Szomjúság (2009) 16

Thirst · Bakjwi
133' · amerikai, dél-koreai · dráma, horror

1 díj · 1 jelölés

Sang-hyun pap, aki jót szeretne tenni embertársaIért, amikor egy halálos vírus elleni oltóanyag kifejlesztésekor kísérleti alanyként jelentkezik. A vírus azonban megfertőzi őt, ami miatt azonnali vérátömlesztést kap. A vér, amit kap, nem tiszta vér, ennek következtében Sang-hyun vámpírrá válik…

koreai · angol

Képek 4

Szereposztás

Song Kang HoPriest Sang-hyeon
Kim Ok VinTae-ju
Kim Hae SookLady Ra
Shin Ha KyoonKang-woo
Park In HwanNoh pap
Oh Dal SooYeong-doo
Song Young ChangSeung-dae
Mercedes CabralEvelyn
Eriq EbouaneyImmanuel

Kedvencelte 2

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

UViki 

Szörnyű időpocsékolás volt. Egyáltalán nem tetszett.

kkata76 

Atya ég, ez a hangulat… és ez a zene…
Meg a humora! Mint az az enyhén kétértelmű beszélgetés a majong fölött, vagy a vámpíros dolgok, amik ennyi Drakula-filmmel meg egyébbel a hátunk mögött minimum olyan komikusnak hatnak, mint pl. az Éjsötét árnyékban, vagy még inkább, mert a film egésze teljesen más hangulatú. A komoly köntösbe ágyazott vámpírkodás megnyilvánulásain így gyakorlatilag hangosan vihogtam. Meg az a szekrény, most komolyan!!
Song Kang Ho vámpírnak is ugyanolyan jó, mint nem túl okos detektívnek, királynak, gengszternek, katonának vagy taxisofőrnek… és a női főszereplőre sem lehet panasz.
Vannak a filmben különleges (mondjuk "borzalmasan szép") jelenetek és képek, mint pl. az Oldboyban, de valamiért a film egésze nem olyan hatásos. Azért mindenképpen megéri megnézni, ez a film sem véletlenül volt versenyben Cannes-ban.

Imoran 

A szentségit, ez de jó volt! Nagy meglepetés és azt hiszem, beleszerettem a koreai filmekbe!
Olyan roppanások, reccsenések és szürcsölések vannak benne, hogy csak lestem, kifejezetten élvezet volt nézni, hallani :D
Az egész film szép a maga nemében, csodás a zenéje és Tae-Ju remek színésznő. Hol izgalmas, hol félelmetes, hol pedig vicces a történet, valahogy mindennek sikerült megragadni a lényegét, legyen az vágy vagy félelem. Remek volt!


Hasonló filmek címkék alapján