A farkasfiú (2012) 22

A Werewolf Boy · 늑대소년 (Neukdae Sonyeon)
122' · dél-koreai, koreai · dráma, romantikus, fantasy

A kamasz Suni egy vidéki házba költözik anyjával és húgával. Megismerkedik egy furcsa, állatiasan viselkedő fiúval, akivel végül barátságot köt. Amikor a ház tulajdonosa agresszíven kezd közeledni hozzájuk, a fiúból is kitör az állat.

koreai · angol

Képek 7

Szereposztás

Song Joong KiChul Su
Park Bo YoungSoon Yi
Yoo Yun SukJi Tae
Jang Young NamAnya
Kim Hyang GiSoon Ja
Lee Joon Hyuk (1972)rendőr
Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 43


Kiemelt értékelések

mandu

THIS IS THE PUREST, FUNNIEST, SADDEST, MOST BEAUTIFUL MOVIE I HAVE EVER SEEN

6 hozzászólás
Nyx

Ezek a dél-koreaiak tudják hogy kell melodrámát kerekíteni egy sztoriból. Tudom, túlzás és néha kissé logikátlan, de akkor miért szorul el mindig a szívem, mikor az utolsó tíz percre gondolok?

A film maga egy különleges romantikus dráma egy kis fantasy-vel megfűszerezve. Bájos és szórakoztató, de én a hozzám hasonlóan érzékenyebb típusoknak tanácsolnám a zsepi bekészítését.

Dreamborder

:'( Konstans szívfájdalom volt a vége. A keserédes vég egyik mintapéldánya…
Fájdalmas, gyönyörű, megható…
Nem tudom értelmes mondatokba foglalni a gondolataimat.
Kár, hogy már kedvenceltem egyszer Song Joong Ki-t, most biztosan rányomtam volna a szívecskére. Mindezt úgy, hogy összesen kb. 3 mondat hangzik el a szájából, az is a legvégén. Park Bo Young pedig szuperül hozza a karaktert.
A gyerekeket szintén nagyon szerettem.
Újranézem, tuti újra fogom nézni.

2 hozzászólás
barbikaunatkozik 

Egy hatalmas gondom van ezzel a filmmel, amitől sajnos nem sikerült elvonatkoztatnom, az pedig a férfi főszereplőt játszó Song Joong Ki. Kövezzetek meg, de nem bírom elviselni magát a jelenlétét sem ennek a pasinak. Próbáltam elvonatkoztatni zsigeri nemtetszésemtől iránta, azonban nem sikerült. A szerepét nagyon jól játsza, kétség sem fér hozzá, nem is ezzel van a gond, csak bennem alapból ellenszenvet ébreszt. Pedig a társadalomba integrálni próbált vérfarkas története érdekes és kedves… valamint nem kevésbé szomorú. Viszont ez lejjebb húzta az értéket. Lehet ezzel csak nekem volt gondom.

kkata76 

Kicsit pihentem az értékelés előtt… Jaj, de jó film volt! A történet is nagyon jó, olyan keserédes fajta, és ahogy Song Joong Ki majdnem végig szöveg nélkül játszik, az valami zseniális. spoiler
Mosolyogtam is, meg könnyeztem is egy sort, ez is egy olyan film lesz, amelyik sokáig bennem, velem marad.

1 hozzászólás
Shad 

Ahogy elkezdtem a filmet kicsit lassúnak éreztem a kezdést és már ahogy kezdődött tudtam nem lesz happy end a vége…aztán elszorult szívvel néztem, ahogy a teljesen zárkózott Soon Yi kinyílik Chul felé és szépen lassan alakul közöttük a kapcsolat. Az utolsó 15 percig azt mondtam 8 csillag spoiler, de méltatlannak találnám lehúzni a %-t, mivel az utolsó negyed óra kilóra megvett…Nem tudtam eldönteni sírjak vagy nevessek, összeszoruljon a szívem vagy darabokra szakadjon. Az a kis dalocska gyönyörűen zárta az egészet. Egyetlen, amit nem értek…Tényleg Spoiler!spoiler Szégyen, nem szégyen nekem kellett a zsepi:) (pedig nem vagyok túl érzelgős fajta:P)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján