A csókfülke 2. (A csókfülke 2.) (2020) 85

The Kissing Booth 2
130' · amerikai · romantikus, vígjáték, ifjúsági 14

Elle a továbbtanulást tervezgeti, miközben távkapcsolatban él Noah-val, megváltozik a kapcsolata a legjobb barátjával, Lee-vel, és az új osztálytársa sem hagyja hidegen. (Netfilx)

angol
angol

Képek 13

Szereposztás

Joey KingShelly 'Elle' Evans
Jacob ElordiNoah Flynn
Joel CourtneyLee Flynn
Molly RingwaldMrs. Flynn
Taylor Zakhar PerezMarco
Maisie Richardson-SellersChloe
Meganne YoungRachel
Hirdetés

Kedvencelte 12

Várólistára tette 69


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Meglepően jó volt ez a rész is, pedig én nem számítottam rá, bevallom azt hittem hogy csalódás lesz a film de örülök neki hogy nem így lett. Azt nem mondanám hogy jobb lett mint az első rész, valahogy én azt jobban élveztem, kicsit aranyosabb is volt és nem volt benne ennyi dráma, mert ebben a részben aztán volt.
De mégis kis cuki film lett belőle, egyes konfliktus megoldások érdekesen lettek megoldva, ezt leszámítva nekem tetszett.
Elle és Lee barátsága még mindig nagyon jó és aranyos is. spoiler.
Marcot is kedveltem, bár én teljes mértékig spoiler
Biztos vagyok benne hogy lesz harmadik rész, főleg a befejezés miatt. Azt is megnézem majd! :D
https://wonderroanne.files.wordpress.com/2020/07/giphy.gif…

Bancsurka 

Oh My God. I loved every single minute of this film♥♥♥
And I have to mention how great the music choices were *-*

Sister 

Na, hát ez egy egész korrekt folytatás lett – sőt, még jobban is tetszett, mint az első rész. A felvetett problémák nagyon is valósak, és már kicsit előrevetítik a felnőttléttel kapcsolatos döntéseket is. Elle vívódásait nagyon át tudtam érezni, mivel jócskán van tapasztalom a távkapcsolatban (baromi nehéz, bárki bármit mond), illetve roppant kíváncsi vagyok, hogy is dönt majd végül. Remélem, a szívére hallgat! :)

Emese_Szalai 

Jaj hát ez cuki volt! Hasonlóan mint az előző.
DE! Értsünk már meg valamit! És azt hittem ennek a filmnek a végén legalább kimondják a nagy igazságot… De nem! Még tesznek rá egy lapáttal! Mégpedig: LÉGY ŐSZINTE! Nem kell hazudozni, meg azt mindani „de csak azért nem mondtam el mert féltettelek!” FENÉKET! Azért nem őszinték az emberek mert SAJÁT MAGADNAK KÖNNYEBB a dolog! Nem a másikat véded csak magadat!!! Feleennyi szakítás meg veszekedés lenne, ha őszinték lennének az emberek. És mi van a film végén? spoiler Behalok!

mandu 

Twitteren láttam egy threadet erről az egész filmről és gondoltam kiírom magamból a gondolatok a megnézése után.
Amit Noah művelt az igenis hűtlenségnek számít és nem csodálom, hogy Elle nagy magányában szintén máshoz fordult. Képtelenségnek tartom, hogy néhányan csakis neki róják fel ezt az egész dolgot, miközben baromira egyértelmű, hogy valójában ki kezdte a hazudozást… Nyilván a megcsalásnak is több fázisa és típusa van, de ha belegondol az ember, akkor nap végén mindegy mi történt, a másik sz*rul fogja érezni magát, ez pedig a kapcsolat végét jelentheti a legtöbb szituációban.
Az első rész nyálasabbra lett megírva, ez pedig inkább életszagúra. Vicces, aranyos, de mégis könnyebben tudunk azonosulni a szereplőkkel.

clarity 

ez az elsőhöz képest nagyon rossz volt, ráadásul 2 órában rágták a semmit.

Chili87

Ugh, miután megnéztem az első részét, nem is volt kérdés, hogy kell a következő rész is. De jó dolog is a Netflix! :D
No, viszont ez a rész egy csillagocskával kevesebbet kapott, mert senki nem mondott igazat, csak ment a „maszatolás” utána meg mindenki megsértődött, vagy félreértett dolgokat.
Ettől függetlenül ezen a részen is jól szórakoztam. :) Hol van már a 3. rész?!

Valaki mondja meg, honnan ilyen nagyon ismerős nekem (Maisie Richardson-Sellers) Chloe? :) Valahol láttam már, ez fix, de nem tudom hol. Az itteni filmjeit nem láttam, ami az adatlapján szerepel. Update: megvaaaan! Az Originals-ban láttam! :D Itt meg magyarul volt kiírva észre sem vettem…

bubimentesvíz 

Ugyanúgy tetszett mint az első rész, még talán egy kicsit jobban! Kaptunk megint egy aranyos, izgalmas, humoros történetet! Nem tagadom sokszor megkönnyeztem pár jelenetet, és ilyen adoniszt behozni a történetbe. Nálam bőven hozta az elvártakat, örülök ennek a kis történetnek, lezárás miatt remélem lesz még egy rész!

spoiler

Szoszi 

jobb volt mint az elso resz.. es meg mindig Noah fan <3

ptamara 

Mindig izgulok amikkor egy nagy kedvenc folyatatásáról van szó mert általában mindig csalódás a vége. Most viszont sikerült a készítőknek, mert ez a második rész úgy gondolom még jobb lett mint az első. Volt izgalom, nevetés bőven, és még egy pár könycseppet is elmorzsoltam. A 10 csillagot gondolkodás nélkül kiérdemelte nálam.
A lezárásból úgy gondolom, hogy lesz még folytatás.

spoiler


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján