1969 (1988) 13

Két főiskolás haver és családja a vietnami háború szomorú konzekvenciáinak levonásával foglalkozik. Virág-mozgalom, hippik, Vietnám. Két kisvárosi tinédzser a szerelem, a halál és a háború által tanulja meg, mit jelent a barátság és a szabadság Amerikában.

Képek 2

Szereposztás

Robert Downey Jr.Ralph Carr
Kiefer SutherlandScott
Bruce DernCliff
Mariette HartleyJessie
Winona RyderBeth
Joanna CassidyEv
Christopher WynneAlden
Keller KuhnMarsha
Steve FosterMarshall

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Jó hát… Értem én az üzenetét és nagyon szép a vége meg minden, de… De ez nem jött be. Lassú, kusza, túlzsúfolt mégis semmit mondó.

krlany 

Ez a film úgy háborús, hogy háború ellenes, a béke mellett áll ki. Tiltakozás az esztelenség ellen marha jó zenékkel nem volt képem mindet kikarcolni;). Őrületesen nagy alakítások nincsenek benne bár jók a színészek, de egy igen jól megkomponált történet, és a mondanivalója zseniális, no meg a szabadság vágya is. Szerettem az első percétől az utolsóig. Életérzésfilm, az enyém.

SunflowerSz 

Nem annyira rossz, de nem is teljesen tudom hova tenni. Winona és RDJ miatt is kíváncsi voltam rá, így végül is nem bántam meg, hogy megnéztem. Az üzenete az tetszik egyébként, szép a befejezés is illetve jók voltak a zenék. Nem mondom, hogy többször nézős, de nem is nézhetetlen kategória.


Hasonló filmek címkék alapján