Submarine (2010) 38

Nem meglepő, ha Oliver Tate történetéről a 13 és 3/4 éves Adrian Mole felnőtté válása jut eszünkbe. Oliver néha szerelmi és családi problémáit is megdöbbentő módon reagálja le és ettől lesz a film egyszerre humoros és nagyon is átélhető.

angol

Képek 17

Szereposztás

Craig RobertsOliver Tate
Yasmin PaigeJordana Bevan
Noah TaylorLloyd Tate
Sally HawkinsJill Tate
Paddy ConsidineGraham Purvis
Darren EvansChips
Gemma ChanKim-Lin

Kedvencelte 13

Várólistára tette 79


Kiemelt értékelések

Bohomoon

Nem tagadom, csak azért néztem meg ezt a filmet, mert Alex írta a zenét hozzá, és ahhwww, de jó volt.
Nagyon nagyon tetszett, imádtam, csodálatos volt. És majdnem bőgtem.
De mikor meghallottam Alex hangját.. Na, az volt maga a csoda, és annyira nagy élmény volt filmből visszahallani az ő csodás baritonját. #Amúgy nem baj, hogy ez az értékelés inkább fangörcsködés, de nem baaaj#
És a végén, mikor felcsendült a Piledriver Waltz! Majdnem elkezdtem hangosan énkelni! #Csak hát hajnali negyed kettő van..#

Fájvirág

Hát nem is tudom. Voltak benne jó részek, mint mikor a lány vesz egy új kutyát. A zenék is jók voltak benne, meg a szereplők is tetszettek, hogy „valóságosan” néztek ki. De összességében nem tetszett túlságosan, nekem túl kínos volt, és végig olyan érzésem volt, hogy az egész film majmol valamit, valamilyen más filmeket, szóval utánérzéses volt, csak nem tudom mihez kötni.
Még az tipikus volt, hogy a főszereplő nem egy tipikus tinédzser. Ilyen John Green-Wes Anderson-Adrian Mole-Beatles hangulat keverék volt az egész számomra, de nem elég jó ahhoz, hogy saját lábán is megálljon. Nem ajánlanám.

Gabriella_Balkó 

Egy kicsit fura angol film egy különc tinédzserről. Voltak szórakoztató jelenetek, de túl angol volt.

#Febiofest 2012
#Lumiere


Hasonló filmek címkék alapján