Wonder Wheel – Az óriáskerék (2017) 18

Wonder Wheel
101' · amerikai · dráma 16

Az ’50-es években játszódó filmben négy ember sorsa fonódik össze és változik meg végzetesen Coney Island nyüzsgő vidámparkjában. Az érzelmileg labilis Ginny, aki korábban színésznő volt, most pincérnőként dolgozik. Férje, Humpty, egy szedett-vetett körhintát üzemeltet több-kevesebb sikerrel,… [tovább]

angol

Képek 10

Szereposztás

Kate WinsletGinny
Justin TimberlakeMickey Rubin
Juno TempleCarolina
Debi Mazarszínésznő
James BelushiHumpty
Tony Sirico
Steve Schirripa
Max CasellaRyan
Jack GoreRichie
David KrumholtzJake
Hirdetés

Várólistára tette 98


Kiemelt értékelések

Kornel_Wolfe 

Ebben a filmben volt egy halom élvezeti potenciál, amit a készítők vagy nem tudtak kiaknázni, vagy nem akartak, mert annyira a szereplők drámájára fókuszál a történet. Számomra az egyedüli gyönyörűséget James Belushi játéka okozta, ez amolyan szájtátós extra volt, de nem tudta magához emelni a többi részt, pedig akadtak ott más nagy nevek is, és ott volt a kor, amiben játszódik, a környezet, a maffiózók, mind-mind hozzátehettek volna egy kis pluszt, de nem, ez a film olyan volt, mint egy rossz súlyemelő: hiányzott belőle az erő. Egy dráma is lehet izgalmas, érdekes, élvezetes, ez nem volt az. Egyszernézős.

2 hozzászólás
desertangelable 

Tipikus Woody Allen film. Egy valamit kétségtelen, hogy Allen nagyon jól csinál, sikerül olyan oldalát megmutatni a színészeinek, amelyiket előtte soha senki. James Belushit még sosem láttam ilyen szerepben, de esküszöm jó volt nézni. Szerintem élete egyik legjobb alakítását hozta. Justin Timberlake karatere annyira idegesített, hogy agyon tudtam volna ütni egy szívlapáttal, és sajnos most hangulatom sem volt ehhez.

Hörcsibald

Nagyon fárasztó nézni ezt a történetet, amiben amúgy senki nem szimpatikus. Olyan, mint egy színdarab. Egy fárasztó színdarab. A női főszereplő amolyan Blanche, a Vágy villamosából. Ja, és semmi vicces nincs benne.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján