Snittblogolók zóna

chibizso
Snittblogolók

„Az alapötleten túl a különböző, Pókember maszk mögött rejtőző szereplők rántanak be igazán. A legesendőbb az új Pókember, Miles és a jövőből érkező Peter Parker, akinek nem épp szuperhőshöz illően alakult az élete. Kicsit hasonló viszony alakul ki köztük, mint a Pókember: Hazatérésben Peter és Vasember között: egyfajta mentor-tanítvány viszony, annyi különbséggel, hogy a jövőbeli Parker inkább kényszerből vállalja magára ezt a feladatot, csak később tudatosan. Milesnál pedig – igaz sokadjára a szuperhős sztorik korában – végignézhetjük, hogy a szuperhősséghez nem elég egy radioaktív pók csípése.”

Az Oscar esélyes Irány a Pókverzum! c. animációs filmről írtam a blogon.

https://anti-gane.blogspot.com/2019/02/pokember-ismet-m…

Kapcsolódó filmek: Pókember – Irány a Pókverzum (2018)

Pókember – Irány a Pókverzum (2018)

Andro 
Snittblogolók

Ma néhány érdekességet hoztam nektek Dél-Koreáról. Néhányat jó lenne itthon is bevezetni szerintem. De döntsétek el ti magatok! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2019/02…

chibizso
Snittblogolók

A kedvenc legnagyobb erőssége a karakterek összetettsége és a színészek, akik ezt megjelenítik. A barokkos díszek és a néha fel-felbukkanó szatirikus társadalomkritika csupán mellékes szerepet játszanak, érdekes kiegészítői három nő karakterdrámájának.

Bővebben a blogon: https://anti-gane.blogspot.com/2019/02/a-kedvenc.html

Kapcsolódó filmek: A kedvenc (2018)

A kedvenc (2018)

Andro 
Snittblogolók

Ismét főzünk, ezúttal pedig egy nagyon finom, kínai, Sechuan tartományból származó csirkereceptet hoztam nektek. A kép alapján igazán étvágygerjesztően néz ki, nem igaz? Nekem máris összefutott a számban a nyál tőle. Jó étvágyat kívánok minden vállalkozó szelleműnek, aki kipróbálja! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2019/02…

Hirdetés
Andro 
Snittblogolók

Ma egy ikonikus, Tokióban található épületről hoztam egy kis bejegyzést. Szerintem ezt az épületet mindenki ismeri, vagy legalábbis, már láttátok valahol. Nem hosszú cikk, mert nem akartam bő lére ereszteni a mondandómat. :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2019/02…

Valentine_Wiggin 
Snittblogolók

Aronofsky film, és ezúttal rávettem magam, hogy nekiüljek, és a legapróbb részletekig kielemezzem.
anyám! – avagy beszélgessünk Istenről, a Földanyáról és a világról
http://todaywiggin.gportal.hu/gindex.php…

Kapcsolódó filmek: anyám! (2017)

anyám! (2017)