Végtelen útvesztő (2019) 94

Escape Room
99' · amerikai · akció, thriller, horror 16

Hat idegen furcsa meghívót kap: egy ingyen menetet egy szupervalóságos menekülőszobában. Nem ismerik egymást, nagyon különböznek egymástól, és nem értik, hogy kerültek oda. De ha már ott vannak, megpróbálják jól érezni magukat. Csakhogy nincs kijárat. A feladatok viszont egyre veszélyesebbek, és… [tovább]

magyar

Képek 3

Szereposztás

Deborah Ann WollAmanda
Tyler Labine
Taylor Russell
Logan MillerBen
Adam RobitelGabe
Jay Ellis
Jamie-Lee MoneyRosa
Jessica SuttonAllison
Cornelius Geaney Jr.Professzor
Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 144


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez aztán baromi izgalmasra sikeredett, az tuti. Nekem nagyon bejött most ez. :-) Még a Szabadulószobát is kenterbe veri, az fix. Annál ezerszer is jobbak voltak a szereplők, tök idegenek, de mégis van bennük egy közös tény, hogy spoiler És most ezek a mocskos gazdagok ki is használják, hogy teszteljék őket. spoiler Ő volt a legokosabb köztük, mint kiderült, mert legalább nem csak vitatkozott, mint a többiek. Jól össze válogatták őket, egész színes társaság gyűlt össze, bár spoiler Rejtélyes, titokzatos, látványos, és sokkal agyafúrtabb, mint a Szabadulószoba. Kicsit hasonlít néhány hasonló horrorra, mint pl a Fűrész, Motel, Kocka meg az ehhez hasonló agyafúrt horrorfilmekhez. Nagyon ütős, és pörgős lett az eredmény, és a vége egész jó volt. Remélem lesz folytatása, mert már most izgat, ki a fene lehet az a tervező, hogy mi lesz spoiler Na erre nagyon kíváncsi vagyok. Én már nagyon izgatottan várom, hátha lesz folytatás, addig is, tuti, hogy újra fogom nézni, mert miért ne? Szórakoztató volt, és mindenkinek csak ajánlani tudom. :-)

2 hozzászólás
Nevra 

Nagyon izgalmas volt. A látvány az mindent vitt. A szereplők is szuperek voltak. Tetszett, hogy az elején spoiler kb. bemutattak.
Az, hogy spoiler viszont azt tudtam, hogy spoiler annyira érezhető volt.
Durva szobák voltak.
A vége. Sejtettem, hogy miféle „játék” folyik a szobák mögött. Egy kicsit olyan érzésem volt, hogy hasonlított a Motel filmhez. spoiler Ez ugyan az mint a másik filmben.

Zohannna

Nagyon durván izgalmas, bár azért horrornak nem mondanám. A lepontozás a vege miatt van, mert ugyan nagyon ügyesen megoldották a spoiler

happybeboop

Először ami eszembe jutott a film végén,hogy ez a Fűrész és A kocka összemixelése.
Van pár ember, akiben van valami közös, és mindenki kap egy meghívót egy szabadulószobába, nyilván méz a madzagon a pénz, mint általában. Megvannak a szokásos archetípusú szereplők, amik nélkül ezek a filmek nem léteznének. Majd jönnek a filozofikus kérdések, kinek mi a prioritása.
Piros pont,hogy tudnak még ebben a műfajban újat hozni,és hogy végig meg tudják tartani a feszült hangulatot. Bevallom,hogy volt amikor felkiáltottam,amikor én már tudtam egy egy megoldást. Ami pozitívum, az apró részletekből való építkezés,ami a végére egy nagy egészet alkot. Bár negatívum,hogy a végére nem jutott a kreativitásból, ugyanis elég sablonos lett a a mindent irányító erők indíttatása. Lehet lesz folytatása, legalábbis ezt nyitva hagyják nekünk. Valószínűleg azt is meg fogom nézni.
Indulhat a játék?

Marcsi0603

Jó volt ez a film, kellőképpen kalandos és jól van tálalva. Több filmet láttam már, ami a szabadulószobákkal játszik, és ez mégis újdonság volt. Tetszett a vége is, szívesen néztem volna tovább, hogy mi történik.

Zajec_Sternenkind 

Annyira, de annyira be volt harangozva, én meg bitangul vártam, mert a Fűrészhez és a Kockához hasonlították, de… Nos, de. Látványos volt, de szerintem a látvány elvitte az egészet és elnyomta a fejtörőket. Ebben az esetben viszont a visszaemlékezések erőltetetten hatottak, görcsösen akartak valamiféle egyensúlyt teremteni a látvány és a logika közt, de nem ment. A közepe felé már kezdtem unni, nézegettem, hogy mennyi van még hátra a filmből.
Az említett két film erősségét egyébként a hihetőség adta, ami itt erősen hiányzott. Értem én, hogy minél látványosabb, annál jobb, de azt hagyjuk meg a szuperhősös filmeknek. De felhozhatnám még a Fermat szobáját is, az egy fokkal az átgondolatlanabb alkotások közé tartozik, de még abban is több csavar van, mint ebben, pedig az csak egy, az az egyetlen egy szobában játszódik.
Újfent győzött a látványfétis.
Kár érte.

Fremy18

Milyen kis érdekes és izgalmas film volt. Esküszöm olyan érzésem volt mintha egy Agatha Christie könyvet/ filmet néznék. Úgy izgultam egész végig. De ahogy a végénél jártunk olyan mintha az egész játék egyetlen egy személynek készült volna a többi ember pedig csak úgy ott lett volna mint plusz ember. Kár, hogy ilyen rövidre sikeredett a film, kíváncsi lettem volna, hogy mi történik a két túlélővel.

kkatja

Izgi volt és paráztatós, aki szereti az ilyet az nézze meg, a látványvilága nagyon jó volt moziban nézve ötletesek voltak a szobák is és a fricska a végén is… spoiler

Farkas_Évi

Kocka, fűrész egyveleg. Mivel alapból szerettem mindkét filmet, így ez is tetszett. Sikerült izgulnom, hogy ki jut ki és ki nem.
Én a végén meglepődtem, mert nem gondoltam volna, hogy ez lesz. Sokkal jobban tetszett, mint a szabadulószoba.
Az valahogy sokkal gyengébb lett. Ebben a szereplők is sokkal jobban össze lettek szedve és jobb volt, hogy nem egy baráti társaság, hanem idegenek lettek összezárva.
Az alaptörténet és a miért pont ők is nagyon jól le lett hátterezve. Nagyon ötletes….


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján