Kedvencelte 61

Várólistára tette 145


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez tök jó volt, vicces, aranyos, szórakoztató volt az egész sztori. :-D A szereplők is elég jók voltak, a jelenetek is nekem tetszett, jókat nevettem rajta. :-D Bár a könyvet még nem olvastam, de azért így is tetszett. Lee tök cuki volt, és nagyon jó barát, Noah is nagyon tetszett, tök jó pasi volt. :-D Elle is jó fej csajszi, viccesek voltak néha Leevel, és Noahval egész jó páros voltak, cukik. :-D Kíváncsi leszek a folytatásra, és majd a könyvet is bepótolom. :-)

Theana 

Szerintem ez a kissing booth baromi undorító, persze, ebből következett a sok csodás klisé. Maga a film nem tartalmazott sok új elemet, sőt, de Elle és Lee barátsága kicsit kirítt e közül, mert végül nem lett vége ennek a barátságnak az egyik fél belezúgásával, aminek NAGYON örültem, mert létezik ilyen barátság. Elszórakoztam Elle-en, de nem nyűgözött le.

Szeszj 

Elolvassa az első értékelésemet most elég meg kell változtatnom, mert komolyan mondom imádtam a filmet. Nem tudom mi volt velem de valahogy nagyon tetszett, végig mosolyogtam az egészet. Szóval egy kis változtatás.
Oké vannak benne nagyon nyálas és fura dolgok de mégis egy kis cuki film. Amiben nagyon fontos a barátság. Lee és Elle barátsága nagyon szép, oké vannak benne hullámvölgyek de melyik barátságban nincsenek. Több ilyen barátságot a filmekbe. ^-^ ❤❤
Noah és spoiler
Oké, tudom hogy tényleg nagyon klisés de mégis valahogy most elvarázsolt! :D Nekem bejött, kíváncsi leszek a második részre. :D

Dombi_Petra 

Nagyon-nagyon-nagyon tesztett. Az elejétől a végéig fenntartotta a figyelmem, lekötött, megmosolyogtatott, izgatottá tett. Úgy sajnálom, hogy ilyen hamar vége lett, annyira néztem volna még tovább. De akár egy jó folytatásban is benne lennék, ahol kicsit beleláthatunk a szereplők későbbi életébe. Főleg Elle és Noah, valamint Elle és Lee kapcsolata érdekelne.
Egyébként hol volt eddig Jacob Elordi?? Levett a lábamról a fiúcska az egyszer biztos :D

2 hozzászólás
Lili98

Bahhhhhhhhhhhhhhhhh
G A G Y I
Iszonyatosan gagyi és erőltetett. Mindeeeeeeeen gagyi.
A zene gagyi (de komolyan isssszonyat gagyi, fájdalmasan az), a szereplők gagyik…
A történet is az, pedig ebből egy jó kis filmet ki lehetett volna hozni.
Kezdjük azzal, hogy én nem értettem, hogy Noah mégis mitől annyira „jó pasi”? Azért mert bunkó? Mert egy fuckboy? Ezért? Ahh nooooo.
A barátság Elle és Lee között aranyos volt, az tényleg tetszett.
Elle és Noah spoiler
Fájdalmasan kiszámítható, ámerikái romcom.
Ha ilyen 13-14 évesen láttam volna biztos jobban tetszett volna (vagy nem) de ez így nekem nem. Limonádénak is sajnos csak gyenge. Pedig ismétlem, ebből tök jó filmet ki lehetett volna hozni.
a magyar cím meg már megint csak zseniális. Alig várom, hogy lássam majd a TV2-n délután 4kor,amikor senki se néz tévét.

6 hozzászólás
Kikiriki

Rosszabbra számítottam.
És az elején kevertem a két srácot. :D
Összességében jó volt, én élveztem, nagyon sokszor volt vicces és még nem olvastam a könyvet, de gondolom annyira nem térhet el tőle.

H_Anita

A legjobb guilty pleasure típusú film amit valaha láttam. cheesyaf

UPDATE: Még mindig a kedvencem. A film amin végig vigyorgok.

barbymalik0112

Irtó aranyos egy film! Betegségre a legjobb gyógymód.

viky0222 

1. CRINGE. Így, nagybetűkkel. Az egész.
2. Néhány jelenet annyira rossz, hogy már jó.
3. Ennyit szerintem szerelmi vallomásokon sosem nevettem. LOL
4. Amúgy nagyon gagyi. Még az elvárásaimhoz képest is. Pedig nem voltak nagyok. Néhány éve még valószínű tetszett volna, de most azt sem mondanám, hogy agykikapcsolásnak elmegy. A történet nem rossz, tipikus tinifilm, még akár jó is lehett volna, ha nem ennyire gagyi. :D
Noah-t nem bírtam megkedvelni. Nem értem, miért van belezúgva mindenki a filmben. De komolyan.
Elle és Lee barátsága nekem is tetszett, aranyosak voltak. :)
Elle és spoiler
Hát nem egy nagy szám, az biztos.

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

katy_swartz 

Rule number six.
If you can't tell your best friend about something you're doing, you probably shouldn't be doing it.

Delena

Nem lehet belekapaszkodni valakibe, mert minél szorosabban tartod, ő annál inkább el akar távolodni tőled. Te csak annyit tehetsz, hogy szereted, és biztosítod őt arról, hogy nem fogsz eltűnni mellőle.


Folytatása

Összehasonlítás

A csókfülke


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján