Kedvencelte 9

Várólistára tette 130


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nem volt rossz, hozta a tipikus Netflix-es tini romantikus filmet, sok klisével, egyszerű történettel és kitalálható véggel de közben még is jó volt nézni, főleg mert egyszerű és aranyos volt. :))
A szereplők is jól működtek együtt, Noah Centineo-t mindig is nagyon kedveltem, mondjuk mindig ilyen filmekben szerepel de szerintem több is van benne.
Kicsit sajnáltam hogy magából a randikból ilyen keveset mutattak.
Egyszer jó volt, kikapcsolja az embert.

NaNa_88 

Nálam minden filmnél igaz, hogy rettenetesen fontos az időzítés. Ha nem a megfelelő hangulatban kapom el, akkor tök mindegy hány díjat zsebelt be és mekkora közönségkedvenc, nem fog tetszeni. Viszont, ha jókor indítom el a legnagyobb buktákat is tudom élvezni minimum egyszer. Ez az utóbbi kategóriába esett most. Szerintem aranyos, ártatlan, persze klisékben gazdag, meglepetéseket nem igen okozó darabról beszélünk, de nekem jól esett. Néha vágyom a cukormázra.
Mint a legtöbb könyv adaptáció esetében, itt is éreztem a hézagokat. De ahelyett, hogy a filmtől vett volna el, inkább csak az motoszkált bennem, hogy szívesen elolvasnám az alapművet.
Úgyhogy részemről ez minimum most, egyszer tökéletes kikapcsolódás volt.

Dombi_Petra 

Annyira imádtam. De tényleg!
Könnyed, szórakoztató, kikapcsolódást nyújtó film volt, tipikus tini tragédiákkal, bajokkal, megoldásokkal, szerelemmel, ármánnyal, fordulatokkal. Akár mennyire is haladok kifelé a tini korszakból, szerintem 40 évesen is rajongani fogok ezekért a típusú filmekért :D

Pandalány

Kedves, aranyos, bohókás film. Éreztem a kémiát a két főszereplő között, bírtam a humorukat is.

Charityy 

Főképp Noah Centineo miatt néztem meg, de arra is kiváncsi voltam, hogy mégis hogyan fog elsülni egy ilyen app. Nem egy nagy durranás a film, rom-komként viszont megállja a helyét, az app pedig adott egy kis pluszt. Bár szívesebben láttam volna többet is a randikból, ha már a fő szálról beszélünk.
A főszereplők nagyon jól működtek együtt és összességében jól szórakoztam.
lol amúgy először miért hittem azt Laura Marano-ra hogy Anne Hathaway xdd

bettibujdoso

Szegény Noah Centineo mindig olyan gyökér filmekben szerepel, pedig kaphatna normális szerepeket is. Nyilván ez sem volt egy tök jó film, a háttérben elment.
(Igazból meg sem akartam nézni, mert már a trailer sem tetszett, de feldobta a Netflix, mondom oké, legyen. Kár volt. :( )
Ja, és utóirat: Nem. Ilyenek. A. Korosztályombeli. Fiúk. Nagyon. Nem. Pont.

viky0222 

Aranyos, nézhető, de semmi több. Igazából ha valaki látott már egyet a Netflixes tini-romantikus-vígjátékokból, akkor ezt is látta. Esélyes, hogy mondjuk egy hónap múlva teljesen elfelejtem, mi is volt benne. Az alaptörténete nem vészes, kicsit klisés, teljesen kiszámítható, de romantikus tinivígjáték, és ezeket igazából mindenki ezekért nézi, akkor is, ha nem vallják be sokan. :D Egyszeri kikapcsolódásnak tökéletes, mert bár nem egy nagy szám, de aranyos.
Kicsit fókuszálhattak volna többet az app-ra, a randikra, adhattak volna belőlük többet, mert így pont azt nem fejtették ki, amiről elvileg szólt volna.
Noah Centineo-t nagyon szeretném végre másfajta szerepben is látni. Jól hozza az ilyen fajta karaktereket, de jó lenne már valami mást is látni tőle.

Lilla99 

Szerintem nem volt vészes. Sőt…egyenesen tetszett. Na persze nem kell tőle nagy dolgokat várni, hiszen az aminek mutatja magát. Tipikus tiniknek való romantikus vígjáték, de az az igazság, hogy én imádom ezeket. Még akkor is ha tele van klisékkel és mindegyik szinte ugyanarról szól és irreális ami történik benne. Mert lássuk be, ebben is voltak olyan dolgok, ami a való életben biztosan nem történik meg úgy ahogy egy filmben, vagy max 100-ból 1-szer. Ennek ellenére teljesen működöt. A szereplők jól működtek együtt, jó volt a végkimenetel spoiler. Viszont én egy kicsit kértem volna többet más szereplőkből is. Mert oké hogy Brooks és Celia története ez, de jó lett volna kicsit többet látni például Murph-et, vagy a többi lányt, akivel randizott Brooks, hogy lássuk hogyan is működött tényleg ez az app dolog. Ennek ellenére egyszeri kikapcsolódásnak nagyon jó volt a maga rövidke 1,5 órájával. Örülök, hogy nem is nyújtották hosszabbra, mert sajnos ez sokszor előfordul ezeknél a fajta netflixes filmeknél.

pandáslány

Miért volt ez nekem ugyan olyan, mint A fiúknak, akiket valaha szerettem ?

2 hozzászólás
julcseee

Tipik romkom. Nem ad se többet se kevesebbet mint a kategóriában az összes ilyen film. Most pont egy ilyen filmre vágytam, és a célnak tökéletesen megfelelt :)


Népszerű idézetek

andy332488

Szerinted az emberek táncolni járnak bálba? Sokkal inkább Instagram-fotókért. Sőt, szerintem gyereket is ezért vállalnak.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján