Anyák napja (2016) 149

Mother's Day
118' · amerikai · dráma, vígjáték 12

0 díj · 2 jelölés

Mi a közös a lobbanékony Sandyben (Jennifer Aniston), a káprázatos ékszereket reklámozó Mirandában (Julia Roberts) és a férjét odaadóan szerető Jesse-ben (Kate Hudson)? Mindhárman édesanyák, és bár a mindennapjaikban egészen más örömökkel és kihívásokkal néznek szembe, anyák napján valamennyien… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Britt RobertsonKristin
Jennifer AnistonSandy
Kate HudsonJesse
Timothy OlyphantHenry
Julia RobertsMiranda
Jason SudeikisBradley
Shay MitchellTina
Brandon SpinkPeter
Caleb BrownMikey
Siena LaGambinaPaige

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 142


Kiemelt értékelések

Charityy 

Nem több és nem izgalmasabb a mostani vígjátékoknál, de szerencsére szórakoztató és vicces. Egyszer élvezhető, bár nincs nagy története.

Nyx 

Miért? Miért kell erőltetni ezeket az ensemble „vígjátékokat”? Nem vagyok biztos benne, hogy filmnek nevezhetem ezt az összevisszaságot. Igazából csak rövid jelenetek egyvelege, amik valamilyen vékony összefüggés mentén össze vannak vagdosva. Valójában ennek a negyede lényegtelen, de valamivel ki kell tölteni az időt. A forgatókönyv nevetségesen béna, egyszer-kétszer elmosolyodtam a viccesebb részeken, de a legtöbb poén és szituáció egyszerűen csak kínos. Mikor a legjobb rész az egész filmben a stáblista alatti bakiparádé, az elmond egy-két dolgot a történetről. Nem is szeretnék több szót fecsérelni erre a lusta, unalmas, lelketlen zagyvaságra, ami ez a film.

1 hozzászólás
Osli75 

Én ezt most csíptem. Kicsit szenvedős volt, de ilyenek vagyunk mi, anyák. Bírtam a bemutatott családokat, a szitukat. Hol sírtam, hol nevettem. Szerencsére semmi altáji humor (az ilyen filmeket már nagyon unom) Amolyan barátnővel nézős filmnek ajánlom, vagy nagyobb gyerekekkel családi filmnézésre.

meseanyu

Nem kell valami hű de nagy durranásra számítani, de abszolút nézhető, aranyos, kellemes.

andy332488

Egyébként is érdekelt a film, de végülis egy olyan kihívásra néztem meg, amire Julia Roberts filmet akartam nézni. :D Igaz, nem sokat játszik benne, hiszen ez egy sok szereplős alkotás. Nem rossz film, de sok volt a két óra hossza… Szerintem a lényeg másfél órába is belefért volna! :P Egyik benne játszó színésznőtől sem ez lesz a kedvenc filmem, de azért jó, hogy megnéztem. :D

Dexter79

Elég lapos kis filmecske volt, hiába épült egy nagy „ünnep” köré, csak egyes színészek húztak fel.
Jennifer Aniston szerintem nagyot alakított, de ez a szerep tökre neki való, Julia Roberts viszont borzalmas volt, a haja, a stílus, a karakter, minden.
Az anyósokat bírtam, és ez felhúzta Kate Hudsont alakítását is.

Törpillaa

Atyaég ez a film! Nem hittem volna, hogy ennyire ellehet rontani egy ilyen vígjáték filmet is. Jesszusom mi volt ez? Nem is értem, hogy nézhettem meg ezt is kicsit többet vártam volna Jennifer Anistontól és Julia Robertstől a két nagy kedvencemtől. Egyszerűen frászt kaptam tőlük. Jason Sudeikist is szeretem de ennyire pocsék színészi játékot nem is igazán jött be ez a film.

kamububu

Garry Marshall az évek elteltével elkezdte behúzni a féket. Ha valaki egy igazánhűdeegetverőenenergikus filmre készül, ne tegye, mert nem az. Viszont közel nincs annyira rossz, mint amiket olvastam róla. Sokkal inkább apróságaiban bájos.
Ezeknek a filmeknek – sajnos – sajátossága, hogy a karakterek kevésbé kidolgozottak, vagy nincs elég idő bemutatni őket, és ez most is így volt, kivétel talán Anistoné, szerintem egyértelműen a többiek előtt járt.
Én anyukámmal láttam (ki mással :) ), aki nem híres se a moziba járásról, se a humorérzékről, és mégis végigkuncogta és élvezte a filmet, a körülöttünk ülők meglepő tömegén pedig szintén ezt láttam.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján