Éjféli etetés (2008) 43

The Midnight Meat Train
98' · amerikai, angol · thriller, horror 18

Leon Kaufman fotográfus, akinek provokatív, a város éjszakai életét bemutató gyűjteménye felkelti egy híres galériatulajdonos, Susan Hoff érdeklődését is. Amikor a nő meglátogatja, arra biztatja, hogy próbáljon meg félelmetesebb, az emberi természet igazán sötét oldalát bemutató felvételeket… [tovább]

Szereposztás

Bradley CooperLeon
Vinnie JonesMahogany
Leslie BibbMaya
Brooke ShieldsSusan Hoff
Roger BartJurgis
Ted RaimiRandle Cooper
Peter JacobsonOtto

Kedvencelte 5

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

Ascyra 

Az a jó horror, olvasatomban, ami olyan, mintha hullámvasúton ülnék. Legyen benne humor (nem bírom a száraz cuccokat), megfelelő mennyiségű vér és bél és legyen benne legalább egy érdekes karakter, akinek követhetem a sorsát. Nyilván ez nagyon alapfeltétel, nem bánom, ha ennél több.
Itt minden feltétel teljesült ahhoz, hogy jól szórakozzam rajta, és néhol jócskán rámhozta a frászt, és az undort (ezeket felváltva adagolta, ügyes!).
Vinnie Jones, szegény, talán az ábrázata, talán a nulla színészi játéka miatt, a legjobb választás volt erre a szerepre – igazi érzelemmentes, ijesztő tahó :D
Sajnos azonban az egész borzasztó kiszámítható volt, engem a vége sem lepett meg, de hentelős horrornak, egyszernézős esti borzongásnak kitűnő választás!
(És épp most, ahogy írom, pillantottam meg, hogy Clive Barker… na innen össze is állt a kép – a könyvet is el kellene olvasni.)

3 hozzászólás
Kiskakukk 

Habkönnyű, kedves kis film, családi mozizáshoz ideális.

Na jó, viccet félre téve… (:D): véres agymenés. A rendhagyó horrorok kedvelőinek mindenképp ajánlom. Pár helyen azért kitört belőlem a röhögés. Hogy Bradley Cooper karaktere mit összeszerencsétlenkedett az elején… te jó isten.
A végére azért sikerült tököt növesztenie… Ja, mégsem. spoiler Ettől eltekintve tetszett ez a WTF bejezezés. Egész megéheztem a film végére. :D

AniTiger 

Amikor legelőször láttam, nem tudtam, hogy létezik novellában is, bár akkortájt lekötött az, hogy horror és Bradley Cooper játszik benne. So-so alapon vágtam bele.
Aztán nemrég az azonos című Clive Barker novella után újranézve ismét megállapítottam, hogy Copper borzalmasan játssza el a komoly szerepeket, de cuki kis dögöcske. (Egyébként szeretem a Másnaposok miatt, de igazán kár ki-kilépnie a vígjátékok biztonságából.) A filmnek a tragikusan rossz tragika játékán kívül azt tudom felróni, hogy rengeteg liter művért locsoltak szét mindenfelé. Eltértek ugyan a történet 1-2 sarkalatos pontjától, de megbocsátható lenne, ha mellesleg nem fullasztották volna áfonya lébe a szereplőket…
Összességében a film horrornak elmegy, feldolgozásnak borzalmas, viszont a kissé szürreális voltától eltekintve – borzongató történet! Nem mondom, hogy félnék utána lemenni a metróba, hiszen elég abszurd a sztori, de azért pislognék a metró melletti sötétbe… Ha Cooper miatt nem is, a mészáros (Vinnie Jones) játéka miatt érdemes megnézni!

Popovicsp87 

Csak Vinnie Jones, Bradley Cooper és a rendező, Ryuhei Kitamura miatt néztem meg.
Ezt a filmet felvezetésnek szántam a Versushoz.
Igazából eléggé unalmas volt, nem igazán fogott meg. Biztos vagyok benne, hogy Barker ennél többet tud.

victoria_m997

A novellát jóval előbb olvastam, mint a filmet láttam, és bár már nem emlékszem rá olyan jól, de azt tudom, hogy tetszett. Ellenben a film javarészt vontatott, bár nem rossz, és az alapötlet is jó volt, de a végét leszámítva kissé untam. Ennek ellenére tényleg nem olyan nagyon rossz. A színészek nagyon jók voltak.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján