Az utolsó adás (2006) 13

A Prairie Home Companion
105' · amerikai · vígjáték 12

A minnesotai kisváros színházából több mint harminc éve hétről hétre élőben közvetítik a WLT rádió szórakoztató műsorát. Ám az esős szombat esti előadás más, mint a többi, ugyanis ez az utolsó. A rádiócsatornát az épülettel együtt felvásárolta egy cég, és a vezetőség döntése értelmében… [tovább]

Szereposztás

Woody HarrelsonDusty
Tommy Lee JonesThe Axeman
Kevin KlineGuy Noir
Lindsay LohanLola Johnson
John C. ReillyLefty
Meryl StreepYolanda Johnson
Lily TomlinRhonda Johnson
Virginia MadsenVeszélyes nő
Maya RudolphMolly
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

sipiarpi 

Megható búcsú egy kivételes rendezőtől. Altman utolsó filmjével méltó mementót állít annak a több évtizednek amit a pályán töltött. A keserédes történet mintha csak róla szólna, talán nem véletlenül.

desertangelable 

Aranyos volt, de szerintem kihagyható, HACSAK! valaki nem szereti nagyon a country zenét, és nem szeretne dalolni hallani egy-két ismertebb színészt/nőt.
A történet nem túl bonyolult, egy társulat az utolsó előadására készül, felváltva pillanthatunk be az öltözőbe, ahol azok a tagok beszélgetnek, akik éppen nem énekelnek, illetve közben hallhatjuk az éppen színpadon éneklőket is. A sztorizgatások annyira nem maradandóak, ahogyan a dalok sem. Legalábbis nekem nem, szerintem elég gyorsan el fogom felejteni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján