Kedvencelte 4

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez egy giccs parádé, csak úgy tocsog a nyálban, a beképzelt nagyképű tiniktől, akik próbálnak „felnőtt” módjára viselkedni, és megjátszani mennyire népszerűek, majd' belehalnak abba, hogy mennyi követőt buknak, főleg Padgett… Végig idegesítő volt ez a tyúk, a hangja irritáló volt, főleg amikor elvékonyított hangon nyerített. XD Az eredeti verziónak lemásolása, egy modernebb verzióra annyira kiakasztó, és siralmas, klisés. Jó néha elnevettem magam, mert egy egy jelenet rész vicces volt, a vége még tetszett is, spoiler De a többi… Nagyot akartak villantani, de fele annyira se lett jó, mint az eredeti. Két régi szereplőt is visszahoztak belőle, ők szimpik voltak. De a beképzelt csajok, és a nagyképű nyálgép pasik… Egy kivételével mind selejtes volt, Cam legalább még cuki is volt. :-D A zenék nem voltak rosszak, a pacik viszont aranyosak voltak, imádtam a lovakat. :-D

3 hozzászólás
Szeszj 

Én rosszabbra számítottam, azt gondoltam hogy egy rémesen gagyi tini baromság lett, de mégse, oké nagyon klisés, nagyon giccses de igazából kikapcsolja az embert, nem sok vizet zavar. :D
A szereplők se voltak olyan vészesek, a két főszereplő elég jó volt, bár szerintem egyáltalán nem volt köztük kémia. :D
A lovak nagyon szépek voltak. ^-^
Szerintem egy délutáni kikapcsolódásnak tökéletes. :D

crissy 

Nem volt ez rossz szerintem. Pont azt a szintet hozta, amire várok egy tini romcomtól, sőt. Láttam már ennél gagyibb tini filmet, ami azután készült, miután én kiestem abból a célközönségből, akinek szól, úgyhogy én most kellemesen csalódtam. Szerintem Addison alakítása sem volt rossz, bár lehet ez annak is betudható, hogy neki azért mégis ez a szakmája a valós életben is, vagyis tudja, hogyan kell „influenszerkedni”. Számomra inkább a srác alakítása volt gyengébb, vagyis inkább az ő részéről éreztem erőltetettnek a „kémiát”, ami azért tényleg nem volt olyan szikrázó közöttük.
Na de ne kövezzetek meg, lehet én vagyok jószívűbb, de nem tudom :D tényleg tűrhető volt. :)
spoiler

3 hozzászólás
viky0222 

Hát tulajdonképpen azt adja, amit vártam, ami végülis nem sok, de ha megfelelő állapotban van az ember, akkor kellően kikapcsoló. Mert gondolkodni azt azért biztos nem kell közben. Eléggé „trendi” akart lenni, nagyon mai, TikTok, influenszer, miegymás, ami nem feltétlenül baj, mert igazából ez már tényleg a mai világ része, kár lenne tagadni, ha tetszik, ha nem. Bár az, hogy pont egy TikTok „"""sztár"""” jó sok idézőjelben persze játssza a főszerepet, elég érdekes, főleg a végén lévő üzenet miatt. Nekem kicsit kettős volt az egész. Addison Rae játéka nem volt vészes, ehhez a filmhez igazából teljesen jó volt. Elég klisés és kiszámítható, de valahogy nem tudtam utálni. De tényleg úgy kell leülni hozzá, hogy nem várunk tőle semmit. Mert amúgy tele van hibákkal, kínos párbeszédekkel és pillanatokkal. De mégsem tudtam utálni. :D

Ezüstliliom 

Nekem kicsit sok volt a rózsaszínből és a csilivili, kipingált cicamicákból. Igen, tudom, hogy a film pont negatív színben igyekszik feltüntetni az ilyen viselkedést, de talán kevesebb is elég lett volna belőle. Illetve az a tánc a bálon estélyi ruhában nekem nagyon gáz volt. Nem illett oda. Oké, a filmbe beleillett, de nem egy bálra báli ruhában. Így nevetségesnek tűnt, mint fürdőruhában bemenni egy ügyvédi irodába.
De azért nem volt rossz film, olykor mosolyt csalt az arcomra a „menő csávók” és beképzelt csajok kifigurázása. Nekem Cameron jobban tetszett hosszú hajjal, de így jártam… Viszont másnak vajon nem tűnt úgy, mintha olykor kicsit Jonathan Brandis-re hasonlítana?

Vikunya8

Bevallom, sokkal jobban tetszett, mint amire számítottam. Csak a barátok, és az internet nyomására néztem meg, és nem bántam meg. De nyilván Cameronnal tudtam azonosulni egyedül, de vele nagyon, ő az igazi lázadó. Kellemesen csalódtam attól függetlenül, hogy nem volt egy nagy eresztés.

Dóra_Pethő

Az előzetes alapján bevallom, hogy egy nagy rakás k*kinak gondoltam ezt a filmet. Ahhoz képest jobban teljesített. Amikor meghallottam, hogy remake készül A csaj nem jár egyedülből, egyrészt örültem, másrészt megijedtem. Örültem, hogy megismertetik az eredeti filmet a mai tinikkel… (úristen az már nem én vagyok :( :D), másrészt féltem, hogy mennyire teszik maivá. Mindkét érzésem jogos volt.
Voltak benne egészen jó dolgok, ötletek, nekem a szerepek felcserélése kifejezetten tetszett. De sok helyen erőltetett volt. Lehet, hogy még egyszer megnézem – de az eredetit (ami old time favourite nekem), nem nyomja le.

Ruby

Bájos kliséparádé, ami nem hozza vissza a régi kedvenceim hangulatát, de mégis megmosolyogtatott. Én szeretem az ilyen kis egyszerű, sablonos gimis romkomokat, és nagyon örülök neki, hogy ebben csak a technológia fejlettebb, de a mostanában szokásos gimis durvulás kimaradt. Jó élmény volt. :)

hellmolli 

Csak amiatt néztem végig, mert baromi helyes a srác, de amúgy nagyon cringe volt az egész film spoiler


Népszerű idézetek

blackbeakwitch 

Az a helyzet, hogy az elmúlt négy évben lefoglalt az, hogy eladjam magam a közösségi oldalakon, és megalkossan az általam elképzelt képet magamról, a tökéletes embert, tökéletes sminkkel. Tökéletesen öltözve. Tökéletes jegyekkel. A tökéletes pasival.

Ezüstliliom 

– Gratulálok Jordannek! … Mennyire szerény, nem igaz? … Legszivesebben pofán vágnám. … Háháhá! Viccelek! Nem ütnék meg diákot. … Legalábbis amíg nem végzett. … De ő úgysem fog végezni…

Ezüstliliom 

– Tudom, hogy élőben adjátok, de ha leteszitek egy kicsit a telót, élőben láthatjátok.


Hasonló filmek címkék alapján