Snittblogolók zóna

Andro 
Snittblogolók

Ma egy igencsak megkerülhetetlen jpop idolcsapattól hoztam egy live felvételt. Szerintem őket még az is ismeri, vagy hallott róluk, aki nem is jpop-fan. Igen, zenés kedd van. :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2018/10…

chibizso
Snittblogolók

"Az első 7 részben felépítik a szereplőket, amivel nincs is semmi gond, viszont a további eseményekre, a tényleges cselekmény kibontására már nincs idő – ezért a háromrészes lezavarás, majd a cliffhanger. Több részben több idő lett volna gondosan felépíteni a szereplőket, de főleg a történetet – mind a háttérben megmutatott csuklyásokkal és mind az életelixírrel. Viszont a kevés epizód (feltételezem, ennyit rendelt be a Netflix) sajnos egy olyan koncepcióra kényszerítette a sorozatot, amin belül nem tudta megmutatni tényleges értékeit és zsenijét, csupán azt, hogy van benne potenciál. Látom ezen a 10 epizódon, hogy szerethetőek a figurák, akik hamar a szívemhez nőttek; látom, hogy bőven lesznek itt még izgalmak a jövőben; és ezeknek a fényében azt is látom, hogy felnőhet az első két elődhöz a széria. Viszont erre még várni kell, mert az első, ígéretesnek tűnő etap mindezt nem adta meg – ez így kicsit csalódás.

Mindezek ellenére mindenki darálja le a Disenchantmentet, mert tényleg szimpatikus szereplőkről mesél, idézi a korábbi kedvenceket, a végén pedig egy olyan évadzárót látunk, amely némely élőszereplős széria becsületére is válna."

A Disenchantmentről írtam blogomon.
https://anti-gane.blogspot.com/2018/10/a-reszeg-hercegn…

Kapcsolódó filmek: Disenchantment (2018–)

Disenchantment (2018–)

genevieve
Snittblogolók

Zenesarok – Zenék, melyeket filmek tettek ismertebbé

Rengeteg könyvet olvasunk, illetve filmet nézünk. A könyvekhez általában tartozik egy lejátszási lista, csakúgy mint a filmekhez betétdal. Meg sem tudom számolni hány zene tetszett meg egy film nézése vagy könyv elolvasása után.

Bejegyzés itt olvasható: https://gcksbookreviewblog.blogspot.com/2018/10/zenesar…

XoXo
genevieve

Kapcsolódó filmek: Beépített tudat (2016) · Miénk a világ (2015) · John Wick (2014) · Suicide Squad – Öngyilkos osztag (2016) · Csatahajó (2012)

Beépített tudat (2016) Miénk a világ (2015) John Wick (2014) Suicide Squad – Öngyilkos osztag (2016) Csatahajó (2012)

kivimango
Snittblogolók

Beteg voltam a héten és belekezdtem a Better Call Saul sorozatba. Nagyon jó ötlet volt. Első évadot be is fejeztem, írtam róla egy bejegyzést a blogomon. Ha van kedvetek nézzétek meg. :)
https://mizuvelem.blog.hu/2018/10/06/bettercallsaul

Kapcsolódó filmek: Better Call Saul (2015–)

Better Call Saul (2015–)

Andro 
Snittblogolók

Zenés kedd van, ezúttal pedig egy már feloszlott visual-kei bandától hoztam zenét. Aki bírja a keményebb hangzású zenéket, vagy a klasszikus, régi vágású visual-keit, annak biztosan tetszeni fog. :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2018/10…

Andro 
Snittblogolók

Zenés kedd van, így zenét hoztam nektek. Ráadásul egyenesen a Fülöp-szigetekről. Remélem, tetszeni fog nektek. :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2018/09…

Hirdetés
chibizso
Snittblogolók

Schwechtje Mihály első filmjéről, a Remélem legközelebb sikerül meghalnod :)-ról írtam.

Az RLSM az őszi mozi kínálat egy kellemes meglepetése, sőt, nálam felkerült az utóbbi évek kedvenc magyar filmjei közé is. Az elejétől a végéig hiteles, kiemelten fontos témát hoz közel mindenkihez, ezenfelül pedig nagyon fordulatos, bőven kínál izgalmat a nézőnek. Sok rossz dolog nem mondható rá, talán csak annyi, hogy itt-ott kicsit mintha veszteni lendületéből a történet, és kicsit megmosolyogni való volt az amatőr anime-utánzat a filmben, de utóbbit fogjuk a kis költségvetésre (a Magyar Filmalap ugyanis nem támogatta Schwechtje filmjét). Az RLSM 9/10-es filmélmény, ajánlom mindenkinek.

Bővebben:
https://anti-gane.blogspot.com/2018/09/remelem-legkozel…

Kapcsolódó filmek: Remélem legközelebb sikerül meghalnod :) (2018)

Remélem legközelebb sikerül meghalnod :) (2018)

kivimango
Snittblogolók

Az elmúlt napokban kétszer is megnéztem a Mélytengeri pokol című filmet, így született róla egy bejegyzés is a blogon. Ha van kedvetek olvassátok el. :) Bár nem egy új film, én is csak most találkoztam vele, úgyhogy biztos van még más is, akinek újdonságot nyújt.
https://mizuvelem.blog.hu/2018/09/19/melytengeri_pokol_593

Kapcsolódó filmek: Mélytengeri pokol (2016)

Mélytengeri pokol (2016)

Gothic01
Snittblogolók

Sziasztok! ^.^

Itt a hónap harmadik szerdája, annak a Top 5 Szerda feladatnak a kíséretében, amiben olyan klasszikus köteteket kellene összegyűjteniük a résztvevőknek, amelyek szerintük már megértek arra, hogy kapjanak egy modern adaptációt. Ami engem illett… nem olvastam még annyi klasszikust, hogy össze lehessen a felhasználásukkal fabrikálni egy épkézláb posztot, de kimaradni se szeretnék. Ezért maradva az adaptációs vonalon, összeszedtem néhány olyan sorozatot, amik könyvön alapulnak, és el szeretném majd őket kezdeni valamikor a közeljövőben.
Bővebben:
https://goodbye-agony.blogspot.com/2018/09/top-5-wednes…

milenasofija 
Snittblogolók

Sziasztok! Megcsináltam egy Marvel filmes tag-et, ha valakit érdekel, netán maga is szeretne válaszolni a kérdésekre, a bejegyzést itt találja:

https://wisteriacurtain.blogspot.com/2018/09/marvel-mov…