Ava (2020) 32

Miután egy kiemelkedő jelentőségű merénylet balul sül el, Ava, a világklasszis bérgyilkos hazatér, hogy megpróbálja helyrehozni a kapcsolatot a családjával. Szerencsétlenségére azonban a szervezet feje őt tűzte ki következő célpontul, hogy még véletlenül se vezethessenek hozzá a szálak.

magyar

Képek 1

Szereposztás

Jessica ChastainAva
Colin FarrellSimon
Geena DavisBobbi
John MalkovichDuke
Ioan GruffuddPeter
Diana SilversCamille
CommonMichael
Joan ChenToni

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hááát izé nem volt rossz, de jó sem. Inkább borzalmas. A színészi játék pocsék, a sztori fa…ság, bár lehetett volna jobb is, ha nem rontsák el már az első 10 20 percben. Voltak benne igen lövöldözések, bunyók meg hasonló, némelyik látványos is volt, de még így is eléggé pocsék volt. Nem volt rendesen kidolgozva a sztori sem, és ezért piszkosul vontatottá vált az egész. Értelme nem volt, az a kis „akciók” mellett, csak egy csípett „izgi” azt ennyi, meg egy bambi. XD spoiler Úgy szánom-bánom, hogy nem jött be nekem ez a film, pedig Colin Farrell karaktere sem volt rossz, se John Malkovich-é, de Jessica Chastain hiába akart kemény nő lenni, balul sült el. Pedig az eleje tök jól kezdődött, és csak a kis bunyós, lövöldözős részekért kap tőlem a film 4 csillagot, mert azon kívül az egész film, csak egy üres járat volt.

4 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Hagyjuk. Nem volt ennek semmi értelme. Vagy ha igen, az sem jön át mert egymás agyonverésén, -szúrásán, -vágásan kívül amúgy kb semmiről nem szól. Volt benne egy-két momentum, egy-két dolog amit ha kifejtenek még jó film is lehetett volna belőle. De így… Csak értelmetlen öldöklés.

5 hozzászólás
monokrom22 

Az Ava bizony nagyon félrement. Egy faék egyszerű történet, indokolatlanul kiforgatva, a jelenetek között sokszor bármiféle kohézió nélkül. Az akció lagymatag, a kamera ráng, az adrenalin szint valahol a padlón döglődik. Mindez meghintve konstans gyenge színészi játékkal és valószínűleg az év legrosszabb forgatókönyvével. De legalább a zene jól sikerült.

L_Reggie

Borzasztó volt ez a film, pedig volt benne potenciál, ami csak még jobban sajdítja a szívem. Remek színésezket sikerült szerepeltetni, nem is igen értem hogyan. Mármint Jessica Chastain, Colin Farrell és John Malkovics egy filmben, ami egy női bérgyilkosról szól? Na ná jöhet! De aztán valami (szerintem a forgatóköny) kegyetlenül félre ment. Gagyi, zavaros történet, alig van harc jelenet, és John Malkovics is neki áll bonyózni egy ponton! De miért?!?

WácTheName 

Hihetetlenül jól éreztem magam a moziban 2020. első moziélménye volt, így nagyon örültem a lehetőségnek. DE! Ez a film ultra $@!#% volt és akkor még finom voltam. A történet tényleg semmilyen„ csak a kiiktatás a fontos benne. Jessica Chastain főszereplésével el lehetett adni, de úgy 9 embert érdekelt ma a filmszínházban. Colin Farrell és John Malkovich is roppant jó és nagy színész, mégis most egy „zs” kategóriás akciófilmben vettek részt. Nagyon durva verekedések és lelövések voltak benne, de ezt már megszoktam több alkotásban is. Van egy érzékeny pontom, ha a szemet akarják kinyomni puszta ujjakkal. Most erre is sor került, szerencsére nem lett belőle olyan végeredmény, amitől rosszul lehettem volna! :) Tehát, nekem nem tetszett. Lehet, velem van a baj? Nézd meg te is és kiderül! :)

Jön a koronavírus második hulláma és igazából nagyon jó volt mozizni. Hogy mikor megyek legközelebb? Hamarosan az akciós helyárral rendelkező filmekre! :)

5/10

otaksa

Tényleg jó, a leírása alapján rosszabbra számítana az ember, pedig izgalmas, érzelmes, látványos is. Tetszett Ava és az anyja kapcsolata, Ava függősége, végre nem tökéletes a főhős. Újranézős.

iamwiki 

Szeretem az olyan filmeket amelyekben a női főszerep az erős. Ava igazi harcos volt.


Hasonló filmek címkék alapján