Snittblogolók zóna

Filmdoki 
Snittblogolók

A hosszú kihagyás után és a bugyuta Pusztító videó után visszatértem egy Tömören videóval, melyben az 1962-es Lelkek karneválját veszem górcső alá. Jó szórakozást!
http://indavideo.hu/video/Filmdoki_tomoren_Lelkek_karnevalja

Kapcsolódó filmek: Lelkek karneválja (1962)

Lelkek karneválja (1962)

juliazslv
Snittblogolók

Még mindig félek egy kicsit, de azt hiszem most már véglegesen elindult a Lehullott virágszirmok élete.

https://lehullott-viragszirmok.blogspot.com/

barbikaunatkozik 
Snittblogolók

Sziasztok!

Hosszú kihagyás után visszatértem a Könyvhetes kis szösszenetemmel.
http://barbiolvas.blogspot.com/2018/06/ket-videki-lany-…

Filmdoki 
Snittblogolók

Ma pakolásztam a DVD-ket, aztán szemet szúrt valami. Részletek a videóban.
http://indavideo.hu/video/Filmdoki_es_A_pusztito_DVD

Kapcsolódó filmek: A pusztító (1993)

A pusztító (1993)

chibizso
Snittblogolók

„A Deadpoolnál kiemeltem anno, hogy nekimegy a Marvel szuperhősfilmek klíséinek, azokat mindenféle lelkifurdalás nélkül cikizi ki. Kicsit visszagondolva azonban azt mondom, nem volt elég bátor humor téren az a film. Ezzel szemben a 2. epizód sokkal bevállalósabb lett (azt is hallottam, hogy annyira az lett, hogy egy durva poént ki is kellett vágni a filmből). A viccek sokkal elborultabbak, polgárpukkasztóbbak, mint korábban. Ezt hatalmas adagokban kapja a néző, szerintem egy idő után túl nagyokban is, azaz a készítők átestek a ló túlsó felére. Főleg, hogy sokszor a humor a történet rovására megy.”

A Deadpool 2. részéről írtam blogomon:
https://anti-gane.blogspot.com/2018/06/a-deadpool-mert-…

Kapcsolódó filmek: Deadpool 2 (2018)

Deadpool 2 (2018)

Gothic01
Snittblogolók

Helló, szép estét! :-)

Ma a Londoni rémtörténetek című gótikus-erotikus horror sorozatnak az első évadáról hoztam értékelést, mely az olyan klasszikus, viktoriánus kori művek, elsősorban rémtörténetek szereplőivel operálva tár a nézők elé sötét hangulatú, misztikusan borzongató epizódokat egy félelmetes kalandból, mint a Frankenstein vagy a Drakula. Fenntartásokkal kezdtem neki, az első epizód után egy keveset pihentettem is a szériát, de amint elkezdett jobban beindulni a történet, már biztos voltam benne, megtaláltam azt a sorozatot, amivel átvészelem az American Horror Story új évadának érkezéséig hátralévő időt.
Bővebben:
https://goodbye-agony.blogspot.com/2018/05/penny-dreadf…

Kapcsolódó filmek: Londoni rémtörténetek (2014–2016)

Londoni rémtörténetek (2014–2016)

Hirdetés
KatHor 
Snittblogolók

Új bejegyzés a blogomon, amiben megosztom veletek az általam 10 legjobban várt horrorfilmet http://horeskat.blogspot.co.uk/2018/05/top-10-horror-fi…

KatHor 
Snittblogolók

minden tiszteletem és csodálatom azoké akik képesek filmes blogot írni, 6 A5-ös oldalt írtam tele az egyik filmről (megjegyzem nagyon kis betükkel írok) és a felénél sem járok, kifolyt az agyam és a szemem, de ha most nem fejezem be akkor ez is csak egy félbehagyott semmi lesz….

4 hozzászólás