A kis boszorkány új kalandjai (Slayers 3.) (1997–1997) 24

Slayers Try · スレイヤーズ Try
24' · japán · akció, animációs, kaland, dráma, vígjáték, fantasy, sorozat, anime 12
1 évad · 26 rész

Több hónap telt el az előző évad befejezése óta, és a démonlordok által készített gyűrű összetört. Így Lina és barátai végre megismerhetik a kinti világot. Azonban van egy legenda, miszerint Dugradingdo, a Sötét Csillag, egy másik dimenzió ura Lináék világába érkezik, hogy káoszt és pusztulást… [tovább]

japán · japán, angol

Szereposztás

Hayashibara MegumiLina Inverse (hang)
Matsumoto YasunoriGourry Gabriev (hang)
Midorikawa HikaruZelgadiss Graywords (hang)
Suzuki MasamiAmelia Wil Tesla Saillune (hang)
Ishida AkiraXelloss (hang)
Kuwashima HoukoFilia ul Copt (hang)
Takagi WataruValgarv (hang)
ChafurinAlmeis (hang)
Yanaka HiroshiSirius (hang)
Egawa HisaoKurabos (hang)

További szereplők

Kedvencelte 15

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

Netta88 

Itt is visszavettem néhány csillagot néhány rész miatt (kb. 14-20. részek), ami nagyon nem kellett volna bele, mert szimplán unalmasak, és csak arra voltak jók, hogy kizökkentsenek, de legalább haladtam a könyvvel is, amit olvasok. :"D Viszont szerencsére ez az évad jobban hasonlított az elsőhöz, az új szereplők kedvelhetőek, vagy rosszabb esetben is semlegesek, igazán idegesítő szereplő nem volt, Phil is csak az anime elején szerepel szerencsére. A történet érdekes volt, és a mondanivaló is egyértelmű volt. A főgonoszuk gonoszsága is szerintem eltörpült az aranysárkányoké mellett. Nagyon sajnáltam Valgaavot, és hogy másképp nem tudott szabadulni, spoiler Szóval azt a pár részt leszámítva szerintem jó kis évad volt, és nem értem, 10 év múlva minek vették elő, mikor itt egy szép lezárást kapott az anime. Talán majd adok az újaknak még egyesélyt, de kétlem, hogy most jobban fog tetszeni, mint anno, mikor dobtam.

10 hozzászólás
Popovicsp87 

A Slayers Try visszatért az első széria színvonalára, ráadásul ez a három közül a „legsötétebb” és talán a legösszeszedettebb.
A története nagyon jó, az új szereplők motivációi is érthetőek.
Valgaav egy tragikus hős, spoiler Filia is jó, sőt bekerült három árnyaltabb figura is.
Xelloss itt kimutatta a foga fehérjét, nem csak idegesíti hőseinket.
Ami miatt 9 csillagot kap, az a sorozat közepén található 3-4 filler epizód, nekem kicsit megtörték a hangulatot.
Persze nem lehet Slayers poénok nélkül, a humor itt is meg van, de a készítők láthatóan visszavettek az előző sorozat után. spoiler
Az utolsó rész stáblistás jelenetét is érdemes megtekinteni.
Ha nem lenne folytatás, azt mondanám, hogy tökéletes lezárást kapott ez a franchise.

MewIchigo_Fan_Daniel 

Sokkal gyengébb évad volt az előzőnél. Viszont ez is megállta a helyét… azt hiszem. A rajzolás nem változott. A zenék illettek az évad hangulatához. Az opening és ending nem jött át. Kivéve az utolsó rész endingje, ahol képileg is „elbúcsúztunk” a karakterektől. :)
A karakterek itt is fejlődtek azért. Lina is sokkal érettebb lett, de mindenki más is sokat fejlődött. Fejben mindeképpen, de képességekben is. ^^
A sztori valahogy nem lett a kedvencem. Nagyon nyúzták az évad közepétől kezdve. Főleg, hogy megint beleraktak jó pár „fillert” … Az évad első fele tetszett, aztán kezdett kicsit lefelé zuhanni a színvonal. De a befejező rész némi neműleg kárpótolt ezen dolgokért. :)
Nem tudom, folytatom-e a Revolution-nel. Érdemes egyáltalán? Bár ez utóbbit nekem kéne tudnom. Snitt-es barátaim, kik látták az utolsó évadokat. Győzzetek meg, hogy miért jó folytatni a többi évaddal!!! :D

TiaManta 

Az évad ami teljesen egészében filler. Original. Mármint az eredeti szereplő gárdán kívül.
És mégis jó, mert valami régen nagyon jól csináltak. Itt van egy két unalmas mellékrész, ami levon az élvezhetőségéből. De ezek elenyészőek. Továbbá a világ további felépítését elég jól nyomja.
Fillia miatt meg megbocsájtok sok mindent. Ma már ő is hamisíthatatlan Slayers karakter. És olyan jeleneteket hozott el nekünk amiket elég sok rajongó imádott akkor, és ma.

Az eset, amikor egy csillagot le vonok, de mégis kedvenc.

Barbuus

Jobban tetszett mint a 2 évad és szívesen megadna rá a 9 csillagot de annyit nem érdemel szerintem. Szórakoztató volt jó volt de ebben is akadtak részek ahol elég nehezen lehetett tényleg figyelni a részekre mert néhány annyira unalmas volt. Az új szereplők megint csak hozták amit hozni kellett. Nálam ez egy olyan anime amivel örülök is, hogy haladok de azért valahol mégis csak szomorú vagyok mert egyre közelebb a vége.

BlackSwan

Szeretem. Nagyon jó sorozat volt és most is az. A története, az új szereplők mind érdekesek. Nekem a favorit évadom.

ChEebor 

A harmadik Slayers-sorozat teljes egészében önálló gyártmány, nem könyv alapján készült, de akkoriban ez nem jelentett problémát, így is kiválóan sikerült. Mind az új barát, Filia, mind az új főellenség, Valgaarv nagyon jól sikerültek, az előbbinél főleg a rengeteg, Xellossal való veszekedés teszi színessé a dolgokat. A történetre sem lehet panasz, jóllehet ez egy kicsit visszalépés a NEXT-hez képest, de így is szívesen nézi végig az ember.


Folytatása

Összehasonlítás

Slayers


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján