A szeretet könyve (2016) 21

The Devil and the Deep Blue Sea · The Book of Love
106' · amerikai · dráma !

Henry, az építész egy autóbalesetben elveszíti a terhes feleségét. A korábban sikeres férfi összeomlik, azért küzd, hogy újra megtalálja helyét az életben, a munkájában. Henry hamarosan találkozik egy titokzatos, Millie nevű lánnyal. A két magányos lélek között lassan barátság szövődik,… [tovább]

angol

Képek 9

Szereposztás

Jessica BielPenny
Maisie WilliamsMillie
Jason SudeikisHenry
Mary SteenburgenJulia
Paul ReiserWendell
Orlando JonesCornelius Thibadeaux
Joshua MikelThor Heyerdahl
Jayson Warner SmithGlen bácsi
Cailey FlemingFiatal Millie
Christopher GehrmanWilliam Willis

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 45


Kiemelt értékelések

carragher 

Maisie Williams miatt néztem meg,hogy tudd e maradandót nyújtani számomra a Trónok harcán kívül. Hát sajnos csak közepeset nyújtott.

Adalind

Egyáltalán nem tetszett. Annyira jó történetet lehetett volna kihozni ebből, de a készítők mégsem erre felé vették az irányt. Maisie szereplése egyáltalán nem tetszett, szerintem nem találta el a karaktert, Jessicát sajnáltam, hogy ennyire mellékszereplője lett a filmnek, benne legalább láttam potenciált.

Riccah

Maisie Williams miatt néztem meg, de valahogy nem tudott igazán hangulatba hozni, ezt eléggé sajnálom is, bár azért nem fogok elpártolni tőle. :) Van valami ebben a „kislányban”, a kisugárzásában, ami megfogott benne.
A leginkább Jessica Biel karaktere, Penny és játéka volt számomra a legszimpibb. Ez a nő csupa élet és szenvedély, kacér huncutság. :-)
Az alaptörténet inkább amolyan kimenekülés a valóságból, de mivel nekem is hasonlóra van igényem, nem zavart annyira a valószerűtlen őrültséghalmaz, nagyon emberinek láttam. Egyszer elmegy. :-)


Hasonló filmek címkék alapján