Snittblogolók zóna

Andro 
Snittblogolók

Nos, szerintem ezt az animét nem kell senkinek bemutatnom. De azért hoztam róla egy kis bejegyzést. Magyar és angol nyelvű linkek a szokott helyen, azaz a bejegyzés végén találhatóak. Jó animézést kívánok mindenkinek! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2020/03…

Kapcsolódó filmek: Yu-Gi-Oh! (2000–2004)

Yu-Gi-Oh! (2000–2004)

Patyolatpitypang
Snittblogolók

Sziasztok!
Itt egy újabb Retrock bejegyzés. Otthon vagyunk, unatkozunk, mit csináljunk? Nézzünk sorozatokat! Szerencséd van, ugyanis ebben a bejegyzésben 6+1 avagy 7 régi de jó sorozatot ajánlok. Jó szórakozást hozzá és további szép napot! ♥:-D
https://csakegyluca.blogspot.com/2020/03/retrock-soroza…

Nadja_Blue 
Snittblogolók

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a sok film- és sorozatnézés mellett mindig igyekszem időt szakítani az olvasásra, és hát most, hogy szinte egész nap otthon vagyok, van is rá időm bőven.
Ez egy visszatérő sorozat lesz a blogon, ahol háromhavonta összeszedem, miket olvastam aktuálisan, hátha ti is találtok valami kedvetekre valót, úgyhogy első körben itt vannak a téli olvasmányok. :) Elképzelhető egyébként, hogy filmekkel és sorozatokkal is csinálok majd hasonlót, de ez még a jövő zenéje.
https://cseszefolt.blogspot.com/2020/03/teli-olvasmanyok.html

Avilda
Snittblogolók

Ha valami könnyed, tavaszt idéző kikapcsolódásra vágytok, akkor nézzétek meg, milyen filmeket ajánlok :)
https://szederbor.blogspot.com/2020/03/kedvenc-tavaszi-…

Nadja_Blue 
Snittblogolók

Hosszas tépelődés után egy új blogot indítottam, ahol a számomra legfontosabb dolgokkal fogok foglalkozni. Az egyik ilyen meghatározó téma a fenntarthatóság és környezettudatosság, és bár nem célom a tökéletes zero waste életmód elsajátítása, reális keretek között igyekszem napról napra csökkenteni az ökolábnyomom.
Az első bejegyzésben összeszedtem azokat a dolgokat, amiket már több, mint egy éve sikeresen alkalmazok a mindennapokban.
https://cseszefolt.blogspot.com/2020/03/kornyezetbarat-…

spoiler

3 hozzászólás
Andro 
Snittblogolók

Ma egy klisékkel teletűzdelt, 2007-es, taiwani romantikus-vígjáték sorozatot mutatok be nektek. Magyar és angol feliratos linkeket a bejegyzés végén leltek. A magyar feliratoshoz kérjetek segítséget a feltöltőtől, mert olyan össze-vissza vannak a darabolt részletek, hogy az elsőt én sem találtam meg. Jó sorozatozást kívánok! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2020/03…

Kapcsolódó filmek: Huan Huan Ai (2007–2007)

Huan Huan Ai (2007–2007)

Hirdetés
Andro 
Snittblogolók

Ma egy nálunk annyira nem ismert japán regény élőszereplős feldolgozását mutatom be nektek. Az anime-verzió sokaknak ismerős lehet a cím alapján. A bejegyzés végén magyar és angol feliratos elérhetőségeket is találtok. Kellemes borzongást, és jó filmezést kívánok mindenkinek! :)
Kényszerű itthonról dolgozás előnye. Most ráérek napi szinten bejegyzést gyártani. :D

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2020/03…

Kapcsolódó filmek: Another (2012)

Another (2012)

Andro 
Snittblogolók

Ma egy 1966-os, fekete-fehér, dél-koreai filmet mutatok be a blogomon. Magyar felirat NINCS hozzá! Az egyetlen angol feliratos linket a bejegyzés végén találjátok. Jó filmnézést kívánok mindenkinek! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2020/03…

Kapcsolódó filmek: Choyeon (1966)

Choyeon (1966)

Andro 
Snittblogolók

Ma egy igen különleges, 1994-ben készült japán filmet hoztam. Nevezhetjük a Bárányok hallgatnak japán verziójának is, mert tényleg annyira… De nem lövöm le.

Sajnos magyar felirat nem készült a filmhez, az egyetlen angol feliratos verzióhoz a linket pedig a bejegyzés végén találjátok. Elnézést a képminőségért, de régi a film + valószínűleg VHS-ből lett konvertálva. Jó filmnézést kívánok!

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2020/03…

Kapcsolódó filmek: Angel Dust (1994)

Angel Dust (1994)