Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Az elsőt nem múlja felül de igazából számomra nem is annyira sikerült rosszul, sőt tetszett, gyengébb volt a humora de voltak jó beszólások. A történet majdnem ugyanolyan mint az elsőben, sok változtatás nincsen. Kicsit jobban elhúzták mind kellet volna.
A régi szereplők még mindig jók, Bee volt a kedvencem az elsőben, meg itt. Judah Lewis is rendben volt, meg az új szereplő Jenna Ortega is.
Engem csak Melanie és a bandája idegesített, elégé feleslegesnek tűnt hogy ők benne vannak.
Nem lett olyan rossz, vannak benne jó részek. De azért még nálam az első nagyobbat ütött. :D

Echo

Olyan jó,h mikor végig néztem a filmet akkor jöttem rá,h ez a második rész. Igaz így is élvezhető volt,de azért örültem volna,ha előbb az elsőt látom.

Igazából nem sok mindent lehet mondani a filmről. Nekem nagyon bejött. Jó poénok voltak benne és sok vér. Egy ehhez hasonló filmbe nem is kell több.

MrsCumberbatch 

Nem rossz. De nem is jó. Beteg. De van benne pár jó vicc – vagy valami olyasmi.

csokidani 

Minden, ami mukodott az elso reszben, itt forditva sult el. A poenok nem mukodtek (illetve 1-2 kivetelevel nem). Nem volt porgos, sokszor volt unalmas. A fekete humor itt kinosan gagyinak hatott, ellentetben az elso resszel.
Az uj szereplok nem ertek fel az elozo gardahoz, a filmet kb megmentette a totalis felsulestol hogy leporoltak oket es visszatuszkoltak ebbe a folytatasba is.
Hat nagyon csalodott vagyok. Felhotlenul kacagos folytatas helyett egy asitozos, nehol kinosan fejelforditos epizot kaptam.

4 hozzászólás
Krenai 

Nem élveztem annyira, mint az első részt, de ez is egész jó lett. Felnevettem hangosan, lekötött, de valahogy nem állt annyira össze. 6 csillagot azokra a filmekre szoktam adni, amik átlagosak voltak és nem nézném őket újra, a 7 az egyszer jó szórakozás volt és akár újra is nézném. Ez a film az utóbbi kategóriába tartozna, viszont volt benne egy olyan undorító jelenet, hogy nem bírom rávenni magam a 7 csillagra. spoiler
A visszatérő karakterek nagyon jók voltak, Robbie Amell karaktere a kedvencem, nagyon jókat nevetek rajta. Viszont az új karakterek közül senki se fogott meg.

Tamás 

Az első egy mestermű, ez pedig egy kínos idétlen unalmas szánalomvölgy.

BeL1eVe 

Kicsit az első rész alatt, de baromi jó, elszállt állatság. A popkult utalások megint viszik a prímet, a régi figurák hozzák a formájukat, az újak üdítően sziporkáznak. Aki bírta az előzőt szerintem ezen is jól fog szórakozni.

3 hozzászólás
Anna93 

Hát ez nagyon BETEG volt. Szószerint ŐRÜLTSÉG!
Sokat röhögtem rajta, és a popkult utalások nagyon ott voltak. :D


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján