Kedvencelte 7

Várólistára tette 64


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez nagyon jó volt, annak ellenére, hogy az eleje szomorú, és drámai hangvételű, még szórakoztató is volt. :-D A kislány nagyon cuki volt, és Kevin Hart is baromi jó volt, nekem nagyon tetszett ebben a szerepben is. spoiler Az egész sztori nagyon cuki volt, és akadt egy pár vicces jelenet is, amiken jókat nevettem, de azért voltak komor, fájdalmas pillanatai is, de ezt nagyon jól megoldották. A többi szereplő is eléggé jók voltak, de a Marian nagyi kicsit túl sok volt nekem, és anyós meg nagyi lévén nem könnyítette meg Matt dolgát… A saját anyja nem szólt be neki ennyiszer. A haverjait bírtam, főleg Jordan-t, vicces egy figura volt. Az egész film nagyon szerethető lett, és élvezhető is. A végét pedig annyira bírtam, jó páros voltak így hármasban Swannal. XD

Ufír 

Nagyon „meh” érzésem van a filmmel kapcsolatban. Alapvetően kedvelem és közel is érzem magamhoz az ilyen témájú filmeket, de nem ezt. A casting kifejezetten balul sült el (max. hárman voltak tűrhetőek), a szövegről meg ne is beszéljünk. A vicces részek egyáltalán nem voltak viccesek, a meghatóak pedig túlcsépeltek lettek. A történet sokkal többet érdemelt volna ennél.

walksdowonders 

A Jersey Girl afroamerikai változata. Cuki, bájos, aranyos, de végig bennem volt az a bizonyos déjà vu érzés.

eszternemeszti 

Nagyon aranyos film volt, bemutatva az apaság minden szarját. Közben vegyítve az anyasággal, mert ugye egy szülőnek helyettesítenie kell a másikat is.

Szörnyű, hogy ennek igaz történet alapján kellett íródnia, de anyukám mindig azt mondja, hogy Isten mindig csak annyi terhet rak az emberekre, amekkorát tudja, hogy elbírnak.

Swan

Szerethető film. Szülőként teljes mértékben együtt tudtam érezni mindennel amin a főszereplő átmegy… A kotnyeles anyós, a megértő anya, a bukások, amikor az ember csak magát tudja okolni, ha valami balul sül el… Egy szülő mindig azon parázik, hogy jól csinálja-e amit csinál és Kevin Hart nagyon jól hozta ezt a bizonytalanságot. Férfiként még nehezebb, hisz szembe kell menni a sztereotípiákkal. Meghatódtam, sokszor… Meg kell nézni! Ha szülő vagy azért, ha nem akkor azért…

Barby2005 

Kedves, de azért nem kihagyhatatlan. Én érdeklődve fogadtam, de már az előzetes után érzékeltem, miben lesz erős, és miben lesz gyenge. Kevin Hartot elővenni egy ilyen szerepre, egészen kockázatos, ettől függetlenül szerintem jól játszotta az özvegy apát. Ebben a filmben volt minden, emiatt elég sok jelzőt tudnék rá mondani: dráma, megható, vicces, kicsit romantikus, néhol nagyon nagyon nagyon fárasztó. De mit is várnánk. Egy vasárnap esti „nézzünk már valamit, mert rég filmeztünk” estének tökéletes volt.

K_A_Hikari

Azért kezdtem el nézni, mert igaz történet az alapja, és az ilyen filmeket általában szeretem. Ez is tetszett, bár tény, kicsit több mélységet vártam, valahogy túlságosan idealista és rózsaszín lett az egész számomra. Mintha egyedül álló szülőnek lenni nem lenne túl nehéz…
Ettől függetlenül ha nem tudod mit nézz este, és ki akarsz kapcsolni, arra tökéletes.

balika88

Sajnos nem tetszett…. Apja lánya másolatnak tűnik…de ez gyengébb annál!

BlueDeath

Kevin Hart és egy igaz történeten alapuló dráma. Nem hittem volna, hogy ebből valami jó kisülhet. Tévedtem. Rendkívül jó film. Hart zseniálisan játszott, sőt, a kislány is.
A történet dióhéjban: anya a szülés után meghal, és Kevin Hart egyedül kénytelen felnevelni a lányát.
Voltak vicces részei is, és volt olyan része is, amikor úgy tűnt, valahol a közelben hagymát vág valami seggfej.
No, nem tudok erről többet spoiler nélkül. Nézzétek meg.

KyKy

Az Apja lánya c. film afroamerikai változata. Összességében bájos, kedves és megható alkotás, sok okos gondolattal, de nekem az apát játszó színész nem tetszett, és sokszor nagyon rámentek a nem vicces poénkodásokra. A kislány tetszett, a szerelmi szál erőltetett volt, főleg ezzel a szenvedéssel, a történet kiszámítható volt. Nem hiszem, hogy újranézném csak úgy magamtól, de egynek tökéletes volt.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Aludj, aludj, csillagom, amíg egy sört megiszom.

Bogesxd 

– Mi a terved, aludni akarsz az úton? Vagy beszélgetni? Én mind a kettőt csinálom, beszélek álmomban.


Hasonló filmek címkék alapján