Áldatlan állapotban (1995) 88

Nine Months
103' · amerikai · romantikus, vígjáték

Samuel és Rebecca tökéletes pár: már öt éve élnek együtt, karrierjük egyre feljebb ível, így az sem jelent nekik gondot, ha kedvük támad valahol eltölteni egy romantikus hétvégét. Ám egy nap hirtelen megváltozik minden: Rebecca bejelenti, hogy állapotos, és a tűzpiros Porschét célszerűbb lenne… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

Hugh GrantSamuel Faulkner
Julianne MooreRebecca Taylor
Tom ArnoldMarty Dwyer
Joan CusackGail Dwyer
Jeff GoldblumSean Fletcher
Robin WilliamsDr. Kosevich
Ashley JohnsonShannon Dwyer
Joey SimmrinTruman
Mia CottetLili
Alexa PenaVegaMolly Dwyer

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 47


Kiemelt értékelések

Zohannna

Az eleje komoly témát dolgoz fel, és nem hülyéskedik el szerencsére (pedig etől féltem leginkább, mégiscsak egy Hugh Grant filmről van szó). Ahol kellett, kabaréra fogták a formát, és még a szívmelengető részt is megkaptuk a végére. Emellett még nevetni is lehetett :D

Londonna 

Sablonos. Nyálas. Néhol extrém hiteltelen, máshol pedig elkeserítően hiteles.
Sokkal jobb lett volna ez a film, ha nem akarják gyomorforgatóan és erőszakos módon a néző szájába rágni / tudatába plántálni, hogy az életed csak akkor teljes, boldog, csodás, eszméletlen és felelősségteljes, ha megházasodsz és gyereked van.

Kösz, de nem…

Zsófia

Jó hangulatban nyúltam bele, nagyon jókat kacarásztam rajta. :) A stáb elsőosztályú, Columbus pedig nagyon ért a családi vígjátékokhoz. Kár, hogy az utóbbi években hanyagolja ezt a területet, ő rendezte (Spielberggel) a gyerekkorom, de még felnőttként is meg tud nevettetni, ez a film rá a példa. A végső bonyodalom-özön azért kicsit túlzó volt, de megbocsátjuk a szupercuki happy endért.

Kiss_Melinda_Éva 

Sablonos film a gyerekvállalás dilemmáiról. Semmi új nincs benne, ráadásul a piénok számomra sokszor erőltetettnek tűntek. Limonádé filmnek elmegy, de semmi eget rengetőt nem kell ettől a filmtől várni.

Imma 

Ami tényleg úgy van, az azért nem tetszett, ami meg irreális, az azért. A „vicces” jelenetek rémesek, a kedves jelenetek jelentik az összes jót ebben a filmben.

23 hozzászólás
LoneWolf

Már gyerekként is imádtam, pedig akkoriban biztosan nem tudtam úgy értékelni, mint most. Tökéletes szereposztás, ütős poénok, s mindez egy briliánsan egyszerű, de annál aranyosabb történetben. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Érdekesség, hogy az a Chris Colombus rendezte, aki a Reszkessetek Betörőket és az első 2 Harry Potter filmet.

Sister

Kellemes kis limonádé. :) Hugh Grant a szokásos szerepét játssza, viszont mellé Julianne Moore igazán jó választás. Na és persze Robin Williams orosz doktori karrierje egészen elképesztő. :)) A vége kicsit furára sikerült, olyan gyogyós, de az utolsó jelenet mindent kijavít. Igen, azt hiszem, ezt hívják tökéletes családi idillnek.


Népszerű idézetek

ÁrnyékVirág

– You have a girl. Unless I cut the wrong cord.
(Dr. Kosevich)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján