Snittblogolók zóna

Andro 
Snittblogolók

Nos, végre megszületett a hatodik fejezet, lehet olvasni. A +18-as korhatár a fejezetnél nem vicc, ugyanis „olyan” jelenet található benne, így ezt mindenki vegye komolyan!
Ayumu pedig még mindig fiú.
Akit taszít a homoszexuális téma, kérem, ne olvassa el a bejegyzést! Nem szeretnék fújolást, sem pedig ocsmány, nyomdafestéket nem tűrő „véleményeket” olvasni. Az építő jellegű kritikákat ellenben szívesen fogadom. Jó olvasást kívánok mindenkinek!

https://ayumutortenete.wordpress.com/2018/03/20/hatodik…

chibizso
Snittblogolók

Összességében egy talán kissé mellékelt, de remek film a Én, Tonya, amit ajánlok mindenkinek – még azoknak is, akiket hidegen hagy a műkorcsolya. Ugyanis ez a történet nem csak egy botrány történetét meséli el. Görbe tükröt állít nekünk, a kicsinyes embereknek, felhívja a figyelmet az emberi természet erős és lerázhatatlan formáló erőire

Bővebben blogomon: http://anti-gane.blogspot.hu/2018/03/redneck-jegen.html

Kapcsolódó filmek: Én, Tonya (2017)

Én, Tonya (2017)

Gothic01
Snittblogolók

A SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG | 2017

Helló!

A tavalyi év nagy sikere volt A szépség és a szörnyeteg legfrissebb élőszereplős verziója, amiben többek között a Harry Potter filmekből imádott Emma Watson és a 21. század számítógépes Picassói repítik el a varázslat földjére a nézőt, Bill Gondon rendező vezénylésével. Akarva-akaratlanul figyelemmel kísértem a film készülése környékén záporozó híreket, és bármennyire is Emma volt a lelki szemeim előtt a tökéletes Belle, ezek a hírek nem keltették fel az érdeklődésemet, ameddig meg nem láttam az előzetesnek egy rajongói változatát; A Szépség és a Voldemort címmel, amiért sokkal szívesebben beültem volna moziba a pár perces képkockák alapján, mint az eredeti elképzelésért :D
Azzal pedig, hogy Ariana Grande betársult a filmzenei frontra, eloszolhatatlanul felgyülemlettek köztem és a film között a vihar felhők egészen addig, ameddig nem futottam bele az álomszerűen pozitív fogadtatásokba, és fel nem vetődött benne, mégis mit veszíthetek vele, ha belenézek? (Hozzávetőlegesen két órát az életemből.) A bevállalósságom meghozta a gyümölcsét, a lentebbi kritikámból meg azt is megtudjátok, hogy ez a gyümölcs érett és zamatos volt-e vagy rohadt…
Bővebben:
https://goodbye-agony.blogspot.com/2018/03/the-beauty-a…

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: A szépség és a szörnyeteg (2017)

A szépség és a szörnyeteg (2017)

Andro 
Snittblogolók

Mivel nem valószínű, hogy a hétvégén készen leszek a friss fejezettel, így hoztam egy kis ízelítőt belőle. Remélem, tetszeni fog minden kedves olvasómnak. :)

https://ayumutortenete.wordpress.com/2018/03/18/izelito…

BiRo 
Snittblogolók

Sziasztok, szeretném bemutatni a mai napi munkámat. :)
Remélem sokan megpróbáljátok majd megoldani és tetszeni fog.
Annyira magával ragadott a Ready Player One könyv, hogy megpróbáltam hasonló kis játékot készíteni a blogunkra a film kijövetelének tiszteletére.
http://filmdoboz.hol.es/…

Hirdetés
Andro 
Snittblogolók

Nyugalom, nyugalom! Csak idő kérdése, és lesz folytatás! Szóval a türelem fejezetet terem. Igen, Ayumu című történetemről van szó.

https://ayumutortenete.wordpress.com/2018/03/17/a-folyt…

Andro 
Snittblogolók

Ma egy nagy sikerű, idei manga eredeti light-noveljét mutatom be nektek. Ez pedig a Violet Evergarden. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kivételes, két kötetes regényt. Angol és magyar elérhetőségek az értékelés alatt találhatóak. Jó olvasást kívánok mindenkinek! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2018/03…

Kapcsolódó filmek: Violet Evergarden (2018–)

Violet Evergarden (2018–)

Zakuro 
Snittblogolók

Jövő heti mozgókép elemzés órára készített kiselőadás „minta”, vagyis inkább gyakorlás a plánokról, a Rush című film alapján:
http://books-movies-series.blog.hu/2018/03/15/planok_be…

Kapcsolódó filmek: Hajsza a győzelemért (2013)

Hajsza a győzelemért (2013)

crissy 
Snittblogolók

Sziasztok! :)
Meglepő módon ismét gödörben voltam, de új erőkkel másztam ki onnan, ezt pedig le is írtam a legújabb bejegyzésemben. Megosztanám veletek is, hátha segítek valakin, aki hasonló helyzetben van… :)

https://crissymrn.wordpress.com/2018/03/11/off-ut-a-fal…

Kellemes olvasást! :)