To The Beautiful You (2012–2012) 32

For You in Full Blossom / Hana Kimi · 아름다운 그대에게 (Areumdaun Geudaeege)
70' · dél-koreai · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat
1 évad · 16 rész

Goo Jae Hee egy Amerikában élő lány. Egy nap azonban a TV-ben megpillantja a magasugrás bajnokát, Kang Tae Joont. Abban a pillanatban bálványozni kezdi a fiatal sportolót és úgy dönt Koreába megy, hogy ugyanabba az iskolába járjon, mint a fiú és rávegye az ugrásra, mivel az baleset után képtelen… [tovább]

koreai

Képek 10

Szereposztás

SulliGoo Jae Hee
MinhoKang Tae Joon
Lee Hyun WooCha Eun Gyeol
Seo Jun YoungHa Seung Ri
Kang Ha NeulMin Hyun Jae
Kim Woo BinJohn Kim
Jung Hye SeongHong Bo Hee
Chanigyerek Tae Joon
Noh Gang Mingyerek Eun Kyul
Kim Ji WonSeol Han Na

További szereplők

To The Beautiful You (2012–2012)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
S.M. Entertainment

Ennek a feldolgozása

Hana Kimi (2006–2007)
Hana Kimi (2006–2007)

Kedvencelte 5

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

krlany 

Logikai bakikkal és következetlenségekkel van tele az egész sorozat, úgyhogy értelmet nem érdemes benne keresni… Ám ha ezen túl tudunk lépni, és elfogadjuk úgy a dolgokat, ahogy jönnek, akkor egy aranyos, vicces sorozatot kapunk, ami nézeti magát.
A színészekkel nem volt bajom, sőt, a srácokat nagyon bírtam, és nemcsak a főcsávókat (favicc specialistánk egyenesen aratott nálam:D), de a fő női karaktert ilyen ostobának megírni, valami művészet.
A zenéje pedig telitalálat, friss, fiatalos, lendületes. Ha nem daráltam volna le, akkor menetközben biztos belinkelek néhány mjuzikvidejót.

Shad 

Alapból talán hetet adtam volna, de már nem akartam jobban lehúzni a %-t, mert annyira viszont rossz sem volt:) Azt le kell szögeznem, hogy az első részek alatt rájöttem , hogy korban nem én vagyok a célközönség:D legalább 15 évvel:P
Sztori semmi extra, nagy drámák is elmaradnak. Az ami számomra nagy csalódás volt az a vége, kezdek rájönni, hogy a koreaiak többnyire jó forgató könyveket írnak, a végére elfogy az ihlet vagy csak képtelenek normális véget összerakni…TÉNYLEG SPOILER! spoiler
Karakterek? hááát Choi Min Ho és Sulli volt amilyen volt, rossznak nem nevezhetem őket, de az akiért a legutolsó részig a monitor előtt maradtam az Lee Hyun Woo volt…Egyszerűen annyira édesen alakította Eun Gyeol-t, csak imádni lehetett, minden más kizárva:) Messzemenőkig ő cipelte a hátán a sorozatot. Nagyon örültem Kim Woo Binnek az amerikai Oppa szerepében:D
Kinek? kedves, aranyos,vicces,drámáktól mentes, semmi extra, amolyan kikapcsolós:)

Dianka 

Már rongyosra hallgattam a zenéjét (imádom) gondoltam egye fene nézzük meg a sorozatot is bár eléggé lerágott csont ez a fiú-lány dolog. A történet elég lapos, 6-8 rész untig elég lett volna, ehhez a cselekményhez. Az első pár rész még szórakoztató volt de a 10. epizód környékén már unalmas volt, nagyon vártam a végét ami irtó gázul lett megoldva. A Kang Tae-Joon-t alakító színésznek titulált Choi Min Ho valami eszméletlen sz*rul játszotta a szerepet. Lehet hogy jó énekes (nem tudom nem hallgatok SHINee-t) de a színészet nagyon nem fekszik neki még beszélni sem tud normálisan, iszonyatosan irritált, még jobban lehúzta a sorozatot. (Arra azért kíváncsi vagyok a magasugrós részeket hogy oldották meg…)

3 hozzászólás
rhysciar

Ismertem a történetet az eredeti japán sorozat és manga miatt, mégis sokkal jobban élveztem ezt a koreai feldolgozást. Habár ez is tele volt humorral, sokkal drámaibb lett, mint a japán, plusz a történetvezetése is részletesebb, jó volt látni, hogy Kang Tae-Joonnak itt a sulin belül is volt egy riválisa, Cha Eun-Gyeol karaktere meg egyenesen üdítő volt Nakatsuéval szemben, de ugyanez vonatkozik a tanárokra is.
Egyedül a színészekkel volt gondom, a Koo Jae-Hee-t alakító Sulli még hagyján, de hogy mit keresett a Kang Tae-Joont alakító srác a képernyőn, ez számomra érthetetlen. A szomorkás, nehezen kapható, mindig dühös szerepét még csak-csak eljátszotta, de aztán a boldog pillanatait, vagy a szórakozós jeleneteit annyira erőltette, hogy sokszor miatta akartam abbahagyni ezt a doramat.
Szerencsére azonban Lee Hyun-Woo itt volt nekünk, aki kb. az egész doramat elviszi a hátán, nála egyszer sem éreztem azt, hogy csak a kamerának játszik, hitelesen adta elő a bolond, mindig energikus focistát. Öröm volt, amikor képernyőre került.
Összességében mégis jobban tetszett a japán változatnál, még akkor is, ha néhány komolyabb témát hagytak a levegőben lógni, vagy néha el-elhumorizálták azokat. Igaz, soknak éreztem a 16 részt, szerintem meg lehetett volna oldani ezt kb. 10 részben is, és sokszor az agyamra mentek a szereplők viselkedései, egy fokkal mégis jobb az eredeti verziónál.


Népszerű idézetek


Hasonló filmek címkék alapján