Stephen King: Alvajárók (1992) 20

Sleepwalkers
91' · amerikai · horror

Charles Brady az édesanyjával egy kisvárosba költözik. A városka lakói nem sejtik, hogy az új szomszédok micsoda átváltozásra képesek. Eleinte az sem tűnik fel, hogy anya és fia az éj leple alatt különös céllal járja a békésen alvó várost. Mi azonban elárulhatjuk, hogy két modernkori vámpírról… [tovább]

angol

Képek 5

Szereposztás

Brian KrauseCharles Brady
Mädchen AmickTanya Robertson
Alice KrigeMary Brady
Stephen KingTemetőgondnok
Clive Barkertörvényszéki dolgozó
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Kingslayer

10 pont, mert régen, amikor moziban vetítették, majdnem akkora mániám volt, mint most a Trónok harca. Egészen odáig mentem a rajongással, hogy addig rágtam anyám fülét, ameddig el nem kunyerálta NEKEM AZ AKKOR MÉG LÉTEZŐ cSOKONAI MOZIBÓL bocs a Caps Lockért a plakátot meg a képeket, amik kint voltak a kirakatban a filmet hirdetendő :D Mai fejjel már nem adnék neki tízet, láttunk már sokkal jobbat Kingtől, de elfogott a nosztalgia :)

Szandii

Az első megnézett filmjeim közt van amire emlékszem is.
Már gyerekként is az ilyesmi filmeket néztem, szóval nekem ez egy nosztalgia. Bármikor megnézném, szóval elég sokszor láttam már.
A sok halott macska viszont megvisel(t – főleg gyerekként), még ha csak egy film is.

AnnaAnn

Szeretem, de nem a kedvenc Stephen King filmem. Szerintem nem is a legjobb, de ez nem az alaptörténetnek köszönhető. Ami jó: Brian Krause fiatal és jóképű :), King is feltűnik benne, ahogy Ron Perlman (Sivatagi rémálom), és a macskák, mint megmentők (Kingnél már volt erre példa, Macskaszem).

Timi98 

Bár az előzetese nem győzött meg igazán, két okból néztem meg: Stephen King adaptáció és Madchen Amick szereplése miatt. Hááát…nem nyűgözött le az biztos. Mármint az ő színészi munkája jó volt, de a sztori maga nem a legbrilliánsabb. A szinkron szörnyűű. Viszont a szereplőgárdával elégedettek lehetünk. A macskák itt is fontos szerephez jutnak, úgy tűnik, hogy Kingnél ez egy igazi jelkép.Maga King is szerepelt benne pár másodpercig. A vége viszont nagyon nem tetszett, nagyon elnyújtott volt és látványilag is egy borzadály.


Népszerű idézetek

Midnightsp 

Charles Brady: Tanya, azt hiszem te nem értetted ennek az egésznek a lényegét. Úgy kellesz nekem, mint másnak az ebéd!

Midnightsp 

Charles Brady: Megint elölről kezdődik, anya!
Mary Brady: Ne aggódj, nyugodj meg!
Charles Brady: De etetnem kell téged!

Midnightsp 

Charles Brady: Alvajárók voltak, emberi köntösbe öltözve. Erényből éltek. Szerettek, hogy ehessenek, és ettek, hogy szaporodjanak.

Midnightsp 

Mr. Farrows: Úgy érzem, Miss Robertson ráérzett valamire. Mindnyájan tudjuk, hogy egy történetnek van bevezetése, tárgyalása, befejezése, igaz? Ez olyan nyilvánvaló, mint hogy egy doboznak négy oldala van.
Charles Brady: Szerintem Mr. Farrows, egy doboznak hat oldala van.

3 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján