Végtelen útvesztő (Végtelen útvesztő 1.) (2019) 187

Escape Room
99' · amerikai · akció, kaland, thriller, horror 16

Hat idegen furcsa meghívót kap: egy ingyen menetet egy szupervalóságos menekülőszobában. Nem ismerik egymást, nagyon különböznek egymástól, és nem értik, hogy kerültek oda. De ha már ott vannak, megpróbálják jól érezni magukat. Csakhogy nincs kijárat. A feladatok viszont egyre veszélyesebbek, és… [tovább]

magyar

Képek 3

Szereposztás

Deborah Ann WollAmanda
Tyler LabineMike
Taylor RussellZoey
Logan MillerBen
Adam RobitelGabe
Jay EllisJason
Jamie-Lee MoneyRosa
Jessica SuttonAllison
Cornelius Geaney Jr.Professzor
Nik DodaniDanny

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 11

Várólistára tette 125


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez aztán baromi izgalmasra sikeredett, az tuti. Nekem nagyon bejött most ez. :-) Még a Szabadulószobát is kenterbe veri, az fix. Annál ezerszer is jobbak voltak a szereplők, tök idegenek, de mégis van bennük egy közös tény, hogy spoiler És most ezek a mocskos gazdagok ki is használják, hogy teszteljék őket. spoiler Ő volt a legokosabb köztük, mint kiderült, mert legalább nem csak vitatkozott, mint a többiek. Jól össze válogatták őket, egész színes társaság gyűlt össze, bár spoiler Rejtélyes, titokzatos, látványos, és sokkal agyafúrtabb, mint a Szabadulószoba. Kicsit hasonlít néhány hasonló horrorra, mint pl a Fűrész, Motel, Kocka meg az ehhez hasonló agyafúrt horrorfilmekhez. Nagyon ütős, és pörgős lett az eredmény, és a vége egész jó volt. Remélem lesz folytatása, mert már most izgat, ki a fene lehet az a tervező, hogy mi lesz spoiler Na erre nagyon kíváncsi vagyok. Én már nagyon izgatottan várom, hátha lesz folytatás, addig is, tuti, hogy újra fogom nézni, mert miért ne? Szórakoztató volt, és mindenkinek csak ajánlani tudom. :-)

2 hozzászólás
Nevra 

Nagyon izgalmas volt. A látvány az mindent vitt. A szereplők is szuperek voltak. Tetszett, hogy az elején spoiler kb. bemutattak.
Az, hogy spoiler viszont azt tudtam, hogy spoiler annyira érezhető volt.
Durva szobák voltak.
A vége. Sejtettem, hogy miféle „játék” folyik a szobák mögött. Egy kicsit olyan érzésem volt, hogy hasonlított a Motel filmhez. spoiler Ez ugyan az mint a másik filmben.

Nihilchan

Nagyon izgalmas és kreatív film. Nem túl hosszú a játékidő, éppen ezért nincsenek unalmas üresjáratok, végig nagyon pörög a cselekmény. A szereplőket mondjuk nem sikerült megkedvelnem ennyi idő alatt; jobban érdekeltek a feladatok, mint maga a túlélés. Kifejezetten tetszett, szeretem az ilyen jellegű filmeket.

Zohannna

Nagyon durván izgalmas, bár azért horrornak nem mondanám. A lepontozás a vege miatt van, mert ugyan nagyon ügyesen megoldották a spoiler

bettibujdoso

Soha nem gondoltam volna, hogy magamtól(!), ráadásul egyedül megnézek egy horrort. Gyerekek, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ez elképesztően tetszett! Nagyon jók voltak a színészek, az elején furcsa csapatnak tűntek, és nemcsak a karakterek, de a színészek sem tetszettek, de valószínűleg csak kellett egy kis idő, mire megszokom őket.
Nagyon tetszett a sztori, ahogy az egész össze volt rakva, annak ellenére, hogy elég csekély esély van erre az egészre, mégis életszerűnek tűnt. Tele volt izgalommal, teljesen lekötötte a figyelmemet, ami elég ritka mostanában. Tetszett, hogy hagyott a rendező egy kis időt arra, hogy a néző találja ki, mi a megoldás (meg hogy fokozza az izgalmat, nyilván), de közben sokszor meglepett, nem volt teljesen kiszámítható.
(spoiler)
Ha hozzám hasonlóan csak azért nem szereted a horrorokat, mert tele vannak jumpscarerel és ijesztő, nemlétező figurákkal, totálisan neked ajánlom a filmet! Még akkor is, ha neked is szembe kell nézned a félelmeiddel közben (én esetemben: klausztrofóbia, spoiler).
Sajnos ez nem olyan film, amit újra érdemes nézni, mivel nem lesz másodszorra olyan izgalmas, még akkor sem, ha jóval később nézed meg, mert elég mély nyomot hagy.
Ja, és nem, nem tántorodtam el a szabadulószobáktól. ;)

csokidani 

Untam. Nagyon.
Mitol all ez ilyen magas szazalekon…?
Hatterfilmnek pont jo.
Azt hiszem ez volt az uccso szabadulo szobas film amit megneztem, mert mindegyik kozepes vagy rosszabb volt.

Lipsza

A mostanában látott filmek közül egyértelműen ez vezeti a sort. Mondjuk, ha velem ilyen történne én biztosan azt hinném, hogy ez kamu és akik meghaltak, azok beépített emberek és nem lett semmi bajuk, szóval én a hülyék nyugalmával játszanék tovább. Hát igen, hátul álltam az észosztogatós sorban annak idején.
Visszatérve a filmre, egyetlen csillagot vontam le a vége miatt, mert az már túlon túl giccs parádé volt.
A legeslegvége kecsegtet némi reménnyel a folytatást illetően, amit szívesen meg is néznék.

happybeboop 

Először ami eszembe jutott a film végén,hogy ez a Fűrész és A kocka összemixelése.
Van pár ember, akiben van valami közös, és mindenki kap egy meghívót egy szabadulószobába, nyilván méz a madzagon a pénz, mint általában. Megvannak a szokásos archetípusú szereplők, amik nélkül ezek a filmek nem léteznének. Majd jönnek a filozofikus kérdések, kinek mi a prioritása.
Piros pont,hogy tudnak még ebben a műfajban újat hozni,és hogy végig meg tudják tartani a feszült hangulatot. Bevallom,hogy volt amikor felkiáltottam,amikor én már tudtam egy egy megoldást. Ami pozitívum, az apró részletekből való építkezés,ami a végére egy nagy egészet alkot. Bár negatívum,hogy a végére nem jutott a kreativitásból, ugyanis elég sablonos lett a a mindent irányító erők indíttatása. Lehet lesz folytatása, legalábbis ezt nyitva hagyják nekünk. Valószínűleg azt is meg fogom nézni.
Indulhat a játék?

Marcsi0603

Jó volt ez a film, kellőképpen kalandos és jól van tálalva. Több filmet láttam már, ami a szabadulószobákkal játszik, és ez mégis újdonság volt. Tetszett a vége is, szívesen néztem volna tovább, hogy mi történik.


Folytatása

Összehasonlítás

Végtelen útvesztő


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján