Kedvencelte 4

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

Békacica 

Mekkora sztárparádé :D Keanu „Gizgazember” Reeves a legkomolyabb szereplő.
Spongyabob legnagyobb erőssége, hogy egyszerre több korosztályt képes megszólítani miközben totális infantilizmust színlel. Talán annyiban változott, hogy ez a film már nem tesz erőfeszítéseket a közönségért, mert Spongyabob már nagy márka, csak a neve sokakat vonz. Plusz látszik a filmen a költségvetés, rendesen el lett eresztve.
Nekem nagyrészt bejött ez a film. Csíptem az új dizájnt, ízléses a 3D, szép a mozgatás. A történet nem nagy szám, nagy katyvasz, mégis kiszámítható fordulatokkal. Csak az ördögszekérre nem számítottam.
Aranyos, infantilis, csiganyálas.
Egy-két jó baráttal érdemes nézni, és csak egyszerű baromkodást szabad várni tőle.

Szeszj 

Mi volt ez?? Ilyen egy elborult dolgot. :D Hozta a szokásos Spongyabob hangulatot, bár azért már sok is volt egyszerre. A vége volt a kedvencem, főleg mikor a Korall táboros történeteket mesélték, az nagyon aranyos volt. ^^
Tudtam hogy Keanu Reeves szerepel benne, bár elég fura volt a szerepe. :D De Snoop Dogg-on meglepődtem, nem is tudtam. :D
Igazából ez egy eszement történet volt, unokatesóimmal néztem, ők élvezték, bár mondjuk szeretik is a Spongyabob mesét. :D

MrsCumberbatch 

Hát nem vagyok elégedett. Szörnyű ez az animáció. Nagyon rondák lettek és Keanuval sem vagyok megbékélve… De valahogy összességében mégis jó lett. Jók voltak a szövegek aranyosak a szereplők. Eredeti animációval és másik színésszel lehetett volna jobb. :))

LoneWolf 

Mi a frász volt ez? Asszem én kinőttem már ebből, bár ez nem jó kifejezés, mert egy gyermek elméjét se mérgezném ilyen szörnyűséggel. Emellett még a tanulság is borzalmasan lett tálalva, miközben amúgy maga az üzenet nem olyan rossz.
Mégis mire akkor az 5 csillag? Nos, az animáció tetszett, Csigusz még mindig cukker, plusz Keanu Reeves jelenetei aranyat értek, ami nem meglepő, szóval ezek miatt egyszer azért meg lehetett nézni.

BlackWidow

Engem SpongyaBobbal mindig le lehet venni a lábamról. Egyszerűen imádom, mert olyan jókat tudok rajta mosolyogni.

Kemiviki 

Huuu hát ez nem az én Spongyabob filmem volt. Vagy kinőttem már belőle, vagy pedig ez lett vacak.
A grafika tetszett, meg Csigusz. Röviden ennyi.
Keanu Reeves-t mivel vették rá hogy szerepeljen benne?

3 hozzászólás
Irasalgor

Az animációval, valamint a történet elejével és végével nincs probléma, viszont a közepén található ad hoc jellegű, oda nem illő középrész hazavágja az alkotást, ami miatt bár hiába jó – de nem kiemelkedő –, a film többi része, sajnos nem tudom nyugodt szívvel ajánlani a Spongya szökésben azok számára, akik rajta nőttek fel. Akadnak értékelhető részei, részben Spongyabob szellemisége is benne van, de sokkal inkább szólt ez az alkotás a külsőségeknek, mintsem a rajongóknak. Kár érte.

Értékelés: 5/10

Lilla99 

Sajnálom, de én elfogult vagyok és nem tudok lepontozni egy Spongyabobról szóló filmet. Bár az tény, hogy az elsőt semmi nem tudja fölözni, számomra a két folytatás is élvezetes volt. Mondjuk azt előre ki kell jelentenem, hogy az animációtól és a grafikától eltekintek. Ha csak azt kellene néznem, két csillagnál többet nem kapna. Nem értem miért kell a jól bevállt ábrázolási módot megváltoztatni. Modernitás ide vagy oda, ez nem az igazi grafika, és ezzel nem is az igazi Spongyabob. Ha nem máshogy lenne megszokva akkor oké lenne, mert szerintem sok más animációt csinálnak már így és azokon nem tűnik fel, itt viszont igen. Viszont a történetet élveztem és gyorsan eltelt az a másfél óra. Sajnáltam Spongyabobot, amikor spoiler viszont nagyon tetszett a kaland amin keresztülmentek Patrikkal. A humor talán kicsit háttérbe szorult viszont azt mondom még így is hogy egyszer-kétszer újra lehet nézni. De az első továbbra is viszi a prímet és azt már soha nem fogja megelőzni semmi

ZPetra 

Nagyon jó és tanulságos, bár pár jelenetnek tényleg semmi értelme, és még felesleges is. Ennek ellenére az új grafika nagyon bejött, szinte imádtuk. A benne fellelhető pár dal pedig pont meghozta a hangulatot. :)

Kyupirappa

Szomorú vagyok, mert ahhoz képest, hogy a grafika véleményem szerint telitalálatra sikerült (holott utálom a 3D-s animációt!!!), a történet lapos maradt. Semmi egyedit nem találtam benne, tipikus olyan film, amiben ha megváltoztatnád a karaktereket, nem tűnne fel, hogy ez egy Spongyabob-film.
Az eleje talán még elment, de a közepe kezdett dühíteni, amikor el kezdték torzítani az eredeti rajzfilm gyökereit. Olyan nézőként, aki a legrégebbi részeket is látta, ez eléggé zavart.
Szokásos bőrlehúzás volt, semmi több. :(

3 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján