Angyalszív (1987) 44

Angel Heart
113' · amerikai · thriller 18

Az ’50-es évek füstös brooklyni világában élő kiégett magándetektív, Harry Angel egy titokzatos megbízótól, egy bizonyos Louis Cyphre-től azt a feladatot kapja, hogy keressen meg egy eltűnt énekest. Az eleinte rutinmunkának tűnő megbízatás hamarosan elképesztő rémálommá válik Harry számára.… [tovább]

Angol
angol

Szereposztás

Mickey RourkeHarry Angel
Robert De NiroLouis
Charlotte RamplingMargaret Krusemark
Lisa BonetEpiphany Proudfoot
Kathleen WilhoiteNurse
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

Arianrhod

Az egyik nagy kedvencem volt, sokszor megnéztem. Ez volt az egyik első olyan film, amit rögzítettem, hogy bármikor elő tudjam kapni. És ez volt az a film, ahol az akkor még gyönyörű Rourke, aki addig főleg erotikus és erőszakos filmekben játszott, bebizonyította, hogy igazi színész. Mondjuk de Niro mellett nehéz, és szinte lehetetlen túlszárnyalni az öreg cserkészt, de itt Rourke-nak sikerült hoznia a színvonalat. A történet pedig hátborzongatóan misztikus, vudusan titokzatos, rémítő és lebilincselő. A rendező állítólag később azt nyilatkozta, ha Rourke a film után meghalt volna, ma ő lenne a második James Dean. Egyetértek, de szerencsére ma is él.

ChöppMoly

Igen. Nagyon nagy kedvenc volt. Akkoriban még bármit kibírt a lelkem. Most már rá kell készülnöm ezekre a sötét történetekre.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján