A képregények titkos története (2017–) 6

Robert Kirkman's Secret History of Comics
amerikai · dokumentumfilm, minisorozat
6 rész (epizódhossz: 42')

A dokumentumfilm producere a The Walking Dead képregény atyja, Robert Kirkman. A műsorban betekintést nyerhetünk abba, hogy milyen történetek, események és személyek játszottak szerepet a képregények világának átformálásában.

Szereposztás

Keri Russellnarrátor (hang)
Stan Leeönmaga
Michelle Rodriguezönmaga
Gal Gadotönmaga
Lucy Lawlessönmaga
Kevin Smithönmaga

Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

247 tag · 560 karc · Utolsó karc: 2022. január 19., 20:53 · Bővebben


Kedvencelte 2

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

krlany 

Szerintem ez egy nagyon jó sorozat volt. Tök jó betekintés az amerikai képregények történetébe, hogy honnan indultak, hogy mivel kellett megküzdeniük… de túl rövid. Annyi minden kimaradt belőle… néztem volna még bőven… arról nem is beszélve, hogy mi van Amerikán kívül. Oké, hogy máshol ennek nincs ekkora kultusza, de azért sok minden érdekes dolog van még ebben a témában akár Európában is, hogy a távol-keleti vonalat ne is említsem, mert az megér egy külön misét…

züzzentdamo

Ez egy nagyon jó sorozat volt (lesz, remélem még lesz). Bár kicsit rövidre sikeredett ez a 6 epizódnyi betekintés. Jó volt viszontlátni néhány személyt, akiket tisztelek és követem a munkásságukat. Érdekes tényeket közöltek benne, olyan képeket, hangfelvételeket mutattak, amiket eddigi kutakodásaim során még nem láttam. És külön öröm volt, hogy nem angolul kellett néznem. :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján