Snittblogolók zóna

Valentine_Wiggin 
Snittblogolók

Sziasztok!
Egy barátnőm kérésére kezdtem gyorsan lefordítani a Human Lost filmet – és mivel tudtommal magyar felirat jelenleg nem érhető el hozzá, közzétettem a blogomon is, hogy mások is megnézhessék. Írtam egy kis összefoglalót a „speciális” fogalmakról, amelyeknek nem volt egészen egyértelmű a fordítása, de a legtöbb megérthető a film nézése közben is. A bejegyzésből csak a felirat letölthető, a RAW animefájlt meg kell szerezni hozzá!
https://todaywiggin.blogspot.com/2020/07/forditas-human…

Kapcsolódó filmek: Human Lost: Ningen Shikkaku (2019)

Human Lost: Ningen Shikkaku (2019)

5 hozzászólás
Andro 
Snittblogolók

Ezúttal életem legelső dél-koreai sorozatát mutatom be nektek, ami a maga idejében igazán nagy durranás volt hazájában. Nem is csoda, mert tényleg remek a történet, még mai szemmel is élvezhető. Pedig 2002-ben adták!
Sajnos magyar felirat nincs hozzá, de angol feliratos elérhetőségeket találtok a bejegyzés végén. Mindenkinek nagyon kellemes perceket kívánok ehhez a már-már klasszikus sorozathoz! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2020/07…

Kapcsolódó filmek: Myeongrang Sonyeo Seonggonggi (2002–2002)

Myeongrang Sonyeo Seonggonggi (2002–2002)

Zakuro 
Snittblogolók

Stanley Kubrick születésnapja alkalmából: ma lenne 92 éves.
https://dannyvalentinholdvilag.blogspot.com/2020/07/egy…

Kapcsolódó művészek: Stanley Kubrick

Andro 
Snittblogolók

Ma egy 2012-es taiwani sorozatot hoztam nektek, amely álmokról, szerelmekről, múltbéli traumákról és a komolyzenéről szól. Nekem nagyon tetszett. Magyar és angol nyelvű linkeket a bejegyzés végén találtok, mint rendesen. Jó sorozatnézést kívánok mindenkinek! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2020/07…

Kapcsolódó filmek: Kai Ai Li De Chi Chi (2012–2012)

Kai Ai Li De Chi Chi (2012–2012)

Csodaautista 
Snittblogolók

Tudom, hogy nincs még halloween, de szeretném megosztani veled egy videót Jeff Dunham és Darci Lynne Farmer előadásában.
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó művészek: Jeff Dunham

Hirdetés
Nadja_Blue 
Snittblogolók

Féléves céláttekintőt tartottam, ugyanis a célok eléréséhez elengedhetetlennek tartom a tudatos tervezést. Az idei évet is ezeknek a meghatározásával kezdtem, most pedig, hogy elértük a félidőt, itt az ideje, hogy tudatosítsam magamban, mikre kell fókuszálnom az év hátralevő részében.
https://cseszefolt.blogspot.com/2020/07/feleves-evertek…

Andro 
Snittblogolók

Ezúttal egy 1997-ben készült, romantikával, drámával, küzdelmekkel és emberi sorsokkal teli japán sorozatot hoztam nektek a blogra. Sajnos magyar felirat nem készült hozzá, angol linkekből is csak egyet találtam. Őt a bejegyzés végén fogjátok meglelni. Jó sorozatnézést kívánok! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2020/07…

Kapcsolódó filmek: Aoi Tori (1997–1997)

Aoi Tori (1997–1997)

Andro 
Snittblogolók

Ma egy 1998-ban készült, elég nyomasztó, dél-koreai horrorfilmet mutatok be nektek. Ez egy sorozat első filmje, majd követik a testvérei is. A korhatár nem viccből van rajta!
Magyar és angol nyelvű linkek a bejegyzés végén találhatóak. Jó borzongást kívánok mindenkinek! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2020/07…

Kapcsolódó filmek: Suttogó folyosók (1998)

Suttogó folyosók (1998)

Gothic01 
Snittblogolók

Sziasztok!

Nagyjából tavaly július elején nyitottam meg egy dokumentumot „Chilling Adventures of Sabrina: 1. évad” címmel, lubickolva az afelett érzett örömömben, hogy ráakadtam egy olyan sorozatra, amire már több szempont alapján is ki voltam éhezve. Aztán nem bírtam magammal, elkezdtem nézni a második évadot, majd a harmadikat, felvillanyozottan ugrottam a hírre, hogy a Könyvmolyképző Kiadó megjelenteti a könyv változatát Boszorkányszezon címmel, és… menet közben mondhatni megfeledkeztem a kérdéses dokumentumról. Egészen addig, ameddig a Netflix be nem jelentette, hogy a következő, negyedik évad lesz az utolsó. Úgyhogy néhány némán elmorzsolt könnycseppet követően újfent felbátorodtam, hogy kampányoljak egy sort a top 6 kedvenc sorozatom közé is bekerült széria mellett. Meggyőződésem, hogy az egyéb, népszerűbb Netflix sorozatok, mint a The Witcher, Stranger Things, Sex Education között nem kap elegendő figyelmet. Pedig jóval összetettebb és okosabb, mint a paranormális tinisorozatok zöme, tele van remek karakterekkel, újító ötletekkel – és aminek az egyik szereplője a macskám nevét is szolgáltatta.
Bővebben:
https://goodbye-agony.blogspot.com/2020/07/chilling-adv…

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Sabrina hátborzongató kalandjai (2018–2020)

Sabrina hátborzongató kalandjai (2018–2020)

Kapcsolódó művészek: Ross Lynch · Miranda Otto · Lucy Davis · Kiernan Shipka · Richard Coyle · Michelle Gomez · Tati Gabrielle · Chance Perdomo · Gavin Leatherwood