeRuby Eye Shabranigdo (hang)
Shimada BinZangulz (hang)
Kakegawa HirohikoDilgear (hang)
Yanaka HiroshiVrumugun (hang)

További szereplők

Hirdetés
Slayers – A kis boszorkány (1995–1995)
Forgatókönyvíró

Gyártó
SoftX
TV Tokyo

Kedvencelte 13

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

TiaManta 

Nehéz elmondani mennyire is kedvencem a sorozat.
Slayers. Mind humorban, mind karakterileg ez az egyik mérce nálam. Megannyi filler van benne, amik még jobban kiemelik őket. Ritka az ilyen.
Maga a történet is azért jó mert ők vannak benne. Mert nagy újdonságot nem mutat, de a világfelépítése azóta is tetszik.

Kiskakukk 

Az igazat megvallva, nagyon nem bírom az ilyen fantasy köntösbe bújtatott vicceskedő baromságokat. És mégis… Két anime van, ami pontosan ilyen kategória és mégis nagyon tetsztett. A Bastard! az egyik. A Slayers a másik.

Istenem, hogy ezen én mennyit röhögtem…. Tényleg hatalmas hülyeség az egész, de az a fajta, ami VALÓBAN vicces. Gondolok itt ilyenekre, hogy kis csapatunk épp sétál az erdőben, erre eléjük ugrik pár bandita. Beáll az egyik. A második, a harmadik. A negyedik meg a néző szemszögéből nézve beáll kicsit a többi elé, mire rászól a többi bandita, hogy takarodjon ki a képből. :D Tömény hülyeség az egész, de jóféle.

Skeletrino

Tulajdonképpen élveztem. Kicsit tartottam attól, hogy nem nagyon fog tetszeni, mert általában nehezen viselem az akció+vígjáték összetételt, mégpedig azért, mert elég sokszor nem igazán találják el a jó arányt. Itt azonban nem estek túlzásba (a hülyeségekkel), időnként fel-fel nevettem, különösen Gourry eszetlenségeit imádtam. Helyes volt a történet is, aranyosak a karakterek, a folytatás is érdekel, valamikor majd mindenképp sort kerítek rá.

Lahara

Japán szinkronnal. Próbáltam magyarral, sőt angollal is, de az élvezhetős szinten mégis a japán maradt maradt. A hülye fordítások nélkül.

5 hozzászólás

Folytatása

Összehasonlítás

Slayers


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján