Itazura na kiss (2008–2008) 25

Mischievious Kiss · イタズラなKiss
24' · japán · romantikus, sorozat, anime
1 évad · 25 rész

Történetünk úgy kezdődik, hogy Kotoko Aihara összeszedi minden bátorságát, hogy egy szerelmes levelet odaadjon Naoki Irie-nek. Viszont a fiú mindenki előtt visszautasítja. Ez után a megalázó pillanat után Kotoko úgy dönt, hogy feladja a Naoki iránti szerelmét. Azonban egy bizonyos napon az… [tovább]

Szereposztás

Hirakawa DaisukeIrie Naoki (hang)
Mizuki NanaAihara Kotoko (hang)
Park RomiIrie Yuuki (hang)
Gotou YuukoChristine Robbins (hang)
Takagaki AyahiHoriuchi Mari (hang)
Seto SaoriNagasawa Akiko (hang)
Inoue MarinaShinagawa Marina (hang)
Suzuki ChihiroHoriuchi Takumi (hang)
Kaneda TomokoIrie Kotomi (hang)
Matsui NaokoIrie Noriko (hang)

További szereplők

Kedvencelte 13

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

Littlegirl 

És ennyi. :( 25 rész, de elég sok minden történt.
Nem szokásom animékről értékelést írni, de erről muszáj, mert megszeretem. Egyszerűen lenyűgöző volt. Érdekes volt látni, hogy változik két ember érzése a részek során. Ott van például a kétbalkezes Kotoko, aki beleszeretett az A osztályos Irie Naoki-be. A srác nem is figyel rá, sőt, a szerelmes levelét el sem olvassa, mégis, a lány elég kitartó. Igaz, néha eldöntötte, hogy nem fogja szeretni a srácot és mást választ, mégsem sikerült neki.
A másik részen pedig Irie van. Hogy őszinte legyek eleinte nem nagyon csíptem. Magabiztos, utálatos karakternek gondoltam, de tévedtem. Ő volt az, aki mindig higgadtan kezelte a dolgokat, mégis, amikor Kotoko-ról volt szó, teljesen egy másik személyisége került elő.
A sorozatban a főszereplők követtek el jó és rossz dolgokat. Hülyeségeket (főleg Irie és Kotoko) és jó dolgokat is cselekedtek. Azonban a mellékszereplők közül is meg kellene említeni párat. Itt van például Irie anyja, aki már-már idegesítő, de vicces is egyben. Mindenképpen azt akarta, hogy Irie és Kotoko együtt legyenek, s ezért mindent megtett. A folytonos leskelődése elég vicces volt, de tényleg a viselkedése és lelkesedése kissé szörnyű. Aztán ott van még Yuuki, Irie testvére. Őt fiatal korában és tinédzser korában is bírtam. Jó megfigyelő, kedves fiú, aki felnéz és szereti a bátyját. Ezek mellett tipikusan úgy viselkedik, mint egy fiatal kistesvér ;)

Gwener 

Hááááát….. azt kell hogy mondjam, nem lettem barátja a műfajnak

De a történet nagy kedvencem – és érdekes volt látni, hogy mi mindenben volt más, mint az eddig látott feldolgozások. Pl.: itt jutottunk a legtovább a történetben, a lányt itt éreztem a legostobábbnak, Kinnosuke itt volt a legellenszenvesebb, Naokin itt láttam legjobban a változást

Talán a mangát is el kéne már lassan olvasni :D

K_Csilla 

A 9,5 csillag helytállóbb lenne, de pozitívan kerekítettem. :) spoiler

Egy_HEA_rajongó

Annyira aranyos volt, hogy elolvadtam a végére. :D
Bár Kotoko… Kotoko nagyon idegesítően buta volt, Irie pedig nem tud kommunikálni. :DD
De minden meg van neki bocsátva, újra fogom nézni egy tucatszor még. :D


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján