Kedvencelte 9

Várólistára tette 47


Kiemelt értékelések

Netta88 

Már párszor szemeztem ezzel a filmmel, de valahogy mindig tartottam tőle, és sose néztem meg… egészen mostanáig. Hogy mitől tartottam, fogalmam sincs. Nem teljesen erre számítottam, de igazából nem is tudom, hogy mire számítottam, de végül kaptam egy gyönyörű filmet.
Kicsit lassan indult, de szépen felépítette Soon Yi és Chul Soo kapcsolatát. Természetesen nem maradhatott ki a gazdag ficsúr sem, aki azt hitte, hogy mert gazdag, akkor már mindent megtehet, ebből adódóan jött a téma, hogy ki is a szörny valójában? A végén pedig elkellett a zsepi, én végigbőgtem az egészet.
A színészek remekül alakítottak, különösen a Chul Soo-t játszó Song Joong Ki nyert meg magának. Nagyon jól hozta a szerepét.
Nem tudom mit írhatnék még… Tényleg egy nagyszerű film volt. Nem hibátlan, de ettől függetlenül nagyon szép, teli érzelmekkel. Garantáltan sírós befejezéssel.

mandu 

THIS IS THE PUREST, FUNNIEST, SADDEST, MOST BEAUTIFUL MOVIE I HAVE EVER SEEN

6 hozzászólás
Nyx

Ezek a dél-koreaiak tudják hogy kell melodrámát kerekíteni egy sztoriból. Tudom, túlzás és néha kissé logikátlan, de akkor miért szorul el mindig a szívem, mikor az utolsó tíz percre gondolok?

A film maga egy különleges romantikus dráma egy kis fantasy-vel megfűszerezve. Bájos és szórakoztató, de én a hozzám hasonlóan érzékenyebb típusoknak tanácsolnám a zsepi bekészítését.

Dreamborder 

:'( Konstans szívfájdalom volt a vége. A keserédes vég egyik mintapéldánya…
Fájdalmas, gyönyörű, megható…
Nem tudom értelmes mondatokba foglalni a gondolataimat.
Kár, hogy már kedvenceltem egyszer Song Joong Ki-t, most biztosan rányomtam volna a szívecskére. Mindezt úgy, hogy összesen kb. 3 mondat hangzik el a szájából, az is a legvégén. Park Bo Young pedig szuperül hozza a karaktert.
A gyerekeket szintén nagyon szerettem.
Újranézem, tuti újra fogom nézni.

2 hozzászólás
barbikaunatkozik 

Egy hatalmas gondom van ezzel a filmmel, amitől sajnos nem sikerült elvonatkoztatnom, az pedig a férfi főszereplőt játszó Song Joong Ki. Kövezzetek meg, de nem bírom elviselni magát a jelenlétét sem ennek a pasinak. Próbáltam elvonatkoztatni zsigeri nemtetszésemtől iránta, azonban nem sikerült. A szerepét nagyon jól játsza, kétség sem fér hozzá, nem is ezzel van a gond, csak bennem alapból ellenszenvet ébreszt. Pedig a társadalomba integrálni próbált vérfarkas története érdekes és kedves… valamint nem kevésbé szomorú. Viszont ez lejjebb húzta az értéket. Lehet ezzel csak nekem volt gondom.

Shad 

Ahogy elkezdtem a filmet kicsit lassúnak éreztem a kezdést és már ahogy kezdődött tudtam nem lesz happy end a vége…aztán elszorult szívvel néztem, ahogy a teljesen zárkózott Soon Yi kinyílik Chul felé és szépen lassan alakul közöttük a kapcsolat. Az utolsó 15 percig azt mondtam 8 csillag spoiler, de méltatlannak találnám lehúzni a %-t, mivel az utolsó negyed óra kilóra megvett…Nem tudtam eldönteni sírjak vagy nevessek, összeszoruljon a szívem vagy darabokra szakadjon. Az a kis dalocska gyönyörűen zárta az egészet. Egyetlen, amit nem értek…Tényleg Spoiler!spoiler Szégyen, nem szégyen nekem kellett a zsepi:) (pedig nem vagyok túl érzelgős fajta:P)

Melanii 

Hónapok óta meg akartam már nézni ezt a filmet, de sehol sem találtam meg. Nem hogy magyar felirattal, még csak eredeti nyelven sem! És most csodák csodájára újra a szemem elé tévedt és kutakodni kezdtem, megtaláltam és megnéztem.
Megérte minden várakozásomat!
Bár nem értem Soon Yi mért döntött úgy ahogy, már az elején lehetett tudni, hogy ez lesz.
Az utolsó 20 percet végigpityeregtem.
Csodálatos film volt és fel sem tűnt, hogy két óra hosszat tart.

kkata76 

Kicsit pihentem az értékelés előtt… Jaj, de jó film volt! A történet is nagyon jó, olyan keserédes fajta, és ahogy Song Joong Ki majdnem végig szöveg nélkül játszik, az valami zseniális. spoiler
Mosolyogtam is, meg könnyeztem is egy sort, ez is egy olyan film lesz, amelyik sokáig bennem, velem marad.

1 hozzászólás
JustLuigi

Érdekes módon közelítették meg a koreaiak ezt a vérfarkas témát. Nem gondoltam hogy így is lehet egy egyszerű de nagyszerű filmet kihozni. A színészekkel meg voltam elégedve, igaz életem első koreai filmje volt, úgyhogy alapom nincs, mennyire jól/rosszak a film készítésben.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján