Az álmodó (2005) 36

Dreamer: Inspired by a True Story
100' · amerikai · dráma 12

Ben Crane a legjobb tréner a lovaspályán, ám karrierje egy csapásra véget ér, mikor díjnyertes lova, Sonya eltöri a lábát. Palmer, a tulajdonos számára értéktelenné válik mind ló, mind pedig a gondozója, ezért kirúgja Bent és csapatát a lóval együtt. Sorsuk kilátástalannak tűnik, ám ekkor Cale,… [tovább]

angol

Képek 7

Szereposztás

Dakota FanningCale Crane
Kurt RussellBen Crane
Kris KristoffersonPop Crane
Elisabeth ShueLily
David MorsePalmer
Freddy RodríguezManolin
Luis GuzmánBalon
Oded FehrSadir herceg
Ken HowardBill Ford
Holmes OsborneFleming doki
Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 24


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Aranyos film volt. Cuki volt a kislány, és a lovak is főleg Sonya. Bár a többi szereplő kevésbé fogtak meg.

desertangelable 

Ez a film is ékes példája annak, hogy a legjobb történeteket az élet írja. Persze a film kiszámítható és még csak nem is egyedi a piacon, de ez semmit nem volt le az értékéből. Az már inkább, hogy nekem egy kicsit nehezen indult, vagy legalábbis az eleje kicsit érdektelen volt, hiába akarták David Morse karakterével ütősre varázsolni.
Kedves kis történet, családdal nézhetős, amiben Kurt Russel egy új oldalát mutatja be, én nem biztos, hogy őt választottam volna erre a szerepre, mindenesetre megoldotta a feladatot. Bennem csak egy kérdés merült fel. (Nem Kurt Russellel kapcsolatban.) spoiler

Horváth_Evelyn 

Szinkronosan néztem: miért kell a gyermekeknek nyivákoló hangot adni? Mindig ez van. Hogy végig azt ordítanám, hogy „könyörgöm, hallgass, mert megbolondulok”. Dakota Fanningnek normális hangja van, ez meg nyivák. Sajnálom. Na. De a film maga az semmi. Lovas film, váratlan gyôzelem, sérülés. Minden lovas film alapja. Bore.


Népszerű idézetek

Treszka

A bajnokok bajnoka vagyok. Ha futok, remeg a föld, az ég megnyílik, halandók ujjonganak, és tiszteletkört teszek a tulajjal, aki virágos takarót tesz rám. Ez a diadal útja.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján