Kedvencelte 1

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

adaline

Fogalmam sincs, hogy miért nézem, mert akkora marhaság és annyira komolytalan. A karakterek szörnyen idegesítőek, egyiket sem kedveltem meg igazán. A férjet különösen rühellem.
SJP-t furcsa ilyen szerepben látni, de ez is jól áll neki. Kedvelem a színésznőt, úgyhogy ezért nem adom fel! :D

Badiga

Frances nem Carry ettől nagyon el kell vonatkoztatni, bár néha elég nehéz, mert a testbeszéde és a mimikája egyáltalán nem más.. A történet tipikus válás, harc a gyerekekért, nagyon idegesítő volt férjel!

snowden 

ELSŐ ÉVAD.

Egész szórakoztató kis sorozat ez, nem mondom, hogy megváltja a világot, mert végül is éppen elég volt egyelőre ez a tíz kis húszperces rész. Az igazat megvallva nehezen lehet elmenni amellett, hogy Thomas Haden Church mennyire elviszi az egész show-t és mennyire elhalványít mindenki mást: én nem tudtam, hogy ez a fickó ekkora tehetség, brutálisan kimagaslik a többiek közül. Ha ő nem lenne, erős a gyanúm, hogy az egész Divorce érdektelenségbe fulladna. És hát sajna minden jó pillanatára jut egy Sarah Jessica Parker, ez itt a gond.

Little_Monster 

Az első rész hozta a színvonalat, amit vártam, bár a Szex és New York után nehéz elhinni, hogy az SJP által megformált bármely karakter elfogadna egy ilyen férjet. Ennek ellenére üdítő változatosság volt kertvárosi anya szerepben, meglepően emberi ruhákban felvonulni látni a színésznőt. Várom a folytatást, hogy milyen eszközökkel mutatják be az oly sokak számára ismerős témakört. Az HBOban bízom, viszont SJP producersége ad némi okot a félelemre, ennyire nem kell senkinek, hogy magának csinál sorozatot?

Kontra_Judit 

Egy nagyon jól megcsinált sorozat, mely bemutatja hogyan megy tönkre a sokévi házasság, hogy kerül be egy harmadik fél, milyen gusztustalan a válás és az osztoszkodás. Hogyan viszonyulnak a kamasz gyerekek az egész sztorihoz és miként jönnek a képbe az új párok.

Chris90 

Az 1. évad: Kissé ambivalensek az érzéseim. Egyfelől igazi HBO-sorozat, mert remekül körbejárja a témát. Van itt minden, ami egy válás során felmerülhet: karácsony, közvetítés, egyre vérmesebb ügyvédek, sértődések és félreértések, szóval minden. A két főszereplő fantasztikus színész, Sarah Jessica Parkerből ki sem néztem volna, de azért Thomas Haden Church nagyban lejátsza. És a szinkron is meglepően igényes. Másfelől azonban a legtöbb rész nekem túl hosszú volt, nem egyszer sajnos előfordult, hogy húsz perc után unatkozni kezdtem, pedig az ilyen rövid sorozatoknál nem szokott előfordulni. Értem én, hogy fontos az életszerűség, de azért egy kicsit jobban elrugaszkodhattak volna a valóságtól. Vagy a barátnők szálát ki lehetett volna hagyni. (1. Mivel teljesen felesleges volt mindegyik. 2. Még mellékszereplőknek is rosszak voltak.)
További negatívum, hogy az első rész már enyhe zavart okozott nálam. Frances az, aki el akar válni, ráadásul utána kiderül, hogy meg is csalta a férjét, majd végül ő rinyál, hogy milyen szemét a férje, hogy nem megy egyszerűen a válás. De ha ezen túllépünk, akkor utána többnyire élvezetes, egyszerre drámai és humoros sorozatot kapunk. A második évadot azért várom.

A 2. Évad:

Hát ez meg unalmasabb volt, mint az első. Már abszolút nem a válásról szól (ami a címe lenne), hanem a szereplők szenvednek a válás után. De mivel egyik sem nőtt a szívemhez, ezért nem is nagyon érdekelt. Senki ne kérdezze, miért néztem, általában főzésnél meg vasalásnál ment a háttérben, ennyi éppen elég volt. Nem tudom lesz-e harmadik évad, ha lesz is, én lehet ezt most itt kaszáltam.

Kiss_Melinda_Éva 

Rendkívül felejtős sorozat.
SJP-nek pedig minden mozdulata ugyanolyan, mint egy másik sorozatában. Komolyan, még az apró futása is benne volt majdnem minden részben, lehetne ez a védjegye.


Népszerű idézetek

holdpillango 

Ted: Never too late to make a fresh start, right?
Frances: Yes. Right. Maybe.
Ted: So I was thinking…
Frances: But doesn't it make more sense to hold on to what you've got? Because if you lose it, then you might end up with nothing at all. Nothing. And then what is there to do but wrestle with your own regrets while you wait around to die?
Ted: I mean… I was just wondering what's out there.
Frances: What if there's nothing out there, Ted? Just a tought.

1. évad 3. rész – Counseling

Hasonló filmek címkék alapján