Kedvencelte 1

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

Londonna 

Gyönyörű film. Különösen annak tudatában, hogy mikor is készült… (Szerintem ezt is nagyon fontos számításba venni.) Igazán mély, ráadásul emellett meghagyja a nézőnek a szabad gondolkodás lehetőségét. Nem tukmál erőszakosan, nem rág szájba, és nem is ítélkezik. (Mármint, bizonyos szempontból nem, csak dramaturgiailag nyilván, amit a történet megkíván.)

Lehetne hosszan csapongani, de én inkább nem teszem, csak annyit mondok, nagyon jó volt. Eleinte elképesztően hasonló vonalon haladt a cselekmény, mint A vadászat (2012) esetében, azzal a különbséggel, hogy itt nem tudok felróni szakmaiatlanságot. A karakterek nagyon fel vannak építve, ennek köszönhetően pedig – ijesztően – hiteles marad az egész.

Nagyon kellemes meglepetés volt – a cselekmény „kellemetlensége” ellenére –, s örülök, hogy láthattam. A szinkron is jól sikerült, holott – ahogy látom – sokan szidják. Szerintem abszolút helyénvaló, legalábbis a Gubás Gabi – Györgyi Anna – CsZ triumvirátus mindenképpen. (Csak mert 4 különböző verzió is készült.) Gabit az Isten is Audrey magyar hangjának teremtette, pont olyan angyali és tüneményes, mint külföldi kolléganője. (CsZ pedig mindig, minden esetben oly' patentül passzol az ilyen sármos pacákokhoz, hogy na. Akinek nem tetszik, az mosson fület!… :D)

piciszusz 

Nagyon nem tetszett. Egyedül a sztori miatt kapott 3 csillagot.


Népszerű idézetek

Londonna 

– Mit szólnál, ha nekünk gyerekünk lenne?
– Rendben, kislány. Megegyeztünk.
– Ó, nagyon szeretlek. Szeretlek, szeretlek, szeretlek…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján