Kedvencelte 1

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

Békacica

Mekkora sztárparádé :D Keanu „Gizgazember” Reeves a legkomolyabb szereplő.
Spongyabob legnagyobb erőssége, hogy egyszerre több korosztályt képes megszólítani miközben totális infantilizmust színlel. Talán annyiban változott, hogy ez a film már nem tesz erőfeszítéseket a közönségért, mert Spongyabob már nagy márka, csak a neve sokakat vonz. Plusz látszik a filmen a költségvetés, rendesen el lett eresztve.
Nekem nagyrészt bejött ez a film. Csíptem az új dizájnt, ízléses a 3D, szép a mozgatás. A történet nem nagy szám, nagy katyvasz, mégis kiszámítható fordulatokkal. Csak az ördögszekérre nem számítottam.
Aranyos, infantilis, csiganyálas.
Egy-két jó baráttal érdemes nézni, és csak egyszerű baromkodást szabad várni tőle.

LoneWolf 

Mi a frász volt ez? Asszem én kinőttem már ebből, bár ez nem jó kifejezés, mert egy gyermek elméjét se mérgezném ezzel a ilyen szörnyűséggel. Emellett még a tanulság is borzalmasan lett tálalva, miközben amúgy maga az üzenet nem olyan rossz.
Mégis mire akkor az 5 csillag? Nos, az animáció tetszett, Csigusz még mindig cukker, plusz Keanu Reeves jelenetei aranyat értek, ami nem meglepő, szóval ezek miatt egyszer azért meg lehetett nézni.

MrsCumberbatch 

Hát nem vagyok elégedett. Szörnyű ez az animáció. Nagyon rondák lettek és Keanuval sem vagyok megbékélve… De valahogy összességében mégis jó lett. Jók voltak a szövegek aranyosak a szereplők. Eredeti animációval és másik színésszel lehetett volna jobb. :))

Kemiviki 

Huuu hát ez nem az én Spongyabob filmem volt. Vagy kinőttem már belőle, vagy pedig ez lett vacak.
A grafika tetszett, meg Csigusz. Röviden ennyi.
Keanu Reeves-t mivel vették rá hogy szerepeljen benne?

3 hozzászólás
Kyupirappa 

Szomorú vagyok, mert ahhoz képest, hogy a grafika véleményem szerint telitalálatra sikerült (holott utálom a 3D-s animációt!!!), a történet lapos maradt. Semmi egyedit nem találtam benne, tipikus olyan film, amiben ha megváltoztatnád a karaktereket, nem tűnne fel, hogy ez egy Spongyabob-film.
Az eleje talán még elment, de a közepe kezdett dühíteni, amikor el kezdték torzítani az eredeti rajzfilm gyökereit. Olyan nézőként, aki a legrégebbi részeket is látta, ez eléggé zavart.
Szokásos bőrlehúzás volt, semmi több. :(

3 hozzászólás
KleineKatze

Mhmm. Először is, azt hiszem, ezt nem gyerekeknek, hanem a „régi” Spongya-generációnak készítették, mert helyenként olyan mondatok és helyzetek voltak spoiler, amiket egy hétéves gyereknek inkább nem mutogatnék.
Másrészről néhol nagyon erőltetettnek és gáznak éreztem, felesleges jelenetekkel, amik inkább kínossá tették a szituációt. A színészek, celebek cameo-ja például alapból ilyen volt.
Persze, voltak aranyos jelenetek, mint a filmkezdés, amin nagyon sokat nevettem, és a vége. De ami a kettő között volt azt inkább hagyjuk… Ez messze nem az a Spongyabob, amin már az x-edik generáció nő fel, és még mindig megunhatatlan és szeretnivaló.

Tamás 

A sztárparádé cowboy város nem hiányzott, meg az egész nagyon infantilis, de van benne pár jó poén, a karakterek még mindig remek karikatúrák és nagyon szimpatikus az üzenete is.

zeana 

Talán jobb is, hogy Stephen Hillenburg, a Spongyabob atyja nem láthatta már ezt a borzalmat.

a_girl92 

Komolyan mondom én már ilyen szrt régen láttam…..3x kezdtük el mire sikerült befejezni fú, nagyon rossz volt…..nem is értem h a Keanu Reeves és stb minek adták hozzá magukat, ez nem emlék lett ez inkább a Spongyabob meggyalázása, főleg ezzel az újszerű grafikával is, nem tudom miért kell minden mesét így elrontani…… a Spongyabob miatt kapott 2 csillagot is mert az eredeti mesét szeretem és talán mert kb 2x nevettem egyet…különben nekem Tunyacsáp volt mindig is a kedvencem :D

Tekluretta18

Hmm, mikor hirtelen megpillantottam a grafikát azt mondtam hogy Whoáw, aztán jött a történet és csalódnom kellett..Keanu Reeves pfuuu, nem maga a színésszel van problémám, de hogy zsálya legyen?? Imádom a régi Spongyabobot, de ez valahogy nem jött át most, és értelmét sem látom annak, hogy folyamatosan valamilyen új filmmel rukkolnak elő.. Összességében elfogadom, de legbelül még sem vagyok megbékélve vele igazán.


Hasonló filmek címkék alapján