Ted 2 (Ted 2.) (2015) 160

0 díj · 2 jelölés

Ted, a beszélő plüssmaci feleségül veszi barátnőjét Tami-Lynnt, és ez is bizonyítja, hogy az amerikaiak tojnak mindenre. Vagy mégsem? Az újdonsült házaspár azonban babát is szeretne, amihez kéne egy spermadonor és hát ki is lehetne más, mint a legjobb haver, John. Azonban újabb akadályba… [tovább]

magyar

Szereposztás

Mark WahlbergJohn Bennett
Seth MacFarlaneTed (hang)
Jessica BarthTami-Lynn
Amanda SeyfriedSamantha
Giovanni RibisiDonny
Morgan FreemanPatrick Meighan
Patrick WarburtonGuy
John Carroll LynchTom Jessup
John SlatteryShep Wild
Patrick Stewartnarrátor

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 65


Kiemelt értékelések

Panna

Ki volt az a nem igazi, aki ennek az elkészítéséhez pénzt adott?!
Illetve szégyen, hogy jó színészek ehhez a hagy ne mondjam ki (szarhoz) a nevüket adták.

15 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Tudjátok mit? Csak azért is 10 csillag. Rettenetesen sajnálom, hogy Seth ennyire elviccelte a dolgot. De ezeket a társadalmi kritikákat és fricskákat sajnos, máshogy nem lehetett volna filmre vinni.

Sokkal jobb, mint az első rész és ismét bemutatkozott a tömeg hisztéria nevű betegség. Csak azért lehúzták a filmet,mert xy-nak nem tetszett vagy mert a trailer nem jött be ezért a filmet meg sem nézték. Vagy magukra ismerték páran és fájt az igazság…

Egy szó mint száz, szinte semmi durva nincs ebben a filmben, semmi durvább dolog, mint xy túlértékelt agyonhájpolt alkotásban.

Lilla99 

Szerintem saját magamat lepem meg a legjobban azzal, hogy azt mondom, hogy jobban tetszett mint az első. A korábbi borzadvány után, már előre féltem ebből mit hoznak ki. Hozzá kell tennem, hogy kb 2 éve láttam az előzményét, és már egy másodpercre sem emlékszem belőle a beszélő macin és a rengeteg káromkodáson, undorító poénon kívül. Szerencsére ebben a részben ebből kevesebbet kaptunk, és máris élvezhetőbb lett számomra a film. Na nem azt mondom, hogy csúcsszuper volt, de örültem hogy az undorító poénokat háttérbe szorították, és csak egy párat kaptunk. Komolyan mondom, még tetszett is a történet. Na nem azt mondom, hogy bármikor újra meg fogom nézni, de egynek elment. Pozitív csalódás az első után.

budvigszandi

Én nagyon jókat röhögtem rajta. :D Szokásos Ted színvonal. :D

Hippoforaccus 

Kicsivel viccesebb, mit az első rész, de tényleg csak kicsivel.

Kopaszkutya 

Szeretem MacFarlane agymenéseit, de ez már csak az első rész klónja volt, kevesebb értékelhető poénnal. A vendégszereplők és a popkulturális utalások rendben voltak, de ehhez nagyon ért MacFarlane. Utóbbiakat viszont az európai közönség nem mindig érti sajnos (pl. Jay Leno megjelenésénél síri csend volt a teremben, meg akkor is, mikor elmentek szétbarmolni az impró estet).

Razor 

Csak az első trailert néztem meg (arra se nagyon emlékeztem), így nem lőttem le magamnak a film javát, bőven szolgált meglepetésekkel. Az első rész színvonalát szerintem hozta, társaságban kikapcsolódni tökéletes volt. A beugró neves embereken jókat derültem, a Comic-Con-os résznél meg szakadtam a röhögéstől, úgy tele volt nyomva popkulturális utalásokkal. A történet maga egyébként elgondolkodtató részeket is tartalmazott, de azért túlzásba nem estek, ez mégiscsak egy vígjáték volna.

h_grett

Nem nagyon emlékszem az első részre, de arra igen, hogy nem volt valami nagy sztori, viccnek elment. Így ettől a résztől 'féltem', de pozitív csalódás ért, mert a szereplők szerethetők, van egy felépített történet, és a káromkodásokból adódóan még vicces is. Persze a moziban elég társaságfüggő volt, otthon nem tudnám élvezni.
Néhány dolgot viszont abszolút nem értettem spoiler, és voltak kissé erőltetett párbeszédek és jelenetek is. Igazából azt hozta amire vártam, sőt számomra felülmúlta az első részt :)

1 hozzászólás
otaksa

Attól tartok túl öreg vagyok már ahhoz, hogy pusztán a káromkodást és a csúnya szavakat viccesnek találjam. Ez még 13 évesen elmegy, így negyven felé már valódi poénokra szomjazom…

Mr_White 

OK, hát nem egy nagy story, de ki néz Macfarlane-t a storyért? A film tömve a szokásos suttyó poénokkal, röhögtem rajta jókat, oszt kész.


Népszerű idézetek

Razor 

Sam: A nevem Samantha Jackson.
Ted: Ted, örvendek!
John: Örvendek, John!
Sam: Én is örvendek.
Ted: Na várjunk, mi a középső neve?
Sam: Leslie.
Ted: Úristen, tehát maga Sam L. Jackson.
John: Pont mint Sam L. Jackson.
Sam: Az ki?
Ted: Látott már életében filmet? Ő volt a néger.

5 hozzászólás
Razor 

Ted: Megkérdezhetem, hogy hány éves?
Sam: Huszonhat vagyok.
Ted: Á.
Sam: Van valami gond?
Ted: Hát csak nem akarom, hogy az ügyvédem Jégvarázst énekeljen a védőbeszédben.

gyberna

Samantha: Szerintetek ez jó poén volt? Tudjátok mennyire ki voltam bukva? Kitettem egy szomorú szmájlit a facebook-ra, hogy tudom ezt megmagyarázni mindenkinek?
John: Megváltoztathatod a kapcsolati státuszodat egyedülállóról bonyolult kapcsolatbanra.

lipotdorka 

Ez két dolgot bizonyít. Hogy a Happy End bárki számára eljöhet és hogy Amerika magasról szarik mindenre.

lipotdorka 

– Látod azt a két fehér niggert?
– Aha. Mi?
– Nézd csak meg milyen boldogok. Mert ott az a kisbaba és összetartja őket. Ha nem lenne az a kisbaba ez csak két savanyú fehér nigger lenne akik várnák hogy jöjjön a Downton Abby.
– Ezt már kétszer is mondtad. Ez egy létező kifejezés?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján