A csókfülke 3. (A csókfülke 3.) (2021) 247

The Kissing Booth 3
113' · amerikai · romantikus, vígjáték, ifjúsági 14

Fantasztikusan indul a nyár Elle Evans számára. A lány hamarosan megkezdi egyetemi tanulmányait, előtte azonban fontos döntést kell meghoznia.Az első két rész sikere után megérkezett A csókfülke harmadik része, amelyet ismét Vince Marcello rendezett. A film 2021-ben debütál a Netflix… [tovább]

angol
angol · magyar
magyar

Képek 2

Szereposztás

Joey KingElle Evans
Jacob ElordiNoah Flynn
Joel CourtneyLee Flynn
Meganne YoungRachel
Molly RingwaldMrs. Flynn
Maisie Richardson-SellersChloe Winthrop
Taylor Zakhar PerezMarco Peña
Stephen JenningsMr. Evans
Bianca AmatoLinda
Carson WhiteBrad

További szereplők

Kedvencelte 13

Várólistára tette 56


Kiemelt értékelések

blackbeakwitch 

Gondoltam, hogy nem lesz egy nagy durranás, úgyhogy nem voltak magasak az elvárásaim. Igazából ebben a 2 óra hosszás filmben másfél óráig semmi érdemleges nem történt, amivel előrébb jutottunk volna, csak felesleges drámázások. Az utolsó fél órában kaptunk egy lezárást és egy 6 éves időugrást, aminek a végét kicsit “lógva” hagyták, de szerintem egyértelmű a vége. :) spoiler
Már kicsit erőltetett volt ez a 3.rész, viszont az különösen tetszett a filmben, hogy Elle végül nem Noah-t, Lee-t vagy Marco-t választotta, hanem saját magát és magáért hozta meg a döntéseit. Megtalálta a saját útját anélkül, hogy egy férfitól függött volna, szerintem ez is egy happy end. :)
Ja és a jó kis nyári hangulat is sokat dobott a filmen, olyan jó volt nézni! *-*

Törpillaa 

Hááát nem volt rossz, csak gyengébb volt az első két részhez képest. Az a sok felesleges dráma, hiszti tök felesleges volt. A vége pedig pfff… Már az első fél órában kiszámítható volt, spoiler Azért volt egy csomó vicces jelenet, és szórakoztató részek, beszólások is voltak, amiken jókat nevettem, de több volt a dráma. XD Noaht még mindig nagyon bírom, ahogy Lee-t és Elle-t is, de még Marco-t Rachelt is. :-D Ebben a részben is folyt a titkolózás, de mint mindig, lassacskán kiderültek a dolgok. spoiler Szóval tetszett ez a része is, csak ne lenne benne ennyi felesleges dráma. A baki parádé a végén baromi vicces volt, sokkal jobban, mint a film maga. XD A látvány viszont jó volt. :-D

Békacica 

Nincs új a nap alatt. A szereplőknek az előző rész konfliktusaival kell szembenézniük a nyári napsütésben. Igazi summer vibe, amit itt láthatunk. Az élő Mario Kart nagyon király, de egyébkent nem nagy izgalom a film. A fiúknak, akiket valaha szerettem szériához képest még mindig jobban kezeli a továbbtanulás témát. Most komolyan, van olyan ember, aki meg se nézi milyen szakra jelentkezik? Na, mindegy…
Nem tudom azt mondani, hogy ez az egész előrelátható lett volna, mert eléggé megcsűrték. Kb. mindent a levegőben hagytak, majd jött a függővég.
Az egész tetejébe még erőltetett is. Hat évig egyszer se látják egymást? Egyik se jön össze senkivel? És 6 év után mindkettejük kb. ugyanaz az ember, max a haja más? Jó jó, most kismillióan háborodnak fel olvasás közben, hogy „én is pont így voltam párommal és a hajammal is”. Mégis van az egészben valami művi és megrendezett, ahogy egy évig teljesen oké köztük a távkapcsolat, de aztán már hirtelen nem. Persze semmi értelme az elmélkedésemnek egy tinilimonádé alatt.
Tehát az egész csak egy nyári kalandos montázs, több értelmetlen időhúzó jelenettel. Ezek miatt szerintem nem éri el az előző két film színvonalát sem sajnos. Azonban egyszer ez is megnézhető, szórakoztató. A célzott korosztály meg biztosan többet lát benne, mint én.

UViki 

Jajj. Ez a rész aztán végképp betette a kiskaput.
Ez volt az a rész, ami a totál értelmetlen kategória. Oké, Elle döntése (számomra) várható volt és teljesen kiakasztó.
Részben megértem, persze, de nem gondoltam volna, hogy tényleg meglépik ezt a készítők.
Örülök, hogy az egészet végre teljesen a hátam mögött tudhatom. Elmondhatom, hogy ezt is megnéztem és SAJNOS!!! nem tetszett.
Anno olvastam a Csókot vegyenek című könyvet, amit imádtam. De hál Istennek annak sem volt több folytatása. Ennek sem kellett volna se a második, se a harmadik.
Szerettem volna szeretni ezt az egészet, de nekem valahogy az első se adta azt, amit vártam.
De érdekelt, hogy mit hoznak ki belőle, szóval megbánni nem bántam meg, hogy megnéztem ezt a trilógiát.

