Bud Spencer – Terence Hill zóna

Bubu 
Bud Spencer – Terence Hill

Szívszorítóan szép lett a Bud Spencerről szóló magyar dokufilm
https://port.hu/cikk/mozi/szivszoritoan-szep-lett-a-bud…

Kapcsolódó filmek: Piedone nyomában (2018)

Piedone nyomában (2018)

Kapcsolódó művészek: Bud Spencer

Hirdetés
Bubu 
Bud Spencer – Terence Hill

Terence Hill átadta buggyja kulcsait, jól járt a magyar egészségügy
https://24.hu/elet-stilus/2019/02/18/terence-hill-jotek…

Kapcsolódó filmek: Különben dühbe jövünk (1974)

Különben dühbe jövünk (1974)

Kapcsolódó művészek: Terence Hill

LukeSkywalker 
Bud Spencer – Terence Hill

2019. február 16. (szombat), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna

A világhírű olasz testvérpár, Guido & Maurizio De Angelis visszatér Budapestre! 2019. február 16-án a Papp László Budapest Sportarénában ismét élőben csendülnek fel a jól ismert filmslágerek. Az este különlegessége a koncert két sztárvendége, Terence Hill és Kabir Bedi!

Guido és Maurizio De Angelis nevéhez olyan világslágerek fűződnek, amelyeket nem lehet kitörölni a fejünkből, melyek hallatán ikonikussá vált filmkockák peregnek a szemünk előtt. Pályafutásuk során a világ leghíresebb filmzeneszerzői közé emelkedtek. Oliver Onions néven ők írták a legtöbb Bud Spencer és Terence Hill film zenéjét: a „Különben dühbe jövünk”, „Az ördög jobb és balkeze”, „Az angyalok is esznek babot”, a „Bűnvadászok”, a „Seriff az égből”, a „Banános Joe”, de a „Sandokan – A maláj tigris” tv filmsorozat és rajzfilm, „A szavanna fia”, a „80 nap alatt a föld körül Willy Foggal” és a „Zorro” zenéit is.

Budapesti koncertjükön a feledhetetlen dalokat az eredeti szerzők, Guido & Maurizio De Angelis és zenekaruk, az Oliver Onions előadásában, valamint szimfonikuszenekari kísérettel adják elő. Az este két vendége Terence Hill és Kabir Bedi lesznek.

A világhírű olasz színész, Terence Hill elvállalta a koncert szervezői által meghirdetett jótékonysági aukció védnökségét. Árverés alá kerül egy felújított Dune Buggy, amely egy az egyben olyan, mint a „Különben dühbe jövünk” című film legendás autója. A nyertes nevét Terence Hill fogja kihirdetni a koncerten, s ünnepélyes keretek között adja át neki a Buggy slusszkulcsát.

A koncert kapcsán még egy világsztár, az indiai Kabir Bedi is hazánkba látogat. Az anno Sandokant megformázó színész korábban egyetlen alkalommal, 1986-ban járt Budapesten, amikor – többek között – a budai Skála áruházat népszerűsítették közreműködésével.

A koncerten életre kelnek a híres slágerek, a filmsztárok segítségével pedig együtt repülünk vissza a filmek világába. 2019. február 16-án a Budapest Sportarénában egy igazán különleges koncertnek lehetünk részesei, ahol együtt dúdoljuk majd a jól ismert dallamokat.

Kapcsolódó filmek: Különben dühbe jövünk (1974) · Akit Buldózernek hívtak (1978) · Én a vízilovakkal vagyok (1979)

Különben dühbe jövünk (1974) Akit Buldózernek hívtak (1978) Én a vízilovakkal vagyok (1979)

Kapcsolódó művészek: Bud Spencer · Terence Hill · Kabir Bedi

Zitty
Bud Spencer – Terence Hill

Ha valaki reggel azt mondja nekem, hogy ma látom élőben Terence Hillt, biztos kiröhögöm :-)))
https://instagram.com/p/Bn8nHe9FsPk/

1 hozzászólás