Kedvencelte 18

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez a rész is ugyanolyan jó lett, mint az első, bár ebben jobban összekavartak mindent ezzel a sok titkolózással, amit csak lehet. XD Még mindig bírom Noah-t és Lee-t, mind a ketten nagyon cukik, és Noah még mindig szexi, nagyon is. :-D Elle-t is bírom, tök vicces a csaj, ahogy beégeti saját magát, mint a spoiler Nagyon sokat nevettem, végig rajtuk, Marco is nagyon bejött, tök szuper pasi ő is, és spoiler A vége is tök jó lezárás lett, bár szerintem Elle azért, füllentett a srácoknak, spoiler de kíváncsian várom a harmadik részt, mi fog kisülni belőle. :-D A zenék is jók voltak, olyan kis édes romantikus vígjáték, nekem bejött. :-D

Szeszj 

Meglepően jó volt ez a rész is, pedig én nem számítottam rá, bevallom azt hittem hogy csalódás lesz a film de örülök neki hogy nem így lett. Azt nem mondanám hogy jobb lett mint az első rész, valahogy én azt jobban élveztem, kicsit aranyosabb is volt és nem volt benne ennyi dráma, mert ebben a részben aztán volt.
De mégis kis cuki film lett belőle, egyes konfliktus megoldások érdekesen lettek megoldva, ezt leszámítva nekem tetszett.
Elle és Lee barátsága még mindig nagyon jó és aranyos is. spoiler.
Marcot is kedveltem, bár én teljes mértékig spoiler
Biztos vagyok benne hogy lesz harmadik rész, főleg a befejezés miatt. Azt is megnézem majd! :D
https://wonderroanne.files.wordpress.com/2020/07/giphy.gif…

MrsCumberbatch 

Ismét egy klisés tinifilm, ami picit idegesítőbb mint az első rész. Miért? Mert olyan alapvető dolgon csúsznak el, mint a kommunikáció hiánya és természtesen a félre kommunikálás. Mármint sokkal könnyebb spekulálni (megcsal, nem csal, csaljam vissza, mi legyen?) minthogy kerek-perec rákérdezni a dolgokra. És az hogy Chloe annyira tette magát mindig és még Elle-lel is bunkó volt (mikor belépett ugye oda se köszönt neki) teljesen egyértelmű volt, hogy egy kis rbanc a csaj, Noah meg nőcsábász volt, aki egyik napról a másikra változott meg egyértelmű, hogy kombinált spoiler

De a vége most egész jóra sikerdett. Arról az édes spoiler nem is beszélve. Én totál zokogtam ott. Imádnivalóak voltak. Viszont annyira jót rögöhök mikor 16 évesek dobálóznak az igazi kifejezéssel.

Oké, jogos kérdés: Miért néztem meg ezt is ha már az első rész sem tetszett? Mondjuk mert reménykedtem?! És mert hamarabb beszereztem, mint megnéztem az első részt, szóval ha már megvolt, megnéztem.

Bancsurka 

Oh My God. I loved every single minute of this film♥♥♥
And I have to mention how great the music choices were *-*

ellamuci 

Jó hosszú film vicces volt és nagyon tetszett. Én élveztem. Kváncsian várom 3 részét.

blackbeakwitch 

Nekem ez a rész is nagyon tetszett, csak egy kicsit túl hosszú lett. A film nézése közben végig arra gondoltam, hogy Joey és Jacob szakítottak és így kellett forgatniuk és nem e volt kínos. :D
Eleinte nem kedveltem Marcot, de aztán megkedveltem, Noah pedig egyre idegesítőbb lett. spoiler
A zenék nagyon jók voltak, sok volt a vicces jelenet is és a cselekmény végig lekötötte a figyelmemet. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a sztoriból a harmadik részre.

mandu 

Twitteren láttam egy threadet erről az egész filmről és gondoltam kiírom magamból a gondolatok a megnézése után.
Amit Noah művelt az igenis hűtlenségnek számít és nem csodálom, hogy Elle nagy magányában szintén máshoz fordult. Képtelenségnek tartom, hogy néhányan csakis neki róják fel ezt az egész dolgot, miközben baromira egyértelmű, hogy valójában ki kezdte a hazudozást… Nyilván a megcsalásnak is több fázisa és típusa van, de ha belegondol az ember, akkor nap végén mindegy mi történt, a másik sz*rul fogja érezni magát, ez pedig a kapcsolat végét jelentheti a legtöbb szituációban.
Az első rész nyálasabbra lett megírva, ez pedig inkább életszagúra. Vicces, aranyos, de mégis könnyebben tudunk azonosulni a szereplőkkel.

Sister 

Na, hát ez egy egész korrekt folytatás lett – sőt, még jobban is tetszett, mint az első rész. A felvetett problémák nagyon is valósak, és már kicsit előrevetítik a felnőttléttel kapcsolatos döntéseket is. Elle vívódásait nagyon át tudtam érezni, mivel jócskán van tapasztalom a távkapcsolatban (baromi nehéz, bárki bármit mond), illetve roppant kíváncsi vagyok, hogy is dönt majd végül. Remélem, a szívére hallgat! :)

Emese_Szalai 

Jaj hát ez cuki volt! Hasonlóan mint az előző.
DE! Értsünk már meg valamit! És azt hittem ennek a filmnek a végén legalább kimondják a nagy igazságot… De nem! Még tesznek rá egy lapáttal! Mégpedig: LÉGY ŐSZINTE! Nem kell hazudozni, meg azt mindani „de csak azért nem mondtam el mert féltettelek!” FENÉKET! Azért nem őszinték az emberek mert SAJÁT MAGADNAK KÖNNYEBB a dolog! Nem a másikat véded csak magadat!!! Feleennyi szakítás meg veszekedés lenne, ha őszinték lennének az emberek. És mi van a film végén? spoiler Behalok!


Népszerű idézetek

Surume

„Szeretem látni, mikor egy fiatal lány megragadja a világot a hajtókájánál. Az élet szívás. Menjetek és rúgjátok szét a seggét!” Maya Angelou


Folytatása

Összehasonlítás

A csókfülke


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján