Snittblogolók zóna

Filmdoki
Snittblogolók

@Nagareboshi_GIN-el egy kicsit a fantasyk világába kalandoztunk. Választásunk a Sárkányszívre esett, mely gyerekként egy szórakoztató és tanulságos mese, de felnőtt fejjel is bőven elgondolkodtat.
https://youtu.be/HUyxvdZNXu8…

Kapcsolódó filmek: Sárkányszív (1996)

Sárkányszív (1996)

Filmdoki
Snittblogolók

Tony Scott hiánya a mai napig érezhető a szórakoztató filmek piacán. Ginnel ezúttal az ő munkásságába ástuk bele magunkat, és Az utolsó esély című akció-thrillerét veséztük ki. A műfaj egyik kiemelkedő darabja.
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Az utolsó esély (1995)

Az utolsó esély (1995)

Avilda
Snittblogolók

Sziasztok!
Tegnap megnéztem ezt a filmet, és röviden összefoglaltam, miért nem tetszett.
https://szederbor.blogspot.com/2020/01/knives-out-torbe…

Kapcsolódó filmek: Tőrbe ejtve (2019)

Tőrbe ejtve (2019)

Andro 
Snittblogolók

Ma egy eléggé nem hétköznapi mangát mutatok be nektek. Nekem nagyon tetszett, bár a vége annyira nem jött be. Magyar, és angol nyelvű elérhetőségeket a bejegyzés végén találtok. Jó olvasást kívánok mindenkinek! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2020/01…

Andro 
Snittblogolók

Ma egy 2017-es, sokak által ismert, élőszereplős manga-adaptációt hoztam nektek. Nekem nagyon bejött, és úgy tudom, sok embernek is tetszett. Magyar és angol feliratos linkek a bejegyzés végén találhatóak! Jó filmezést kívánok mindenkinek! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2020/01…

Kapcsolódó filmek: Ajin (2017)

Ajin (2017)

Andro 
Snittblogolók

Blogomra megérkezett az „Ayumu” tizenhetedik fejezete! Remélem, már vártátok. Az építő jellegű kritikákat örömmel fogadom. Jó olvasást kívánok! És papírzsepiket elő!

"– Mit keresel itt? – kérdi számot kérő hangon. Úgy tűnik, nem örül nekem.
– Én… csak… – egyik lábamról a másikra állok, nem tudom, mit mondhatnék. – Csak… szerettem volna… tudni, hogy érzi… magát… – nyögöm ki végül.
– Most már láttad, szóval eredj a dolgodra, Ayu-chan! – förmed rám, bár a hangja inkább fáradt, mintsem dühös."

https://ayumutortenete.wordpress.com/2020/01/09/tizenhe…

Hirdetés
Andro 
Snittblogolók

Ma egy 2005-ben készült, nem igazán ismert, kínai sorozatot hoztam nektek. Magyar felirat nincs hozzá, angol feliratos linkeket a bejegyzés végén leltek. Nekem nagyon tetszett ez a sorozat, a wuxia, azaz a kardozós-repkedős történetek szerelmesei is biztosan kedvüket lelik majd benne. Jó sorozatozást kívánok! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2020/01…

Kapcsolódó filmek: Xian Jian Qi Xia Zhuan (2005–2005)

Xian Jian Qi Xia Zhuan (2005–2005)

Andro 
Snittblogolók

Megérkezett a tizenhatodik fejezet is, és egy új szereplő is bemutatkozik. Az építő jellegű kritikákat nagyon szívesen fogadom! :)

"– Köszönöm az aggodalmad, Sakura, de minden a lehető legnagyobb rendben. Satoru rendbe fog jönni, csak néhány nap pihenésre van szüksége – mondja kimérten gazdám, majd az apjához fordul. – Nem kell izgulnod miatta, apám, habár nem értem, miért rángattad ide Sakurát. Neki ehhez tényleg semmi köze.
– A menyasszonyod aggódott miattad, Hiroki – mondja egyszerűen az öreg, mire végre megértem. Ez a gyönyörű hölgy itt a gazdám menyasszonya. Labdába sem rúghatok mellette, hiszen kifinomultabb, kedvesebb, elegánsabb és tanultabb, mint én valaha is leszek. – Emiatt úgy döntött, hogy meglátogat, hátha a segítségedre lehet. És hidd el, nagyobb támaszt tud nyújtani, mint az a koszos kurva ott, amelyik beléd kapaszkodik."

https://ayumutortenete.wordpress.com/2019/12/30/tizenha…