Rak Lon Jai Nai Klaeng Joob (2015–2015) 15

Kiss Me · รักล้นใจนายแกล้งจุ๊บ
46' · thaiföldi · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat 12
1 évad · 20 rész

Taliw, a kedves, vidám, kissé butuska lány, teljesen odavan a népszerű zseniért, Tentenért, aki nemrég érkezett vissza családjával Japánból.
Taliw feltárja Tenten előtt az érzéseit, de nem igazán tudja hová tenni a fiú reakcióit. Hol kedvesen törődik a lánnyal, hol zavarba hozza társaik… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Mike AngeloTenten
Aom Sucharat ManayingTaliw
Tao Sattaphong PhiangphorKing
Varot MakduagkaewArm
Oey Suthada JongjaipharYuyee
Mildy Paweena RojjindangamPaew
Pim BubearNamkang
Techin ChayutiDan
Watanabe YukungTurbo (Tenten öccse)
Shinaradee AnupongpichartJune

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

kkata76 

Jó kis történet, tetszett. Volt benne romantika meg romantika meg még romantika. Kicsit több humort elbírtam volna, de legalább romantika volt benne. Drámáztak is kicsit, meg volt még benne romantika is.
A főszereplő párost a Full House-ban már megszerettem, itt is nagyon jók, és a mellékszereplők is rendben voltak. Azért a cicának adhattak volna kicsit nagyobb szerepet.

3 hozzászólás
Gwener 

Ez a 4ik feldolgozás, amit láttam, és ha sorrendet állítanék, akkor a második befutó lenne. Az első a 2017-es kínai, de most próbálok csak erről írni, és nem mindig összehasonlítani valamelyik másikkal – nehéz lesz ;) Ez is kicsit más volt, kimaradtak dolgok és bekerültek újak. Érdekes thai szokásokra csodálkoztam rá: szilveszterkor ajándékot adnak egymásnak, a suliban zokniban mászkálnak (még papucsot sem vesznek!), a gimiben a végzősök aláírják egymás ingét, a gólyáknak furcsa maskarás beavatást tartanak mindenféle feladattal és a végén avatással. Na és az utas áll a biciklin!

Tetszett, hogy Tenten legtöbbször kedvesen bánik Taliw-val, és egyáltalán nem kőbunkó, nem alázza nyilvánosan a lányt, nincs kínzás/szívatás meg egyebek. Néha „lebutázza” meg beszólogat, de az is inkább aranyos és egyáltalán nem sértegeti. És amikor fasírtban vannak egy darabig, hidegen bánik vele, de akkor sem bántja. Irigylésre méltó testvérek voltak az öccsével, tényleg szerették egymást. Az öcsi nagyon jópofa volt, és a kezdeti ellenérzés után teljesen örökbe fogadta Taliw-t és nővéreként kezeli.

Anyukát nagyon kedveltem, aranyos volt és kedves, jól bánt a fiaival, a férjével, meg úgy általában mindenkivel.Tentennel annyira aranyosak egymással. Imádtam az anya-fia lelkizős beszélgetéseket.

Taliw olyan nagyon együgyű tud lenni, viszont elképesztően nagyon kedves mindenkivel. Nem lehet nem szeretni. Jellemző, hogy őköré gyűltek a többiek, és úgy volt „vezére” a kis csapatnak, hogy még csaknem is tudott róla.

ZPetra

Aranyos sorozat.
A szereplők (még a negatívak is) szerethetőek, színészi játékuk nagyon jó.
A történet könnyed, bár szerintem nem kellett volna húzni ennyire az időben. Ahhoz képest, hogy az ember gondolhatta, mi fog történni, hozott meglepetéseket.
A vége tökéletes, kellően romantikus, és normálisan be van fejezve. (Bár a hoppon maradottakat sajnáltam, azért itt is gondolja az ember, hogy a végén jó alakul a sorsuk.)

Dianka

Már sok adaptáció,feldolgozás készült a műből én csak ezt a thai verziót láttam (több mint valószínű hogy a többit meg se nézem) de nagyon bejött. Tök aranyos volt az egész, kicsit bugyuta de nagyon szerethető. Ez a röpke 20 rész 7 évet ölel fel ami szerintem kicsit abszurd, olyan nagy cselekménye sincs,de a nézőt akkor is leköti. A 20. rész nagyon „csúcs” volt Tenten karaktere sok fejlődött , végre kimutatta az érzéseit.Nagyon várom a 2. évadot már ha ténylegesen lesz de enélkül is kerek egész a történet.

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

kkata76 

– I don't know how to imitate a horse.
– I don't think you need to. You already look like one.
(11. rész)

ZPetra

Ha fáradt vagy, feküdj le, drágám! Holnap új harc kezdődik. Nem vívja meg helyetted senki.

1. évad 12. rész
ZPetra

Próbáld meg még egyszer. Addig, amíg nem sikerül. Ne add fel! Várd ki a végét! Csak azután sírj, ha nem sikerült!

1. évad 12. rész
ZPetra

Ha hagyod, hogy mástól kapjon szeretetet, el fogod veszíteni őt. Megértetted?

1. évad 12. rész
ZPetra

Annyi energiát elhasznált az agyam, hogy a végén megcsappan a hasam.

1. évad 13. rész

Hasonló filmek címkék alapján