Ava (2020) 65

Miután egy kiemelkedő jelentőségű merénylet balul sül el, Ava, a világklasszis bérgyilkos hazatér, hogy megpróbálja helyrehozni a kapcsolatot a családjával. Szerencsétlenségére azonban a szervezet feje őt tűzte ki következő célpontul, hogy még véletlenül se vezethessenek hozzá a szálak.

magyar

Képek 9

Szereposztás

Jessica ChastainAva
Colin FarrellSimon
Geena DavisBobbi
John MalkovichDuke
Ioan GruffuddPeter
Diana SilversCamille
CommonMichael
Joan ChenToni
Jess WeixlerJudy
Efka KvaraciejusAlain

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 67


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hááát izé nem volt rossz, de jó sem. Inkább borzalmas. A színészi játék pocsék, a sztori fa…ság, bár lehetett volna jobb is, ha nem rontsák el már az első 10 20 percben. Voltak benne igen lövöldözések, bunyók meg hasonló, némelyik látványos is volt, de még így is eléggé pocsék volt. Nem volt rendesen kidolgozva a sztori sem, és ezért piszkosul vontatottá vált az egész. Értelme nem volt, az a kis „akciók” mellett, csak egy csípett „izgi” azt ennyi, meg egy bambi. XD spoiler Úgy szánom-bánom, hogy nem jött be nekem ez a film, pedig Colin Farrell karaktere sem volt rossz, se John Malkovich-é, de Jessica Chastain hiába akart kemény nő lenni, balul sült el. Pedig az eleje tök jól kezdődött, és csak a kis bunyós, lövöldözős részekért kap tőlem a film 4 csillagot, mert azon kívül az egész film, csak egy üres járat volt.

4 hozzászólás
BlackWidow 

Kicsit többre számítottunk…..
Valami olyasmi filmre számítottunk, mint az Anna (igen, nagyon túlgondolták mind a két film címét), de igazából az sokkal több rétegű filmre sikeredett, míg ez egyszálú volt nagyon. Sőt, igazából úgy annyira nagyon nem is történt benne semmi. Bepillantást nyertünk 1-2 dologba, meg úgy elkezdtük kapirgálni a felszínt, és itt véget is ért a dolog egy kis akcióval meg gyilkolászással. Hát…. Szóval ez sem volt olyan jó. Úgy tűnik a február nem a jó filmekről szólt.

MrsCumberbatch 

Hagyjuk. Nem volt ennek semmi értelme. Vagy ha igen, az sem jön át mert egymás agyonverésén, -szúrásán, -vágásan kívül amúgy kb semmiről nem szól. Volt benne egy-két momentum, egy-két dolog amit ha kifejtenek még jó film is lehetett volna belőle. De így… Csak értelmetlen öldöklés.

5 hozzászólás
monokrom22 

Az Ava bizony nagyon félrement. Egy faék egyszerű történet, indokolatlanul kiforgatva, a jelenetek között sokszor bármiféle kohézió nélkül. Az akció lagymatag, a kamera ráng, az adrenalin szint valahol a padlón döglődik. Mindez meghintve konstans gyenge színészi játékkal és valószínűleg az év legrosszabb forgatókönyvével. De legalább a zene jól sikerült.

L_Reggie

Borzasztó volt ez a film, pedig volt benne potenciál, ami csak még jobban sajdítja a szívem. Remek színésezket sikerült szerepeltetni, nem is igen értem hogyan. Mármint Jessica Chastain, Colin Farrell és John Malkovics egy filmben, ami egy női bérgyilkosról szól? Na ná jöhet! De aztán valami (szerintem a forgatóköny) kegyetlenül félre ment. Gagyi, zavaros történet, alig van harc jelenet, és John Malkovics is neki áll bonyózni egy ponton! De miért?!?

iamwiki 

Szeretem az olyan filmeket amelyekben a női főszerep az erős. Ava igazi harcos volt.

eve58 

Hát ismét beigazolódott, hogy én fordítva vagyok bekötve…vagy nem tudom…
Alapból nem kedvelem az akciófilmeket, főleg a sok felesleges erőszak miatt – na meg nem szeretem azokat a zűrös bunyós-lövöldözős-képkapkodós részeket, ahol legtöbbször elvesztem a fonalat, hogy éppen ki ver kit
Ha nagynéha rászánom magam, hogy ilyen filmet nézzek, az legtöbbször egy-egy színész kedvéért történik – jelen esetben Jessica Castain miatt. És nem bántam meg. Mert bár látom, itt az oldalon nem annyira népszerű, de nekem nagyon tetszett bunyóstul, lövöldözőstül… lehet, hogy ez azt jelenti, mégsincs benne annyi hirig, hogy akik ezt kedvelik, felértékeljék? és ezért tetszhetett nekem? na mindegy… XD
Száz szónak is egy a vége, nekem egy élvezhető kerek sztori volt, és volt benne szív és lélek is… ez lehet a titok, amiért nekem műfaja ellenére tetszett

otaksa

Tényleg jó, a leírása alapján rosszabbra számítana az ember, pedig izgalmas, érzelmes, látványos is. Tetszett Ava és az anyja kapcsolata, Ava függősége, végre nem tökéletes a főhős. Újranézős.

Martha_May 

Nagyon gyenge. Nem érdemes megnézni.


Hasonló filmek címkék alapján