Szellemdoktor (2011–2012) 7

A Gifted Man
42' · amerikai · sorozat 12
1 évad · 16 rész

0 díj · 1 jelölés

Michael Holt az ország egyik legjobb idegsebésze, aki csak a munkájára koncentrál és nem éppen az emberségességéről híres. A páciensei mind híres üzletemberek, sportolók, akik jól megfizetik a szakértelmét. Az orvos nyugodt életét azonban volt felesége, Anna felbukkanása zavarja meg, akiről… [tovább]

Képek 2

Szereposztás

Patrick WilsonDr. Michael Holt
Jennifer EhleAnna Paul
Margo MartindaleRita Perkins-Hall
Pablo SchreiberAnton Little Creek
Rachelle LefevreDr. Kate Sykora
Rhys CoiroDr. Zeke Barnes
Julie BenzChristina Holt
Eriq La SalleEvan 'E-Mo' Morris
Peter HermannHarrison Curtis
Raúl EsparzaPhillip Romero

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Emerson 

Ennek a sorozatnak egyértelműen nem én vagyok a célközönsége. Becsülettel végigszenvedtem az első három részt, hogy mégse mondjam azt 5 perc után, hogy ez sz@r. (igazából már 1 perc után kijelenthettem volna, mert a nyitójelenetnél kapásból megutáltam a főszereplőt – mármint a karaktert, Wilsonnal semmi bajom). Szóval 120 percnyi agonizálás után levontam a következtetést:
1) olyan mesterien felépítették Dr. Holt karakterét, hogy abszolút semmi szerethető ne legyen benne, hogy azt már tanítani kéne (hogy így ne csinálják). Az hogy epizódonkét tízszer kijelentették, hogy ő a világ legjobb orvosa, meg rátett egy lapáttal…
2) lényegében orvosos sorozat, orvosi ügyekkel… egy érdekes eset sem volt benne (milliomos agyontöri magát az autójával együtt, agyműtét után hazamegy tivornyázni, kit érdekel? Gettógyereknek zsibbad a lába, gyors gerinccsapolás, kit érdekel? Teniszcsillag migrénes pont élete verse előtt, aha, kérem a következőt… ésatöbbi, ésatöbbi) A betegek is egy színvonalon voltak orvosunkkal, magyarul tök unszimpatikusak voltak.
3) az extra az lenne, hogy főhősünk szellemként látja elhunyt ex-feleségét. Persze hangosan beszél vele nyilvánosan meg gesztikulál hozzá és hú meg ha. A többi ember meg, aki látja őket (vagyis csak az élőt, bocs) úgy tesz, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy ott egy látszólag is milliárdos sztárorvos és magában beszél, mint egy félkegyelmű idióta.
Áh, kérem kapcsolja ki!
(a három csillag a részenkénti 1-1 csillagból jött össze, mert jószívű vagyok)

3 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján