Ava (2020) 12

Miután egy kiemelkedő jelentőségű merénylet balul sül el, Ava, a világklasszis bérgyilkos hazatér, hogy megpróbálja helyrehozni a kapcsolatot a családjával. Szerencsétlenségére azonban a szervezet feje őt tűzte ki következő célpontul, hogy még véletlenül se vezethessenek hozzá a szálak.

magyar

Képek 1

Szereposztás

Jessica ChastainAva
Colin FarrellSimon
Geena Davis
John Malkovich
Ioan GruffuddPeter
Diana Silvers
CommonMichael
Joan Chen
Hirdetés

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

hashtaghetimozi 

Az Ava bizony nagyon félrement. Egy faék egyszerű történet, indokolatlanul kiforgatva, a jelenetek között sokszor bármiféle kohézió nélkül. Az akció lagymatag, a kamera ráng, az adrenalin szint valahol a padlón döglődik. Mindez meghintve konstans gyenge színészi játékkal és valószínűleg az év legrosszabb forgatókönyvével. De legalább a zene jól sikerült.

tantobandi11

Hihetetlenül jól éreztem magam a moziban 2020. első moziélménye volt, így nagyon örültem a lehetőségnek. DE! Ez a film ultra $@!#% volt és akkor még finom voltam. A történet tényleg semmilyen„ csak a kiiktatás a fontos benne. Jessica Chastain főszereplésével el lehetett adni, de úgy 9 embert érdekelt ma a filmszínházban. Colin Farrell és John Malkovich is roppant jó és nagy színész, mégis most egy „zs” kategóriás akciófilmben vettek részt. Nagyon durva verekedések és lelövések voltak benne, de ezt már megszoktam több alkotásban is. Van egy érzékeny pontom, ha a szemet akarják kinyomni puszta ujjakkal. Most erre is sor került, szerencsére nem lett belőle olyan végeredmény, amitől rosszul lehettem volna! :) Tehát, nekem nem tetszett. Lehet, velem van a baj? Nézd meg te is és kiderül! :)

Jön a koronavírus második hulláma és igazából nagyon jó volt mozizni. Hogy mikor megyek legközelebb? Hamarosan az akciós helyárral rendelkező filmekre! :)

5/10

otaksa

Tényleg jó, a leírása alapján rosszabbra számítana az ember, pedig izgalmas, érzelmes, látványos is. Tetszett Ava és az anyja kapcsolata, Ava függősége, végre nem tökéletes a főhős. Újranézős.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján