A csókfülke 3. (A csókfülke 3.) (2021) 129

The Kissing Booth 3
113' · amerikai · romantikus, vígjáték, ifjúsági

Fantasztikusan indul a nyár Elle Evans számára. A lány hamarosan megkezdi egyetemi tanulmányait, előtte azonban fontos döntést kell meghoznia.Az első két rész sikere után megérkezett A csókfülke harmadik része, amelyet ismét Vince Marcello rendezett. A film 2021-ben debütál a Netflix… [tovább]

angol
Angol · Magyar
magyar

Képek 2

Szereposztás

Joey KingElle Evans
Jacob ElordiNoah Flynn
Joel CourtneyLee Flynn
Meganne YoungRachel
Molly RingwaldMrs. Flynn
Maisie Richardson-SellersChloe Winthrop
Taylor Zakhar PerezMarco Peña

Kedvencelte 4

Várólistára tette 81


Kiemelt értékelések

blackbeakwitch 

Gondoltam, hogy nem lesz egy nagy durranás, úgyhogy nem voltak magasak az elvárásaim. Igazából ebben a 2 óra hosszás filmben másfél óráig semmi érdemleges nem történt, amivel előrébb jutottunk volna, csak felesleges drámázások. Az utolsó fél órában kaptunk egy lezárást és egy 6 éves időugrást, aminek a végét kicsit “lógva” hagyták, de szerintem egyértelmű a vége. :) spoiler
Már kicsit erőltetett volt ez a 3.rész, viszont az különösen tetszett a filmben, hogy Elle végül nem Noah-t, Lee-t vagy Marco-t választotta, hanem saját magát és magáért hozta meg a döntéseit. Megtalálta a saját útját anélkül, hogy egy férfitól függött volna, szerintem ez is egy happy end. :)
Ja és a jó kis nyári hangulat is sokat dobott a filmen, olyan jó volt nézni! *-*

Törpillaa 

Hááát nem volt rossz, csak gyengébb volt az első két részhez képest. Az a sok felesleges dráma, hiszti tök felesleges volt. A vége pedig pfff… Már az első fél órában kiszámítható volt, spoiler Azért volt egy csomó vicces jelenet, és szórakoztató részek, beszólások is voltak, amiken jókat nevettem, de több volt a dráma. XD Noaht még mindig nagyon bírom, ahogy Lee-t és Elle-t is, de még Marco-t Rachelt is. :-D Ebben a részben is folyt a titkolózás, de mint mindig, lassacskán kiderültek a dolgok. spoiler Szóval tetszett ez a része is, csak ne lenne benne ennyi felesleges dráma. A baki parádé a végén baromi vicces volt, sokkal jobban, mint a film maga. XD A látvány viszont jó volt. :-D

Békacica 

Nincs új a nap alatt. A szereplőknek az előző rész konfliktusaival kell szembenézniük a nyári napsütésben. Igazi summer vibe, amit itt láthatunk. Az élő Mario Kart nagyon király, de egyébkent nem nagy izgalom a film. A fiúknak, akiket valaha szerettem szériához képest még mindig jobban kezeli a továbbtanulás témát. Most komolyan, van olyan ember, aki meg se nézi milyen szakra jelentkezik? Na, mindegy…
Nem tudom azt mondani, hogy ez az egész előrelátható lett volna, mert eléggé megcsűrték. Kb. mindent a levegőben hagytak, majd jött a függővég.
Az egész tetejébe még erőltetett is. Hat évig egyszer se látják egymást? Egyik se jön össze senkivel? És 6 év után mindkettejük kb. ugyanaz az ember, max a haja más? Jó jó, most kismillióan háborodnak fel olvasás közben, hogy „én is pont így voltam párommal és a hajammal is”. Mégis van az egészben valami művi és megrendezett, ahogy egy évig teljesen oké köztük a távkapcsolat, de aztán már hirtelen nem. Persze semmi értelme az elmélkedésemnek egy tinilimonádé alatt.
Tehát az egész csak egy nyári kalandos montázs, több értelmetlen időhúzó jelenettel. Ezek miatt szerintem nem éri el az előző két film színvonalát sem sajnos. Azonban egyszer ez is megnézhető, szórakoztató. A célzott korosztály meg biztosan többet lát benne, mint én.

MrsCumberbatch 

Toronymagasan vezet a trilógiából – de ennél többet erre se tudok adni. Meglepően életszagú film, de még mindig borzalmasak a karakterek. Végre történt egy kis karakterfejlődés, csak hiteltelen módon. Egyik nap még éretlen kiskamasz, aki vergődik minden miatt is, másnap meg már felnőttesen kezel mindent is… Ilyen nincs. Igen változik az ember, de nem így.. A vége is nonsense. spoiler

Egy szó mint száz: Meglepően jól sikeredett ez a film, de a kidolgozatlan, és irreleváns kidolgozás miatt nem tudok ennél több csillagot adni, pedig tényleg ezerszer jobb mint az első kettő.

Sister 

Azért nem volt ez olyan gáz harmadik rész, mint ahogy sokan írták. Picit izgultam, hogy tényleg annyira gagyi lett-e, de szerintem a hét pontot simán hozta.

Amit én kihámoztam belőle, az egyértelműen az, hogy igen, vannak olyan döntések az életünkben, amik fájnak, de piszkosul, mégis formálják a személyiségünket, és egy új irányba terelik az életünket. Én nagyon értékeltem, hogy Elle nem hagyta magát, és hála Mrs. Flynn-nek, képes volt új megvilágításban látni a továbbtanulást. Volt benne könny, szomorúság, csalódás, de öröm és megkönnyebbülés is, és ez, azt hiszem, valamennyire reflektál is a való életre. :)

A bakancslista irtó menő, bár bizonyos pontjai kicsit untattak, de alapvetően nagyon szuper lehet, ha valakinek ennyire jó és hűséges barátja van, mint Elle-nek Lee. Nyári limonádé, ahogy az eddigi részek is, mégis meghúzódik valamiféle tanulság a háttérben. Talán emiatt is kísértem figyelemmel az egész trilógiát. :)

Ella19

Többet vártam volna tőle. Sok volt benne a drámázás. De mivel imádom a szereplőket, ezért jó volt nézni.

balika88

Csak az első két rész miatti tiszteletből kap 5 pontot… Sajnos ez katasztrofális lett. Valószínűleg többé nem nézem meg, most is baromi nehéz volt végigkínlódni. Hatalmas csalódás…

6 hozzászólás
Zzsófi

Csalódtam ebben a részben, szerintem túl sok volt a dráma. Egy jó hangulatú, vicces filmet vártam, mint az előző kettő is volt, helyette szinte deprimáló volt ez a rész. És nem feltétlenül mondom, hogy rossz volt, mert a felnőtté válás nagy problémáit fejtette ki… Csak nem esett annyira jól most.
A nyári hangulat viszont tetszett.

Valu93

Tehát vegigsirtam az egeszet. Egy mely depresszió ez a film, de ez a resz lett a kedvencem.

Sha

Luxus élet luxusproblémákkal. Mi ezt nem érthetjük.


Népszerű idézetek

agnieszka 

Mindenkinek eljön az a pont az életében, amikor úgy érzi, hogy az égvilágon sehová nem tartozik.

blackbeakwitch 

People pass through our lives. Some of them fade into memories, but a few become of who you are.

Fire_bird 

Akiktől idővel elsodor az élet, néha emlékekké fakulnak. De páran örökké a részünkké válnak.


Hasonló filmek címkék alapján