Kedvencelte 13

Várólistára tette 73


Kiemelt értékelések

scheszti 

És akkor én, a „vámpírlány” beleszerettem a farkasfiúba…

Már nem emlékszem, milyen kihívás kapcsán néztem ki magamnak, de kimondhatatlanul örülök, hogy végre megnéztem! Imádtam a hangulatát, a főszereplőket, a tájat, az egész történetet. Joong Ki játéka egyszerűen zseniális, teljesen el vagyok tőle képedve.
Azért Soon Yi-ra nehezteltem, nem is kicsit, és legszívesebben a kezébe nyomtam volna egy olvasásra A kis herceget spoiler

Rettenetesen meggyötört a végére, de akár ma újranézném. ♥

És most a „Vincenzo” előrébb került a várólistámon. :))

18 hozzászólás
Nihilchan 

Sokkal sírósabb, mint gondoltam, kifejezetten szép film. A vérfarkasosdi nem áll közel hozzám, ez a történet mégis tetszett. Egyszer nagyon jó volt, örülök, hogy megnéztem, de nem fog sokáig elkísérni. Ennyi drámához rengeteg zsepi és megfelelő hangulat kell.

Netta88 

Már párszor szemeztem ezzel a filmmel, de valahogy mindig tartottam tőle, és sose néztem meg… egészen mostanáig. Hogy mitől tartottam, fogalmam sincs. Nem teljesen erre számítottam, de igazából nem is tudom, hogy mire számítottam, de végül kaptam egy gyönyörű filmet.
Kicsit lassan indult, de szépen felépítette Soon Yi és Chul Soo kapcsolatát. Természetesen nem maradhatott ki a gazdag ficsúr sem, aki azt hitte, hogy mert gazdag, akkor már mindent megtehet, ebből adódóan jött a téma, hogy ki is a szörny valójában? A végén pedig elkellett a zsepi, én végigbőgtem az egészet.
A színészek remekül alakítottak, különösen a Chul Soo-t játszó Song Joong Ki nyert meg magának. Nagyon jól hozta a szerepét.
Nem tudom mit írhatnék még… Tényleg egy nagyszerű film volt. Nem hibátlan, de ettől függetlenül nagyon szép, teli érzelmekkel. Garantáltan sírós befejezéssel.

barbikaunatkozik 

Egy hatalmas gondom van ezzel a filmmel, amitől sajnos nem sikerült elvonatkoztatnom, az pedig a férfi főszereplőt játszó Song Joong Ki. Kövezzetek meg, de nem bírom elviselni magát a jelenlétét sem ennek a pasinak. Próbáltam elvonatkoztatni zsigeri nemtetszésemtől iránta, azonban nem sikerült. A szerepét nagyon jól játsza, kétség sem fér hozzá, nem is ezzel van a gond, csak bennem alapból ellenszenvet ébreszt. Pedig a társadalomba integrálni próbált vérfarkas története érdekes és kedves… valamint nem kevésbé szomorú. Viszont ez lejjebb húzta az értéket. Lehet ezzel csak nekem volt gondom.

4 hozzászólás
mandu 

THIS IS THE PUREST, FUNNIEST, SADDEST, MOST BEAUTIFUL MOVIE I HAVE EVER SEEN

6 hozzászólás
Dreamborder

:'( Konstans szívfájdalom volt a vége. A keserédes vég egyik mintapéldánya…
Fájdalmas, gyönyörű, megható…
Nem tudom értelmes mondatokba foglalni a gondolataimat.
Kár, hogy már kedvenceltem egyszer Song Joong Ki-t, most biztosan rányomtam volna a szívecskére. Mindezt úgy, hogy összesen kb. 3 mondat hangzik el a szájából, az is a legvégén. Park Bo Young pedig szuperül hozza a karaktert.
A gyerekeket szintén nagyon szerettem.
Újranézem, tuti újra fogom nézni.

2 hozzászólás
Nyx

Ezek a dél-koreaiak tudják hogy kell melodrámát kerekíteni egy sztoriból. Tudom, túlzás és néha kissé logikátlan, de akkor miért szorul el mindig a szívem, mikor az utolsó tíz percre gondolok?

A film maga egy különleges romantikus dráma egy kis fantasy-vel megfűszerezve. Bájos és szórakoztató, de én a hozzám hasonlóan érzékenyebb típusoknak tanácsolnám a zsepi bekészítését.

Shad 

Ahogy elkezdtem a filmet kicsit lassúnak éreztem a kezdést és már ahogy kezdődött tudtam nem lesz happy end a vége…aztán elszorult szívvel néztem, ahogy a teljesen zárkózott Soon Yi kinyílik Chul felé és szépen lassan alakul közöttük a kapcsolat. Az utolsó 15 percig azt mondtam 8 csillag spoiler, de méltatlannak találnám lehúzni a %-t, mivel az utolsó negyed óra kilóra megvett…Nem tudtam eldönteni sírjak vagy nevessek, összeszoruljon a szívem vagy darabokra szakadjon. Az a kis dalocska gyönyörűen zárta az egészet. Egyetlen, amit nem értek…Tényleg Spoiler!spoiler Szégyen, nem szégyen nekem kellett a zsepi:) (pedig nem vagyok túl érzelgős fajta:P)

Melanii

Hónapok óta meg akartam már nézni ezt a filmet, de sehol sem találtam meg. Nem hogy magyar felirattal, még csak eredeti nyelven sem! És most csodák csodájára újra a szemem elé tévedt és kutakodni kezdtem, megtaláltam és megnéztem.
Megérte minden várakozásomat!
Bár nem értem Soon Yi mért döntött úgy ahogy, már az elején lehetett tudni, hogy ez lesz.
Az utolsó 20 percet végigpityeregtem.
Csodálatos film volt és fel sem tűnt, hogy két óra hosszat tart.

kkata76 

Kicsit pihentem az értékelés előtt… Jaj, de jó film volt! A történet is nagyon jó, olyan keserédes fajta, és ahogy Song Joong Ki majdnem végig szöveg nélkül játszik, az valami zseniális. spoiler
Mosolyogtam is, meg könnyeztem is egy sort, ez is egy olyan film lesz, amelyik sokáig bennem, velem marad.

1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján