Vágyak szerelmesei (2012) 43

Thanks for Sharing
112' · amerikai · dráma, vígjáték 16

A három férfi – köztük a karrierista környezetvédelmi tanácsadó (Ruffalo), a munkájában sikeres, de napi problémákkal küszködő nős férfi (Robbins) és a szellemeskedő, zabolátlan sürgősségi orvos (Gad) – a függőséggel való leszámolás folyamatának különböző pontjait testesíti meg, és barátságuk… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Mark RuffaloAdam
Tim RobbinsMike
Gwyneth PaltrowPhoebe
Josh GadNeil
PinkDede
Carol KaneRoberta
Patrick FugitDanny
Isiah Whitlock Jr.Charles
Joely RichardsonKatie
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

ziara 

Fontos problémával foglakozik ez a film. Van benne szó mindenféle függőségről, de a testi kapcsolatok utáni vágy a legfontosabb téma. Három főszereplő a probléma három fázisában, mindegyik más utat járt be, máshol tart a megoldást, a gyógyulást illetően. Ebben a filmben az is láthatóvá válik, milyen lehet a körülöttünk élők véleménye erről a dologról.

Osli75 

Érdekes volt számomra a történet, vagyis a történetek. Azt hiszem fontos erről a témáról beszélni, mindenféle függőség komoly problémákat hozhat egy kapcsolatba, jó látni, hogy mások hogy oldják meg ezeket.

Dániel_H 

Emberi volt, őszinte és nem túlbonyolított.
Jó a színészgárda, jó a film is.

Emerson 

Oké, ez nem is volt olyan borzalmas, pedig Mark Ruffalo filmjein általában bekómálok. De szerencsére volt itt más is. spoiler
Egy óra elteltével azonban kezdtem unatkozni, mert mindenki marhára jópofi volt, Adam és Phoebe meg úgy turbékoltak, hogy lerítt róluk, hogy előre meg van írva a szövegük. De a bringás jelenet azért aranyos volt a bringa miatt spoiler
Na de aggódásom közepette minden karakternél egyszerre ütött be a krach, szóval a következő egy óra már érdekesebb volt. Ja, mert egyébként ilyen hosszú volt a film. Kevesebb jópofizással és több drámával akár 8 csillagos is lehetett volna. A sok bringás jelenet miatt megkapja a 7-et (meg Robbins miatt és Fugit miatt, meg Pink miatt :-)) Adam és Phoebe karaktere viszont rohadt fake volt. Neilről nem is beszélve. Orvos, hja. Attól George Clooney-nak érzi magát, hogy túladagolást diagnosztizált egy padlón fetrengő csajnál, aki körül tucatnyi üres gyógyszeres doboz volt. Öcsém, az ujjad kellett volna ledugni a torkán. Akkor lennél George Clooney, nem a csaj haját kell ilyenkor simogatni!

Kontra_Judit 

Nem volt rossz film, inkább érdekes. Nem is értem, hogy a szexfüggőség miért betegség? Nincs abban semmi rossz, ha valaki élvezi :) Vagy igen??? :D
Voltak részek, amiket én kifejtettem volna még, túl hamar le lett zárva…kissé mélyebb feltárásra gondoltam, valójában ki miért is került a csoportba.
Na és Becky…tényleg a lánya???
Annak örültem, hogy Dede és Neil ilyen jóbarátok lettek és szerintem Adam és Phoebe is jó párost alkottak.

Sisyll

Az élet nem egyszerű, tele vagyunk függőségekkel: pia, drog, szex… Igen az is.
Az az igazság számomra csalódás volt a film. Az alapötlet nem rossz, plusz egy ilyen szereplő gárda, azt hittem nálam jobban fog hatni. De sajna csak az egyszernézős kategóriába került.

dulkap 

Nem volt ez egy rossz film, csak sajnáltam, hogy a végén a drámaiságot jobban túltolták a kelleténél. De jók voltak a színészek és érdekes volt a témaválasztás.


Népszerű idézetek

Corvus_CoRex 

Mike: …de, tudjátok, a program azoknak van, akik akarják, nem azoknak, akiknek kell.

Annamarie

Az érzések olyanok, mint a gyerekek. Nem akarod, hogy vezessék az autót, de a csomagtartóba sem teheted őket.

Kontra_Judit 

Az aggódás csak a hülyeségeken való meditáció.

Annamarie

Lennie kell egy másik életnek, különben kinyírom magam.

Annamarie

Az élet szarral dobálózik. Tele van csalódással, árulással. Igen, tudom, hogy fáj, mint a végbéltükrözés, de előbb utóbb, találnod kell egy lányt, aki elfogad mindenestül.

Annamarie

Nem vagyok túl táncos lábú. Járni is alig tudok.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján