A bosszú nevében (2021–) 3

Nemesis / My Name / Undercover / Eondeokeobeo / Maineim / 마이네임 / 언더커버 · 네메시스
50' · dél-koreai · akció, dráma, sorozat, thriller, krimi 18
1 évad · 8 rész

Apja meggyilkolása után egy bosszúszomjas nő egy befolyásos maffiafőnökbe veti a bizalmát – és az ő irányítása alatt belép a rendőrség kötelékébe.

koreai · angol

Képek 4

Szereposztás

Han So HeeYoon Ji Woo
Ahn Bo HyunJeon Pil Do
Park Hee SoonChoi Moo Jin
Kim Sang HoCha Gi Ho
Lee Hak JooJung Tae Joo
Jang YoolDo Gang Jae
Im Ki Hong
Moon Sang Min
Yoon Kyung HoYoon Dong Hoon
A bosszú nevében (2021–)
Rendező
Forgatókönyvíró

További stábtagok

Gyártó
Netflix

Kedvencelte 1

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

Theana 

Jelentem, hogy nem dobott le a Netflix-vonat, juhú, bár (egyrészt) a koreai sorozatok általában jobban megfognak a kínálatból, másrészt hullámvasút feelingem volt, mert nagyon dinamikus a sorozat, főleg a soundtrack miatt, de a cselekmény is izgalmas és nézeti magát. Sötét neonfényes stílusa van.
Kicsit elvett az élményből, hogy számítottam a végső fordulatra a ganggel kapcsolatban és a szerelmi vonal nem feküdt nekem, viszont az utóbbi teljesen érthető is a lány kiforratlan bizalmi, érzelmi állapotából kifolyólag. spoiler
A fő karakterfejlődés mély, végigkövetjük a tehetetlenségét és a dühét, miközben látjuk a próbálkozásait és ahogy sínre kerül(get) az élete. Majd a nagy katyvaszt spoiler. Nekem egy nagyon szimpatikus karakter Ji Woo a kitartósága miatt.
Choi Mu Jin nagyon szánalmas figura, és ezt szomorú hangsúllyal értem, nem megvetően. Az utolsó részben van egy monológja, ami nagyon megragadt. spoiler Lop, csal, drogokat terjeszt és még ki tudja, milyen foglalatosságai vannak, az életstílusa nagyban függ attól, hogy milyen kapcsolatai vannak. Érdekes plottiwst, amikor Mu Jin és Ji Woo találkozik, mert az egyértelmű, hogy ez nem csak egy ilyen maffiakapcsolat, spoiler.
Keserűen ironikusnak tartom a végét, spoiler.
Összességében egy dinamikus darab, Han So Hee újabban remekel, és szerintem érdemes egy esélyt adni neki, van benne valami, még ha nem is változtatja meg a világot.
Nagyon örülök a koreai sorozatok még nagyobb globális sikerének, go for it, guys!

harumay

Első benyomás 15 perc után: Han So Hee fenomenális!


Népszerű idézetek

Theana 

Yoon Ji Woo: You asked if I wanted revenge no matter what. I didn't know what you meant back then. I do now. To take revenge is to become a monster.

1. évad 8. rész
Theana 

Jeon Pil Ho: Do you remember what you said when I joined the Narcotics? „Investigations are like sandcastles. You work hard to build it up, but the wave comes and knocks it down constantly. But if you keep at it, the low tide will come eventually. That's when you get your man.”

1. évad 6. rész

Hasonló filmek címkék alapján