3 hozzászólás
Szeszj 

A három rész közül számomra ez volt a leggyengébb, őszintén ennyi drámát egy filmben, ha már az elején megbeszélnek mindent nem ez lett volna de hát az túl egyszerű. :D Sok részletet picit untam is, az élő Mario Kart-os rész jó volt, meg az elején lévő montázs de úgy leszámítva unalmas volt.
Annak örülök hogy Elle spoiler, a végén lévő spoiler annyira nem kellet volna bele, de azért aranyos volt és gondolom ezzel a készítők azt mondták hogy újra spoiler.
Marco rettentően irritált, jobban örültem volna hogy ha nincs benne. :D
Egynek elment, szerintem ez az első rész volt a legjobb, annyira nem kellet volna erőltetni a folytatásokat.
Szívesen laknák/nyaralnák ilyen helyen, gyönyörű. ^^

alexakarola 

Hát, ez tetszett a legkevésbé. Még mindig azt gondolom, hogy vannak benne tök jó dolgok, de mégis, egyszerűen nem tetszett, ez kifejezetten nem! Még az is megfordult a fejemben egy ponton, hogy nem nézem végig.
Ebben is a kedvencem Chloe volt, legjobb.
„People pass through our lives. Some of them fade into memories, but a few become part of who you are.”
Annak örülök, hogy végül megtalálta a saját útját.

Littlegirl 

A három film közül a második rész volt a kedvencem. Ez a rész viszont…Megértettem Elle, ahogy Lee-t és Noah-t is. De az előbbi annyi szenvedett, hogy legszívebben fejbe csaptam volna. Már legelején azt kellett volna tennie, mint a film végén. Annyira egyértelmű volt, hogy nem azt akarja, mint a többiek. Meg volt a saját döntése, csak nem tudta kimondani.
És a vége…Nos, nem nagyon tetszett azaz ugrás. Szerintem túlságosan erőltetett volt. Mintha csak azért rakták volna oda, hogy mindenki boldog legyen a lezárás miatt. spoiler

S_Bíborka 

Komolyan végignéztem három filmet amiben 4 tini szenved, összejöjjön-e vagy sem. És ez a vége? Ez? No tenkjúú.

MrsCumberbatch 

Toronymagasan vezet a trilógiából – de ennél többet erre se tudok adni. Meglepően életszagú film, de még mindig borzalmasak a karakterek. Végre történt egy kis karakterfejlődés, csak hiteltelen módon. Egyik nap még éretlen kiskamasz, aki vergődik minden miatt is, másnap meg már felnőttesen kezel mindent is… Ilyen nincs. Igen változik az ember, de nem így.. A vége is nonsense. spoiler

Egy szó mint száz: Meglepően jól sikeredett ez a film, de a kidolgozatlan, és irreleváns kidolgozás miatt nem tudok ennél több csillagot adni, pedig tényleg ezerszer jobb mint az első kettő.

Sister

Azért nem volt ez olyan gáz harmadik rész, mint ahogy sokan írták. Picit izgultam, hogy tényleg annyira gagyi lett-e, de szerintem a hét pontot simán hozta.

Amit én kihámoztam belőle, az egyértelműen az, hogy igen, vannak olyan döntések az életünkben, amik fájnak, de piszkosul, mégis formálják a személyiségünket, és egy új irányba terelik az életünket. Én nagyon értékeltem, hogy Elle nem hagyta magát, és hála Mrs. Flynn-nek, képes volt új megvilágításban látni a továbbtanulást. Volt benne könny, szomorúság, csalódás, de öröm és megkönnyebbülés is, és ez, azt hiszem, valamennyire reflektál is a való életre. :)

A bakancslista irtó menő, bár bizonyos pontjai kicsit untattak, de alapvetően nagyon szuper lehet, ha valakinek ennyire jó és hűséges barátja van, mint Elle-nek Lee. Nyári limonádé, ahogy az eddigi részek is, mégis meghúzódik valamiféle tanulság a háttérben. Talán emiatt is kísértem figyelemmel az egész trilógiát. :)


Népszerű idézetek

agnieszka 

Mindenkinek eljön az a pont az életében, amikor úgy érzi, hogy az égvilágon sehová nem tartozik.

blackbeakwitch 

People pass through our lives. Some of them fade into memories, but a few become of who you are.

Fire_bird 

Akiktől idővel elsodor az élet, néha emlékekké fakulnak. De páran örökké a részünkké válnak.


Hasonló filmek címkék alapján