The Prisoner (2009–2009) 5

A történet szerint egy visszavonuló titkosügynököt elrabolnak, majd egy Falu névre keresztelt helyre szállítják. Itt mindenki boldognak tűnik, a számmal ellátott emberek mintha agymosáson mentek volna keresztül. A hely számos érdekességet, titkot tartalmaz. Pl. úgy tűnik, nincs kiút erről a… [tovább]

angol

Képek 15

Szereposztás

Ian McKellen2
Jim Caviezel6
Hayley AtwellLucy
Ruth Wilson313
Lennie James147
Rachael BlakeM2
Jamie Campbell Bower11-12
Renate Stuurman21-16
Sara Stewart1891
Hanlé Barnard23-90

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

Andilány 

Az utolsó két részig szinte semmit nem értettem, akkor is csak folyamatosan, kis adagokban jött az információ, amivel összeállt a kép. Ennek ellenére nagyon tetszett, mert alapvetően szeretem ezeket az agyalós sorozatokat, ahol a kis darabkákból kell összeraknom, hogy mi is történik valójában. Bezavart a többféle idősík és helyszín, mert amennyire segített, annyira össze is zavart. De a végén mindent megértettem.
A vége viszont teljesen letaglózott. spoiler

ladybird12 

Már nem is emlékszem, hogyan is futottam össze ezzel a sorozattal de valahogy felkerült a néző listámra. Nem éppen a legemlékezetesebb nézésem volt, főleg hogy nem is vált a kedvencemmé. Több alkalommal is néztem már mély témával rendelkező filmeket és sorozatokat is és számtalan tetszett is de ez valahogy nem került abba a csoportba. Végülis magát a sorozatot sikerült értelmeznem spoiler Számomra egy egyszer nézhetős volt a sorozat, de ez alatt nem azt értem, hogy nem tetszett, csak egyszer elég volt végignyálazni.


Hasonló filmek címkék alapján