Kedvencelte 11

Várólistára tette 116


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez baromi jó lett, nagyon tetszett Vesemir és Illyana karaktere, és az egész sztori úgy, ahogy van. :-D Nagyon látványos volt, akciódús, vérengzős, szórakoztató, élvezhető, és a szereplők is eléggé jók voltak. Sőt fantasztikusak. Annyira jól működött ez az anime, pörgős volt, és a vérrontás már-már horrorisztikus volt, de nekem nagyon bejöttek a harc jelenetek is. Az egész fantasy világ baromi jól fel lett építve, végig élveztem az egészet. XD spoiler Tuti, hogy jó párszor újranézős lesz. :-D

FélszipókásŐsmoly 

Elsőrangú magyar szinkron, remek hangulat, fröcsögő vér, bátran fokozott horrorjelenetek (rögtön az elején gyerekeket csonkol és cincál szét egy lesi – szóval nem naiváknak való film), intrika, főzetek és vajákjelek! Kiváló alkotás lett!

Kiskakukk 

Rohadt jó volt.

Ez a film a tökéletes esszenciája mindannak, amit a Vajákban szeretek.
Gyönyörűen vegyítette a regények és a játékok motívumait is. (Szerencsére csak a jókat és nyafogós Geralt helyett ezúttal Vesemirt kaptuk meg főszereplőnek.)

Nagyon szép a kivitelezés is.

Éééés ezek után nagyon szívesen megnéznék egy külön flmet Eskel (az összeszabdalt arcú, de mosolygós vaják) és a mókusok kalandjairól is! :)

(Fényévekkel jobb a sorozatnál.)

Ik4r0s

Le vagyok nyűgözve! Mielőtt belekezdek a sorozat második évadjába tuti megnézem az elsőt, mert az anno nem tetszett. De ez a film! Hát komolyan mondom… Nagyon nagyon ritkán látni ilyet, hogy 83 percben vannak épkézláb karakterek, dráma és akció is. Mindez teljesen egyensúlíban. 10/8,5

MóroczMárk

Egész jó kis eredettörténet Vesemirrel a középpontban. Brutál jól áll ennek a világnak az anime

monokrom22 

A Vaják – A farkas rémálma egy remekül sikerült darab a Netflix palettáján, és megmutatja, hogy jó irányba tartanak az univerzumépítéssel. Jó eredettörténet, a fantasy világ egy egészen másik szelete, humoros, véres, akciódús, minden benne van, ami miatt a rajongók szeretik ezt a franchiset. A látvány zseniális, a rendezés hengerel, a néhány kikacsintás pedig már csak hab a tortán. Ez jó mulatság, férfimunka volt!

Jeannie

A sztori tök jó, illik az épp futó Vaják sorozatok világába, kiegészíti, magyarázza azt, de önálló filmként is nézhető. Az animáció remek, a világ, a hangulat jól el van találva.


Népszerű idézetek

FélszipókásŐsmoly 

– Csak idő kérdése volt.
– Miért?
– Azért, mert mások vagytok.

t_marcsi 

Vesemir: – Pff. Különben is mi az idő?
Illiana: – Minden.

bonnie9 

Illyana: Only way people like us survive is to dream of ourselves as something else.

FélszipókásŐsmoly 

– Tétováztál a morával, kölök! A vajákok soha nem tétováznak.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján