Kedvencelte 3

Várólistára tette 45


Kiemelt értékelések

Little_Monster 

Egy újabb film, ami a karakter oltárán feláldozza a történetet, és amit Denzel Washington azért vállal el, hogy megmutassa a nagyvilágnak, hogy ő Egy Nagy Fekete Színész, aki mindent tud, mindent nagyon jól tud, és kéri a következő Oscar-díjat. Évente egyre keményebben dolgozik ezért, és tényleg, ez is szép munka volt, de összességében még ahhoz is kevés, hogy év végén emlékezzek rá, hogy idén ezt láttam.

jancsibohi 

Váltogattam egy ideig a csillagokat, 7-ről 6-ra, 6-ról 7-re, 7-ről 6-ra… Végül maradt a 6, mert azt hiszem, körülbelül értem, hogy mit akart ez a film közölni a bírósági meg ügyvédi gyakorlatról, meg az igazságról, de az a helyzet, hogy ez számomra nem volt túl izgalmas. Na nem a téma, hanem a tálalás! És ha unom, akkor nem lehet 7 csillag.
Roman karaktere pedig, hááát, ott valahol a 29. percben a kopasz fiatalember egy rövid mondatban összefoglalta a lényeget. spoiler

Orsolya_Tikászné_Gárdos

Jogász-etikai kérdést akarhattak – gondolom – megfilmesíteni a készítők, s ennek oltárán feláldozták a jellem-pszichológiát. Mert azt nehezen tudom elképzelni, hogy egy 60-as férfi, aki egész életében az elvek, a becsületesség embere volt mániákusan, naivan, az egyszer csak megbolondul és teszi, amit tesz.
Denzel Washington nálam nem tud rossz lenni.


Hasonló filmek címkék alapján