A varázslótanonc (2010) 248

The Sorcerer's Apprentice
109' · amerikai · akció, kaland, fantasy 12

Dave Stutler egy átlagos főiskolás srác, aki épp fizikavizsgájára készül, és szeretne randit kérni álmai nőjétől, Beckytől. Balthazar Blake pedig egy igazi varázslómester, aki a mai, modern Manhattanben tengeti napjait, és próbálja megvédeni a várost ősi ellenfelétől, Maxim Horvath-tól.… [tovább]

magyar
angol

Képek 4

Szereposztás

Nicolas CageBalthazar
Jay BaruchelDave
Alfred MolinaHorvath
Teresa PalmerBecky
Monica BellucciVeronica
Toby KebbellDrake
Omar Benson MillerBennet
Técsy Sándororosz férfi
Alice KrigeMorgana le Fay
Jake CherryGyerek Dave

További szereplők

Kedvencelte 22

Várólistára tette 70


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Izgalmas történet volt, nagyon pörögtek benne az események. Tetszett a mágiahasználat, a varázslatok kinézete és maga a sztori is; kellemes családi film volt, kikapcsolódásnak ideális. Nicolas Cage-nek jól állt ez a szerep és a szinkron is bejött. A főszereplő fiút azonban nem kedveltem; szeretem a Dave-hez hasonló szerencsétlen figurákat, viszont az őt alakító színész mimikája nagyon zavart. Továbbá nekem jobban tetszett volna, ha maradnak a fiatalabb szereplőknél, de ez már inkább csak csomókeresés a kákán. Élvezhető film volt, sokkal rosszabbra számítottam.

Charityy 

Már régóta kerestem egy igazán jó varázslós filmet és végre találtam egyet, ami tetszett. Jó volt a látványvilág és a történet is érdekes volt. Különösen tetszett az a jelenet, amikor az elektromossággal csinált zenét.

Szeszj 

Meglepődtem mert nem ilyenre számítottam, azt hittem hogy sokkal rosszabb lesz. De pozitívan csalódtam mert tetszett. Igaz hogy az eleje nehezen indult be de azt leszámítva jó kis film volt.
Volt benne poén is, látvány lenyűgöző. Jó zenékkel. Meg persze jó szereplőkkel. Nicolas Cage-t, nagyon bírtam. De Jay Baruchel is jó volt.
Örülök hogy ezt nem rontották el.
https://www.youtube.com/watch…

Bea_Csakegyolvasólány 

Nem volt annyira jó, mint amire számítottam, de rossz sem volt. Dave egy elég szerencsétlen karakter, de azért olyan szerethető. Balthazar neve – szerintem – egy gonosztevőre hasonlít, azonban pozitívan csalódtam benne. Eléggé jól alakította őt Mr. Cage, akit mellesleg nagyon szeretek. :)
A sztori sem volt rossz, bár volt egy-két momentum, amivel nem értettem egyet. S a végére: nem lett kedvenc, de a jövőben szerintem meg fogom nézni még egyszer.

Ratsui 

Újkori varàzslatok, règi jelmezek ès a fizika.

Hippoforaccus 

Ez egy igazán jóra sikerült alkotás. Jó a szereplőgárda, Cage-nek nagyon jól áll ez a flúgos hipermágus szerep. Kellemes zenék vannak benne és szép a látvány. A történet meg egyenesen zseniális. Az egyetlen, ami nem tetszik, az a vége. Valahogy túl egyszerű lett, túl könnyen lemegy az egész.
A főcím utáni kalapos jelenet pedig folytatással kecsegtetett, de ennyi idő után már nem hiszem, hogy megcsinálják, amiért kár. Egy rész még belefért volna, vagy akár egy előzménysorozat is.

Honey_Fly 

Bírom a varázslós izéket, azért adok ennyi csillagot. Nem volt olyan nagyon rossz, látványos is, meg vannak benne viccesek, de azért jónak nem mondanám. Leginkább semmilyen. Egy unalmas (wehehehe, ilyenem utoljára hány száz éve volt?) délutánra jó.

2 hozzászólás
AniTiger 

Ez sem Cage egyik legjobb filmje, de varázslós, szóval én személy szerint bírtam a sztorit. Molina eléggé feldobta a történetet, a szerepe testhezálló volt. :)) Kikapcsolódásra tökéletes.

Emese_Szalai 

Egyedül a zene élvezhető ebben a filmben. A sztori nem rossz, de a megvalósítás gyér…


Hasonló filmek címkék alapján