Ördög bújt beléd (2009) 57

Jennifer's Body
102' · amerikai · vígjáték, horror

1 díj · 2 jelölés

Jennifer a kisvárosi gimi legdögösebb csaja. A barátnőjével, Needyvel egy szórakozóhelyen megismerkednek a srácokból álló rockzenekarral. Amikor a bár váratlanul kigyullad, a zenekar tagjai elrabolják Jennifert. Rituális szertartás keretében fel akarják áldozni a Gonosznak, ám kiderül, hogy a… [tovább]

angol

Szereposztás

Megan FoxJennifer
Amanda SeyfriedNeedy
Johnny SimmonsChip
Adam BrodyNikolai
Sal CortezChas
J. K. SimmonsMr. Wroblewski
Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

Oroa 

Tetszett Megan fox, és az egy kis lmbt szál miatt néztem meg.

2 hozzászólás
lipotdorka 

Gayest not so gay movie I've ever seen.
Meghaladta a korát, ha nem közel 10 éve mutatták volna be, akkor lehet nagyobb sikert aratott volna. Igaz, hogy csak egy D-listás horrorfilm, de haljak meg nekem tetszett. Egy kannibál queer pompomlány, aki férfiakat eszik? Sign me up. Also Jennifer and Needy are girlfriends you can't change my mind

Ad3lka 

Horrorvígjáték. Minden horrorvígjáték a szerelmem. Vallom és terjesztem, hogy a horrorvígjáték a legjobb filmműfaj a világon. A Jennifer's Body-val úgy vagyok, hogy nem az időtlen értékei miatt szeretjük, hanem a Mean Girls-félesége miatt, magyarul egész egyszerűen ikonikus. Ennyi, és semmi több, ami lehetne akár szomorú is, de ne hagyjuk már, hogy az legyen. Ez a film nevetséges, pimasz, de azért mutat valamit a nők közötti állandó versengésről is, ami fontos téma, és nem utolsó sorban Megan Fox legjobb (nem tökéletes, de legjobb) alakítását láthatjuk. Nem kell komolyan venni, és elborzasztóan rosszból hirtelen szórakoztatóvá válik.

Serafina_Darion 

Jesszus a legzakkantabb horror amit eddig láttam. :D Meglepetés volt számomra, hogy Megan Fox nagyon jó benne. :D (És még szép is, ami azt jelenti itt még nem volt annyi pénze, hogy plasztikáztasson.)
A történet haláli. Persze kiszámítható, meg minden, de néha olyan abszurd és komolyan vehetetlen, hogy élvezet volt nézni. Jennifer akkor volt a legjobb amikor éhes volt. A megszólalásai ironikusak és viccesek voltak. Ez azt jelenti hogy Megan Fox igenis tud játszani. Vagyis tudott.
Amanda Seyfried hozta az okos, aranyos barátnő, aki a végén kicsit zakkant, de hogy mondják..badass karakter lett. :D Elbírna egy folytatás, szívesen megnézném mit tesz Needy a zenekarral. :D
Jó kis horror, tényleg nem kell komolyan venni. Egy csomót lehet rajta nevetni és néha még borzongani is. Megérte megnézni.

2 hozzászólás
Debut 

Én paródiaként tudok csak erre a filmre tekinteni, annak szerintem jó.

Mongúzparéj 

Erről a filmről tudni kell, hogy vagy a legokosabb paródiák egyike, vagy a legbutább horrorfilmeké… és szerintem egyértelműen az előbbi. Olyan horror-paródia, ami elmegy horrornak, és betegre röhögheted magad rajta, miközben időnként borzongsz egy jót. A legmegdöbbentőbb, hogy Megan Fox benne, ami valószínűleg azért van, mert önmagát adja: a nem éppen bonyolult lelkű, szép, de finoman szólva is ostoba nőt. Ellenpólusa, Amanda Seyfried elképesztően jót alakít, a rendező pedig elég jó hozzá, hogy mindkettejükből tényleg kihozza a legjobbat.
Élvezetes film ez, csak tudni kell hova tenni. :) Komolyan venni viszont nem kell – nem is akarja, hogy komolyan vegyék.

4 hozzászólás
LoneWolf 

Megan Fox talán legértékelhetőbb alakítása látható ebben a filmben, a sztori maga pedig nem is olyan rossz, míg a zenéi a szokásos modern tinifilmek minőségét hozzák, ami szintén megfelelt nekem, bár a lezáratlanságát elég nagy hibának véltem folytatás híján, de így jártunk. Egyszer bőven nézhető darab.

mvancsika 

Lehet ez horror, vígjáték, vagy paródia, nekem akkor sem tetszett.
Évek óta megvan a film, de csak most sikerült végignéznem.
Pedig Megan Fox kifejezetten jól játszik benne (bár a hölgyemény nem tartozik a kedvenceim közé), Seyfried kisasszony játéka is nagyon rendben van. Valami mégsem jött össze, nekem ez a film nagyon nem oké. Ennyi.


Népszerű idézetek

lipotdorka 

Needy: You're killing people!
Jennifer: No. I'm killing boys.

Serafina_Darion 

Chip: Tud repülni?
Needy: Nem, csak lebeg. Nem olyan nagy szám.
Jennifer: Muszáj neked mindent lehúzni, amit csinálok?

Serafina_Darion 

Jennifer: Különben is velem kéne örülnöd, mert a legjobb időszakomat élem, mióta Jézus feltalálta a naptárat.
Needy: Azt nem Jézus találta fel.
Jennifer: Tökmindegy.

Serafina_Darion 

Needy: Minden nap kapok levelet. Valószínűleg többet, mint Télapó és Dr. Phil együttvéve.

Serafina_Darion 

Jennifer: Figyelj csak. Azt hiszem tetszem az énekesnek.
Needy: Mert azt hiszi, szűz vagy. Hallottam, miről dumáltak.
Jennifer: Tessék? Nem vagyok már a hátsóajtón sem szűz. Hála a hülye Romannek és különben fájt is. Másnap nem tudtam elmenni a vidámparkba. Otthon kellett ülnöm fagyasztott borsón.

Serafina_Darion 

Chastity: A Low Shoulder Amerika hősei.
Needy: Ez nem igaz! És ott voltam, Chastity. Nem segített senkinek kimenekülni a tűzből. Nem értem, hogy indult el ez a pletyka.
Chastity: Pletyka? Pletyka? Ez igaz! Rajta van a Wikipédián.

Serafina_Darion 

Needy: Ez nem PMS vagy ilyesmi?
Jennifer: A PMS nem létezik, Needy. Csak a pasik találták ki, hogy lehülyézhessenek.

Serafina_Darion 

Colin Gray: Jövőhéten éjfélkor adják a Rocky Horror Picture Show-t.
Jennifer: Nem szeretem a bokszolós filmeket.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján