Túl a vörös kanapén (2021–) 25

A cél nem több, mindössze ennyi: csak öt percig túlélni…
A cselekmény három prostituált, Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) és Gina (Yany Prado) köré épül, akik megpróbálnak elmenekülni az őket futtató gazember elől.

spanyol · angol
spanyol · magyar

Képek 2

Szereposztás

Enric AuquerChristian
Lali EspósitoWendy
Asier EtxeandiaRomeo
Yany PradoGina
Miguel Ángel SilvestreMoisés
Verónica SánchezCoral
Antonio FdezTony barman
Daniel ToscanoClub Bouncer
Aitor Manuel AlonsoCliente cuerdas
Marc BoschCelador

További szereplők

Várólistára tette 43


Kiemelt értékelések

Ufír 

Súlyos dolgokról van szó, de nem ássa magát annyira bele, hogy leszedjen az életről és ilyen történet mellett, mondjuk ez nem is olyan nagy baj. A témája ellenére én jól szórakoztam rajta, voltak benne sötét poénok, és ehhez az is hozzájárult, hogy a részek rövidek, 8*20 perc tökéletes volt, ha hosszabbra nyújtották volna, lehet nem kapna ennyi csillagot, hiszen a történet egyetlen nagy menekülésből áll kis visszatekintésekkel, meg egy utolsó részes cliffhangerrel. Mondjuk nem tudom mennyire beszélhetünk itt évadról, ha így van vége és 4 hónap múlva követi a „második évad”.
A történet érdekes, ha nem is túl eseménydús és a karakterek többsége egyáltalán nem szerethető/kedvelhető (ami szerintem pluszpont). A három lány közül Wendy talán a legszimpatikusabb, Gina háttere jó, Coral meg a legelb******abb. DE azért valamilyen szinten visszás, hogy a legtöbb dolgot nem a lányokról, hanem Moisésről tudjuk meg… és kapta az egyik legérdekesebb sztorit. Mindent megtettek, hogy őt megkedveljük, ami szerintem a legnagyobb negatívuma a sorozatnak.

iamwiki 

Nem tudtam eldönteni 9 vagy 10 csillagot adjak, de inkább 9-et adtam, mivel voltak benne olyan részek amik felcsesztek így nem tudok 10-et adni rá. Nagyon érdekes sorozat volt, nagyon tetszett és kellemes csalódás volt. Wendy volt a kedvenc szereplőm, Coral nem volt nagy kedvenc, mivel soha nem tudja mit akar, Gina állandóan érzékeny volt. Moises nagyon sexy volt. Jó kis szereplő gárda jött itt össsze.

Pistacchio

Nekem tetszett, remélem, lesz olyan jó és kultikus sorozat, mint A nagy pénzrablás, bár nem tudom, lehetséges-e ez a témája miatt. A szereplők is szimpatikusak voltak, a kedvenceim Wendy és Moisés voltak. Spanyolul néztem.
Egyébként olvastam olyan spanyol cikket, ami szerint a nők felháborodtak a sorozaton a szókimondása és a nőkkel való bánásmód ábrázolása miatt.


Hasonló filmek címkék alapján